- 6 Mayıs 2017
- 6.438
- 7.729
Mide bulantısı için mi canım? Benimde gündüz aklıma soda geldi eşime msj attım inşallah unutmaz..Kizlar patates haşlamasi ve salcali makarna iyi geliyordu bana. Bu zamanda soda icimi aciyordu iyi geliyordu.
İnanirmisin esim toptancidan aliyordu sodayi. Gunde 2 sise iciyordum.Doktoruma sormustum istedigin kadar ic demisti.Mide bulantısı için mi canım? Benimde gündüz aklıma soda geldi eşime msj attım inşallah unutmaz..
Hosgeldin canim hayirli olsun saglkla kucagina al ins❤ burdaki bicok arkads ayni durumda malesef bnde oleym. Bulantidan yemek ne mumkun ki yiyemiyosun icin almiyo miden agzina geliyo ogurtuler geliyo. 5. Hftadn beri boleym yemek bile gormek istemiyodm bi ara:) bebek iyi oluyorms endiselenme canim soradn ogrendm bnde:)Slm kızlar
C A N O benide ekler misin?
Ilk denemem.
Sebepsiz infertilite.
Yaş 28
6 haftalık hamileyim çok şükür ilk denemede tuttu...
Ama benim midem çok fena bulanıyor. Sabah kahvaltıyla duruyorum (daha doğrusu o kahvaltıyıda çıkardım) ve midem hala felaket bulanıyor ne yapmam lazım bebiş bu şekilde beslenebilir mi endişelerim var
Hosgeldin canim hayirli olsn masallah saglikla ve zamaninda kucagina al inssSlm kizlar benide eklermisiniz aranıza ? Yaş 34 ikinci deneme sebepsiz infertilite. Bi kızım olacak Allah nasip ederse. İnşallah hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularimiza. Rabbim kimseyi evlat Hasretiyle de acisiyla da sinamasin...
Bi ara sadece haslanms patatsle besleniyodm bnde kuzum cok haklisn iyi geliyo:) isyernde cok sknti oluyo ya gundz acim hep evde yine bisiler buluyir insan da. Nasilsin canim :)Kizlar patates haşlamasi ve salcali makarna iyi geliyordu bana. Bu zamanda soda icimi aciyordu iyi geliyordu.
Canim mide yanmalarim çok fazla. Dün agladim resmen. Bu aralar patlamis misira taktim kafayi. Mide bulantisini onunla yatistiriyorum. Dogum kasilmalarim basladi. Ne olur ne olmaz diye hep bi tetikteyiz. Sen nasilsin kuzucum.Bi ara sadece haslanms patatsle besleniyodm bnde kuzum cok haklisn iyi geliyo:) isyernde cok sknti oluyo ya gundz acim hep evde yine bisiler buluyir insan da. Nasilsin canim :)
Bi kac igneden sonra kan sulandigi icin oluyor canim ben onune gecememistim morarmalarin. Sadece igneyi cikarir cikarmaz 5 dk bastir ustune belki o zaman morarma yapmaz. Gecmis olsun.Selam kızlar kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar son bir kaç gündür göbeğim çok morarıyor ve şişlik oluyor ağrı yapıyor sizdede oldumu bugün kolumdan yaptık oda aynısı oldu
Canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ne güzel heyecanlı hazırlıklarİyi pazarlar kizlar. Mide bulantusindan 6 kilo vermistim. Elim ayagim kesiliyordu. Bayginlik geciriyordum. Anneij basimda agladigi gunler çok oldu. Apar topar hastaneye goturup serum taktiriyordum. Çunku sivi kaybim cok fazlaydi. Hala devam ediyor zaman zaman. Fakat ilginç bir sekilde bole yasamayi ögrendim. Geri sayim basladi. Meriç'in tum kiyafetlerini yikadim simdi ütüleyip dogum çantami hazirlayacağim. Doğum kasilmalarim ve sancilarim basladi artik. Ben dogum yapsamda burdayim kizlar
Hayırlı olsun canım gözünaydın. Ben 11+3 deyim yedi kilo verdim hala da kusuyorum korkma bebeğin senden besleniyorSlm kızlar
C A N O benide ekler misin?
Ilk denemem.
Sebepsiz infertilite.
Yaş 28
6 haftalık hamileyim çok şükür ilk denemede tuttu...
Ama benim midem çok fena bulanıyor. Sabah kahvaltıyla duruyorum (daha doğrusu o kahvaltıyıda çıkardım) ve midem hala felaket bulanıyor ne yapmam lazım bebiş bu şekilde beslenebilir mi endişelerim var
Evet günler geçtikçe morarma daha çok oluyor ben bu koyuyorum alkollü mendille ovuyorumSelam kızlar kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar son bir kaç gündür göbeğim çok morarıyor ve şişlik oluyor ağrı yapıyor sizdede oldumu bugün kolumdan yaptık oda aynısı oldu
HosbuldukHoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) eklerim tabiki
Hosbulduk tskler.Hosgeldin canim hayirli olsn masallah saglikla ve zamaninda kucagina al inss
Tamam canım teşekkür ederimBi kac igneden sonra kan sulandigi icin oluyor canim ben onune gecememistim morarmalarin. Sadece igneyi cikarir cikarmaz 5 dk bastir ustune belki o zaman morarma yapmaz. Gecmis olsun.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahHosbuldukçok tsk ederim. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim.
Aynen benimde uyku düzenim bozuldu. İdare edeceğizKizlarr benim mide bulantilari gecti yerini yanmalara birakti surekli sut iciyorum. Uykularim gariplesti gece wcye kalktiktan sonra hava aydinlanana kadar uykum gelmiyo. O saatten sonrada cocuk okula gidicek oluyo bi garip oluyorum.karnim deseniz sisti artik pantolonlar olmuyor. Hatta bugun disari ciktik pantalonumun dugmesini kapatmadim
Günaydın
çok heyecanlandım adına böyle yazıncaİyi pazarlar kizlar. Mide bulantusindan 6 kilo vermistim. Elim ayagim kesiliyordu. Bayginlik geciriyordum. Anneij basimda agladigi gunler çok oldu. Apar topar hastaneye goturup serum taktiriyordum. Çunku sivi kaybim cok fazlaydi. Hala devam ediyor zaman zaman. Fakat ilginç bir sekilde bole yasamayi ögrendim. Geri sayim basladi. Meriç'in tum kiyafetlerini yikadim simdi ütüleyip dogum çantami hazirlayacağim. Doğum kasilmalarim ve sancilarim basladi artik. Ben dogum yapsamda burdayim kizlar
Nasılsın canımGunaydinn