Cuma günü ikili taramam var doktor orda tahminde bulunur heralde. Hayrlı olsun canım ilk bebek in cinsiyetin önemi yok aslındaKızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
Aynen öyle bende bugün 2li için gittim kendi tüp bebek doktorum kalpte ki 1 damarla ilgili şüpheli bir durum gördü yatış pozisyonundan da olabilir emin olamıyorum dedi perinatoloğa gönderdi sıkıntı çıkmadı çok şükür perinatologda öğrendik cinsiyetinideCuma günü ikili taramam var doktor orda tahminde bulunur heralde. Hayrlı olsun canım ilk bebek in cinsiyetin önemi yok aslındasağlıklı gelsin kuzucuklar
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun bizde nasip olursa persembe ogrenecz cinsiyetiKızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
Bende fazla ayakta kalınca oluyor canımKızlar 11-12 haftalık olup kasık ve bel ağrısı olan varmı? Dün ütü yapıyordum belim koptu
10 gün içinde gidersen ücretsiz canımKizlar dun esimle bi konuda kararsiz kaldik. Simdi biz 10 gun once doktora gittik muayene ucreti verdik. Ordaki kizda 10 gun icinde tekrar muayene ucretsiz dedi diye hatirliyorum ben. Normal hastanelerde de boyle diye biliyorum. Ama esim 15 gun icinde gelirseniz ucretsiz dedi diye inatlasiyo benimle. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Maşallah :)Kızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
Cnm benim inşallahhhhhh :) hepimiz güzel haberler alalımAyy canım hayırlı uğurlu olsun bizde nasip olursa persembe ogrenecz cinsiyetiartık oglunla yasayacagin günlerin hayalini kurarsn
bende de oluyor, fazla ayakta kalmaya gelemiyorumKızlar 11-12 haftalık olup kasık ve bel ağrısı olan varmı? Dün ütü yapıyordum belim koptu
10 gün canımKizlar dun esimle bi konuda kararsiz kaldik. Simdi biz 10 gun once doktora gittik muayene ucreti verdik. Ordaki kizda 10 gun icinde tekrar muayene ucretsiz dedi diye hatirliyorum ben. Normal hastanelerde de boyle diye biliyorum. Ama esim 15 gun icinde gelirseniz ucretsiz dedi diye inatlasiyo benimle. Bu konuda bilgisi olan var mi?
tebrik ederim Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsinKızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
Canım sen geçen hafta ikili yaptırmıştın cinsiyete yorum yapmışmıydı doktorun?bende de oluyor, fazla ayakta kalmaya gelemiyorum
10 gün canım
tebrik ederim Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
Amin hepimize inşallahhhbende de oluyor, fazla ayakta kalmaya gelemiyorum
10 gün canım
tebrik ederim Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
İyiyim canım, şükür :)İyiyim cnmm sen nasilsinn
Maşallah paşaya, sağlıkla gelsin dünyayaKızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
cuma gidebilirim,tam net değilCanım sen geçen hafta ikili yaptırmıştın cinsiyete yorum yapmışmıydı doktorun?
Bende cumayı 4 gözle bekliyorum
C A N O sen ne zaman gidiyorsun canım doktora?
Erken mi gelck yumurcak acaba kuzum:) cok hareketli sanirim:) zamannda ve saglikli gelsn inss❤Tatlım bilmiyorum ki ara ara bıçak gibi giriyor sancı. Tam karnın altından yanından sağından solundan. Herşeyin hayırlısı tatlım. Sağlıklı gelsin de yumurcak
Benmde oluyo canim hatta suan bile oldu gecti:) ara sira hatrlatiyo kendini hep sagolsnKızlar 11-12 haftalık olup kasık ve bel ağrısı olan varmı? Dün ütü yapıyordum belim koptu
Genelde kontrol suresi 10 gun oluyo canim farkli bir sureci anlasmasi yoksaKizlar dun esimle bi konuda kararsiz kaldik. Simdi biz 10 gun once doktora gittik muayene ucreti verdik. Ordaki kizda 10 gun icinde tekrar muayene ucretsiz dedi diye hatirliyorum ben. Normal hastanelerde de boyle diye biliyorum. Ama esim 15 gun icinde gelirseniz ucretsiz dedi diye inatlasiyo benimle. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Masallah canim gozun aydin hayirlisyla saglikla gelsn❤Kızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
Az kalms seninde canim hadi hayrlisi:) 5 ocakta gidicem ikiliye bnde ozaman tahmnde buluncakms anlasilirsa:) saglikli ve zamannda olsn hic muhim degil dedgn gibi❤Cuma günü ikili taramam var doktor orda tahminde bulunur heralde. Hayrlı olsun canım ilk bebek in cinsiyetin önemi yok aslındasağlıklı gelsin kuzucuklar
Masallah canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
Amin arkadaşım hepimiz inşallahMasallah canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canım hepimizinki inşallah tşk ederimMasallah canim gozun aydin hayirlisyla saglikla gelsn❤
Gozun aydin. Hayirli olsun minik bi erkek geliyoKızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
Şuana kadar hamile olduğumu görenler hep kız dedi daha erkek diyen yok. Cildim çok bozuldu bende hep kız diyorum artık sağlıkla gelsinde cinsiyey benim için sorun değil. Eşim iki erkek çocuğumuzu kaybedince erkek çok istiyor bende onu alıştırmaya çalışıyorumAz kalms seninde canim hadi hayrlisi:) 5 ocakta gidicem ikiliye bnde ozaman tahmnde buluncakms anlasilirsa:) saglikli ve zamannda olsn hic muhim degil dedgn gibi❤
Tşk ederim inşallah hepimizinki sağsalim gelsin :)Gozun aydin. Hayirli olsun minik bi erkek geliyooglumdaki zamani hatirladim ekranda ayan beyan gormustum herseyini