- 4 Temmuz 2014
- 2.113
- 3.363
Halay çekiyor halay teyzesi. İlk hamileligim bilmiyorum ama benim ki gunde 100 den fazla hareket ediyorErken mi gelck yumurcak acaba kuzum:) cok hareketli sanirim:) zamannda ve saglikli gelsn inss❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halay çekiyor halay teyzesi. İlk hamileligim bilmiyorum ama benim ki gunde 100 den fazla hareket ediyorErken mi gelck yumurcak acaba kuzum:) cok hareketli sanirim:) zamannda ve saglikli gelsn inss❤
Hayirli saglkkli olsn da buna sukur cocgumz oldu ne olsa esin de ister eminim bakalm ne mujdeliceksn bize canim:)Şuana kadar hamile olduğumu görenler hep kız dedi daha erkek diyen yok. Cildim çok bozuldu bende hep kız diyorum artık sağlıkla gelsinde cinsiyey benim için sorun değil. Eşim iki erkek çocuğumuzu kaybedince erkek çok istiyor bende onu alıştırmaya çalışıyorum
Oy masallah kuzuya ya okadr hareket ediyorlar dmeek ki tatlim❤ benmde ilk deneyimim bilmiyorm:)Halay çekiyor halay teyzesi. İlk hamileligim bilmiyorum ama benim ki gunde 100 den fazla hareket ediyor
Bi hafta icin fazla sanki canim saglkli diyosa sknti yok alsnda gorn bakalim ah yiyebilsm keske yerken ye bnce:) benmde surkli kaziniyo cok cabk acikiyo ama yedrmiyo pek iste azck sora kesiliyorm icm kalkioBenim karnım çok acıkıyor içim kazınıyor kızları okudum 5-7 kg vermişler keşke bende verebilsem. Bu hafta 1,5 kg birden almışım. Sürekli karnonhidrat. Cuma perinatologa gidicem uyarıları alırım artık.
evet kuşum geçen cuma gittim kıza benziyor dedi ama net söylemedi. kuzenlerden bildiğim kadarıyla yanılabiliyorlar değişe de bilir sanırımCanım sen geçen hafta ikili yaptırmıştın cinsiyete yorum yapmışmıydı doktorun?
Bende cumayı 4 gözle bekliyorum
C A N O sen ne zaman gidiyorsun canım doktora?
Benim karnım çok acıkıyor içim kazınıyor kızları okudum 5-7 kg vermişler keşke bende verebilsem. Bu hafta 1,5 kg birden almışım. Sürekli karnonhidrat. Cuma perinatologa gidicem uyarıları alırım artık.
Son ayda insanın eli yüzü ayagı şişiyor. Dogumdan sonra gidiyor merak etme. :) ayağıma ayakkabım olmuyordu, eşim ayakkabı almıştı o dönem deGünaydın kızlar. Ben günlerdir tartılmıyorum aynada gözümü tırmalayan fazla bir kilo yok fakat bacaklarım çok fena ödem yapmış. Birde bol gelen alyansım olmuyor. ama ödem olduğuna eminim. Çünkü bacaklarım baloncuk gibi olmuş. benim merak ettiğim doğumdan sonra bu ödem ne zaman gider.Yada bu ödemi atmak için yeşilçay gibi bitki çaylarına başlayabilirmiyim artık emzirirken sorun olurmu?
günaydın canımGunaydın cici anneler ve anne adayları
mutlu oldum bak şimdi :) zaten geri kalan günlerimi evde geçiricem :)Son ayda insanın eli yüzü ayagı şişiyor. Dogumdan sonra gidiyor merak etme. :) ayağıma ayakkabım olmuyordu, eşim ayakkabı almıştı o dönem de
Tuzu az tüket ve bol su
Daha iyi olur senin ve bebeğin için. :) Emzirmek çok hızlı kilo verdiriyor zaten sağlıkla gelsinler de hepsi hallolurmutlu oldum bak şimdi :) zaten geri kalan günlerimi evde geçiricem :)
Bu gün yine onu gördüm rüyamda doğmuştu. Minnacık ama çok sevimli bir bebekti.Allahım tüm yavruları korusunDaha iyi olur senin ve bebeğin için. :) Emzirmek çok hızlı kilo verdiriyor zaten sağlıkla gelsinler de hepsi hallolur
Yetersin merak etme. Insan basta haliyle bocaliyor ama duzenini hemen kurarsin. Is hayatindan sonra avuc ici kadar bebegin hukumdarligi altinda olmak bazen zorlasa da eminim sen bununda ustesinden gelirsinBugün kendimi nedense çok garip hissediyorum. Son 5 iş günüm iş yerimde. 10 yıllık çalışma hayatım var hiç ara vermeden. Bebeğim olucak dünyanın en mutlu insanı benim orası ayrı. Fakat yeni bir hayat ta beni bekliyor. Kaygılarımda var. Yeni hayatıma adapte olacakmıyım bebeğime yetebilecekmiyim. İçimde anlamsız bir burukluk var.
teşekkürler canım.Sen nasılsın neerlerdesin.Yetersin merak etme. Insan basta haliyle bocaliyor ama duzenini hemen kurarsin. Is hayatindan sonra avuc ici kadar bebegin hukumdarligi altinda olmak bazen zorlasa da eminim sen bununda ustesinden gelirsin