2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Hayirli saglkkli olsn da buna sukur cocgumz oldu ne olsa esin de ister eminim bakalm ne mujdeliceksn bize canim:)

Bi hafta icin fazla sanki canim saglkli diyosa sknti yok alsnda gorn bakalim ah yiyebilsm keske yerken ye bnce:) benmde surkli kaziniyo cok cabk acikiyo ama yedrmiyo pek iste azck sora kesiliyorm icm kalkio

Canım sen geçen hafta ikili yaptırmıştın cinsiyete yorum yapmışmıydı doktorun?
Bende cumayı 4 gözle bekliyorum
C A N O sen ne zaman gidiyorsun canım doktora?
evet kuşum geçen cuma gittim kıza benziyor dedi ama net söylemedi. kuzenlerden bildiğim kadarıyla yanılabiliyorlar değişe de bilir sanırım

ilk trimesterde kilo verenler daha sonra hızlı kilo alıyorlarmış dengeleniyor yani bi nevi
internette bir yazıda okudum dün
yani elinde sonunda alacaz ya ben hamile pilatesi yapmak istiyorum
doktor yap dedi ama hastanenin egzersiz kitapçığında 4-5 aylık başlanmalı yazıyor
tırsıyom yanlış bişey olmasın 1 ay daha beklicem sanırım

Günaydın kızlar. Ben günlerdir tartılmıyorum aynada gözümü tırmalayan fazla bir kilo yok fakat bacaklarım çok fena ödem yapmış. Birde bol gelen alyansım olmuyor. ama ödem olduğuna eminim. Çünkü bacaklarım baloncuk gibi olmuş. benim merak ettiğim doğumdan sonra bu ödem ne zaman gider.Yada bu ödemi atmak için yeşilçay gibi bitki çaylarına başlayabilirmiyim artık emzirirken sorun olurmu?

Son ayda insanın eli yüzü ayagı şişiyor. Dogumdan sonra gidiyor merak etme. :) ayağıma ayakkabım olmuyordu, eşim ayakkabı almıştı o dönem de
Tuzu az tüket ve bol su

Bugün kendimi nedense çok garip hissediyorum. Son 5 iş günüm iş yerimde. 10 yıllık çalışma hayatım var hiç ara vermeden. Bebeğim olucak dünyanın en mutlu insanı benim orası ayrı. Fakat yeni bir hayat ta beni bekliyor. Kaygılarımda var. Yeni hayatıma adapte olacakmıyım bebeğime yetebilecekmiyim. İçimde anlamsız bir burukluk var.

Yetersin merak etme. Insan basta haliyle bocaliyor ama duzenini hemen kurarsin. Is hayatindan sonra avuc ici kadar bebegin hukumdarligi altinda olmak bazen zorlasa da eminim sen bununda ustesinden gelirsin

Kizlar aklima geldi patron bebek diye animasyon var izleyeniniz vardir belki C A N O sen mesela izleyin mutlaka cok zevkli ve bebekler nerden geliyo hayat nasil oluyo kardes sevgisi vs. Herseyi anlatiyo su siralar iyi gelir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…