2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Canim mide yanmalarim çok fazla. Dün agladim resmen. Bu aralar patlamis misira taktim kafayi. Mide bulantisini onunla yatistiriyorum. Dogum kasilmalarim basladi. Ne olur ne olmaz diye hep bi tetikteyiz. Sen nasilsin kuzucum.
Zor donemlerin iyi ce kuzum kiyamam ya. ne iyi geliyosa ona devam kasilmalar icin erken degl mi ya :s ayni iste iyim sukur saglik acisndan bi sorun yok bunlari cekicz artik:)

Zor donemlerin iyi ce kuzum kiyamam ya. ne iyi geliyosa ona devam kasilmalar icin erken degl mi ya :s ayni iste iyim sukur saglik acisndan bi sorun yok bunlari cekicz artik:)
Tatlım bilmiyorum ki ara ara bıçak gibi giriyor sancı. Tam karnın altından yanından sağından solundan. Herşeyin hayırlısı tatlım. Sağlıklı gelsin de yumurcak

Kizlar dun esimle bi konuda kararsiz kaldik. Simdi biz 10 gun once doktora gittik muayene ucreti verdik. Ordaki kizda 10 gun icinde tekrar muayene ucretsiz dedi diye hatirliyorum ben. Normal hastanelerde de boyle diye biliyorum. Ama esim 15 gun icinde gelirseniz ucretsiz dedi diye inatlasiyo benimle. Bu konuda bilgisi olan var mi?

Benimde var aslinda biri cok ileri zaman icin. Digeri yazlikmis kumasi. Dun lcwya girdim baktimda belli ayarli bulamadim haftaya defaktoya falan da bakicam
Oyle yaparsın canım:)
10 gün içinde gidersen ücretsiz. 11. Gün gitsen bile ücret alınıyor

Canım sgk geçerli hastanelerde 10 gün 11. Gün para alıyorlar. Ama doktorun özel muayenehanesine gidersen ozaman doktora göre değişiyor ayda 1 muayene ücreti alanda var 15günde 1 alanda var her gittiğinde alanda var

Canım sgk geçerli hastanelerde 10 gün 11. Gün para alıyorlar. Ama doktorun özel muayenehanesine gidersen ozaman doktora göre değişiyor ayda 1 muayene ücreti alanda var 15günde 1 alanda var her gittiğinde alanda var
Bizimki 10 gunde bir aliyo galiba persembe gitmeyi dusunuyoduk yarin arayip hem sorup hem randevu alayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…