2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Merhaba arkadaşlar bugün küçük kuzumu gördüm kalp atışları da vardı çok şükür herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar kontrol var tek sıkıntım progestan iğne ama drum o olmazsa düşükler çok oluyor 3 ay çok önemli dedi bende mecburen devam edicem ama onu ekranda görmek muhteşem bir duygu rabbim inşallah herkese nasip eder

Biberon ve emzik kaliteli bi marka ama biberon plastik. Bebek magazisinda cok alisveris yapinca 4 tl ye dusmustu aldim. Kasiyer hastaneye goturmelisin demisti. O makinaya bi bakarim canim. Simdilik bi kaynatayimda :KK200:
Bu arada hastaneye gotur ama bi aksilik olmadigi surece kullanma sakin. emmezse bile emzirmek icin diret. Biberon bence hele hic verme ve emzigi de cok verme sadece baslarda emme refleksi guclensin diye verebilirsin.

Merhaba arkadaşlar bugün küçük kuzumu gördüm kalp atışları da vardı çok şükür herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar kontrol var tek sıkıntım progestan iğne ama drum o olmazsa düşükler çok oluyor 3 ay çok önemli dedi bende mecburen devam edicem ama onu ekranda görmek muhteşem bir duygu rabbim inşallah herkese nasip eder
Hayirli olsun bebegin canim. Aynen ilaclar cok onemli kullan. Rabbim baska dert vermesin. Saglikla kucagina al insallah

Gözünaydın canım bende prolutonu 12. Haftaya kadar dedi drum bunhafta son tabii devam et demezse

Evet canım çok önemli dedi ağrım çok yok ama çok fazla beze oluştu bazıları nerdeyse ceviz kadar tam bir aydır vuruluyorum 12. Haftadan önce bırakmayız dedi
Bende transfer günü başladım yani iki aydan fazladır yaptırıyorum canım dayanacağız artık ne yapalım sağlıklı olsunlar tek

Günaydın Kızlar gece boyunca çocuk gibi sevindim kar yağdı çok şükür

hayırlı olsun bebeğin Allah daha nicesini yaşatır inşallah
Evet canım çok önemli dedi ağrım çok yok ama çok fazla beze oluştu bazıları nerdeyse ceviz kadar tam bir aydır vuruluyorum 12. Haftadan önce bırakmayız dedi
benim alerjimi tetikliyor yapamıyorum ama hemşireler kolonyalı pamuk tut iyi gelir diyor
Kızlar plastik biberon alırsanız bile bpa içermeyen alın. Ben süt poşetlerini ve biberonu bpa içermeyen almıştım.
dha cok zamanı olanlar için ilerki aylarda da hatırlatsana unuturuz hep :eek:
Gunaydin kizlarrr. Konyada kar var okullar kapaliymis. Bosuna erken kalkmisim :KK53:
günaydın canım :KK200:
günaydın kızlar.Bu gün eğitiim var sürekli toplantı modunda olacağız. akşama kadar sabit nasıl oturcam Allah kolaylık versin hepimize :KK36::KK36:
gunaydınn tuvaletim geldi diye çıkıp dolanırsın azcık arada :KK8:

Biz oglusla ciktik kar topu oynadikkk. Her sene ki gibi bu sene de kar yaginca daha dogrusu ellerim donunca eldiven almak geldi aklima :KK48: aksam cikip bi gem alayim bari.
Ben de bugun bahcede cocuklarin anneleriyle kar topu oynadigini girdum hayal ettim ben de bigun boyle seyler yasarmiyim.heyecanlandim

Kizlar cuma gunune randevu aldim. Doktora gecen sefer testleri saglikocaginda yaptirip geleyim demistim daha erken bi dahakine isterim test demisti. Saglikocagi dedim diye doktor icerlemis olabilir ama bi ton para vermek istemiyorum testlere:KK12:

Kizlar cuma gunune randevu aldim. Doktora gecen sefer testleri saglikocaginda yaptirip geleyim demistim daha erken bi dahakine isterim test demisti. Saglikocagi dedim diye doktor icerlemis olabilir ama bi ton para vermek istemiyorum testlere:KK12:
Ay canım sen doktora ne soruyorsun. Sana test yaZacağı zaman sekreterden testlerin isimlerini al sağlık ocağında yaptır git :-)
Benimde cuma günü kontrolüm çok bulantım var kustum kusacağım hastalanıyorum galiba:110:
Birde bugün ilk defa sırf sütten granül kahve içtim bir kupa. Türk kahvesi çay içiyorum ama granül hiç içmemiştim canım çok çekti napim

X