2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Cuma günü ikili taramam var doktor orda tahminde bulunur heralde. Hayrlı olsun canım ilk bebek in cinsiyetin önemi yok aslında sağlıklı gelsin kuzucuklar
Aynen öyle bende bugün 2li için gittim kendi tüp bebek doktorum kalpte ki 1 damarla ilgili şüpheli bir durum gördü yatış pozisyonundan da olabilir emin olamıyorum dedi perinatoloğa gönderdi sıkıntı çıkmadı çok şükür perinatologda öğrendik cinsiyetinide

Kızlar 11-12 haftalık olup kasık ve bel ağrısı olan varmı? Dün ütü yapıyordum belim koptu
Bende fazla ayakta kalınca oluyor canım
10 gün içinde gidersen ücretsiz canım
Kızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
Maşallah :)

Kızlar 11-12 haftalık olup kasık ve bel ağrısı olan varmı? Dün ütü yapıyordum belim koptu
bende de oluyor, fazla ayakta kalmaya gelemiyorum
10 gün canım
Kızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
tebrik ederim Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin

bende de oluyor, fazla ayakta kalmaya gelemiyorum

10 gün canım

tebrik ederim Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
Canım sen geçen hafta ikili yaptırmıştın cinsiyete yorum yapmışmıydı doktorun?
Bende cumayı 4 gözle bekliyorum
C A N O sen ne zaman gidiyorsun canım doktora?

Genelde kontrol suresi 10 gun oluyo canim farkli bir sureci anlasmasi yoksa

Cuma günü ikili taramam var doktor orda tahminde bulunur heralde. Hayrlı olsun canım ilk bebek in cinsiyetin önemi yok aslında sağlıklı gelsin kuzucuklar
Az kalms seninde canim hadi hayrlisi:) 5 ocakta gidicem ikiliye bnde ozaman tahmnde buluncakms anlasilirsa:) saglikli ve zamannda olsn hic muhim degil dedgn gibi❤

Az kalms seninde canim hadi hayrlisi:) 5 ocakta gidicem ikiliye bnde ozaman tahmnde buluncakms anlasilirsa:) saglikli ve zamannda olsn hic muhim degil dedgn gibi❤
Şuana kadar hamile olduğumu görenler hep kız dedi daha erkek diyen yok. Cildim çok bozuldu bende hep kız diyorum artık sağlıkla gelsinde cinsiyey benim için sorun değil. Eşim iki erkek çocuğumuzu kaybedince erkek çok istiyor bende onu alıştırmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…