Yok kız bırakır mıyım hiç siziçok heyecanlandım adına böyle yazıncaMeriç Ege doğunca da bizi habersiz bırakma
Zor donemlerin iyi ce kuzum kiyamam ya. ne iyi geliyosa ona devamCanim mide yanmalarim çok fazla. Dün agladim resmen. Bu aralar patlamis misira taktim kafayi. Mide bulantisini onunla yatistiriyorum. Dogum kasilmalarim basladi. Ne olur ne olmaz diye hep bi tetikteyiz. Sen nasilsin kuzucum.
Tatlım bilmiyorum ki ara ara bıçak gibi giriyor sancı. Tam karnın altından yanından sağından solundan. Herşeyin hayırlısı tatlım. Sağlıklı gelsin de yumurcakZor donemlerin iyi ce kuzum kiyamam ya. ne iyi geliyosa ona devamkasilmalar icin erken degl mi ya :s ayni iste iyim sukur saglik acisndan bi sorun yok bunlari cekicz artik:)
Bende de oluyor iş yapınca. Demek ki normal :)Kızlar 11-12 haftalık olup kasık ve bel ağrısı olan varmı? Dün ütü yapıyordum belim koptu
Kendimizi yoruma oluyor malesef canımKızlar 11-12 haftalık olup kasık ve bel ağrısı olan varmı? Dün ütü yapıyordum belim koptu
Benim de bu aralar belim cok agriyor azicik is yapinca ayakta kalamiyorumKızlar 11-12 haftalık olup kasık ve bel ağrısı olan varmı? Dün ütü yapıyordum belim koptu
Ben sürekli öyleyim ozellikle regl günlermde hafif ağrılar girip cikiyor belimde eğer o gun ya cok yorulduysam ya da hic hareket etmedysem agriyorKızlar 11-12 haftalık olup kasık ve bel ağrısı olan varmı? Dün ütü yapıyordum belim koptu
Benimde var aslinda biri cok ileri zaman icin. Digeri yazlikmis kumasi. Dun lcwya girdim baktimda belli ayarli bulamadim haftaya defaktoya falan da bakicamAynen benimde uyku düzenim bozuldu. İdare edeceğiz
Benim beli bol ve hamile pantolonum var, onları giyiyorum
Oyle yaparsın canım:)Benimde var aslinda biri cok ileri zaman icin. Digeri yazlikmis kumasi. Dun lcwya girdim baktimda belli ayarli bulamadim haftaya defaktoya falan da bakicam
10 gün içinde gidersen ücretsiz. 11. Gün gitsen bile ücret alınıyorKizlar dun esimle bi konuda kararsiz kaldik. Simdi biz 10 gun once doktora gittik muayene ucreti verdik. Ordaki kizda 10 gun icinde tekrar muayene ucretsiz dedi diye hatirliyorum ben. Normal hastanelerde de boyle diye biliyorum. Ama esim 15 gun icinde gelirseniz ucretsiz dedi diye inatlasiyo benimle. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Benim bilmis koca benimle inatlasiyo. Normalde hastanede de oyle diyorum anlatamiyorum. Is degistirdi galiba 250 cok geldi bi anda ama yapacak bisey yokOyle yaparsın canım:)
10 gün içinde gidersen ücretsiz. 11. Gün gitsen bile ücret alınıyor
İyiyim cnmm sen nasilsinnNasılsın canım
Canım sgk geçerli hastanelerde 10 gün 11. Gün para alıyorlar. Ama doktorun özel muayenehanesine gidersen ozaman doktora göre değişiyor ayda 1 muayene ücreti alanda var 15günde 1 alanda var her gittiğinde alanda varKizlar dun esimle bi konuda kararsiz kaldik. Simdi biz 10 gun once doktora gittik muayene ucreti verdik. Ordaki kizda 10 gun icinde tekrar muayene ucretsiz dedi diye hatirliyorum ben. Normal hastanelerde de boyle diye biliyorum. Ama esim 15 gun icinde gelirseniz ucretsiz dedi diye inatlasiyo benimle. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Saolun Amin inşallah.Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Bizimki 10 gunde bir aliyo galiba persembe gitmeyi dusunuyoduk yarin arayip hem sorup hem randevu alayim.Canım sgk geçerli hastanelerde 10 gün 11. Gün para alıyorlar. Ama doktorun özel muayenehanesine gidersen ozaman doktora göre değişiyor ayda 1 muayene ücreti alanda var 15günde 1 alanda var her gittiğinde alanda var
Maşallahhhh paşayaKızlarrr slm cinsiyetimiz belli oldu oğlanmış :)
Tşk ederim arkadaşım hepimizinkine maşallahh :)Maşallahhhh paşaya