Canım normalde 37 haftaya kadar dayanmak istiyorum.Ama yay gibi gerildim. Mide ağrıları yorgunluk halsizlik yaşıyorum. ayın 12. sinde randevum var.Bakalım doktor ne zaman izne çıkaracak.Ne zaman ayrilican isten canim masallah 32. Oldun
Oyle valla cok uyku yapiyo. Zaten severim uyumayi bi de bunlar iyice kafam kalkmaz oldu yaa
ilk haftalar çok fazla uyku yapıyor.Benim işyerimde arşiv kısmında sedye vardı 1 saat orda uyuyup geri işe dönüyordum. Sonralarda azaldı ama akşamları yine yemek masasında uyuyakaldığım oluyor.
eşim bana hep takılıyor. Meriç doğduktan sonra uyutmayacak ya ondan şimdi çok uyku yapıyor sana diyorbütün gün iş yerinde uyukluyorum. annemin dediği gibi ilk akşamdan uyuyakalıyorum ya
arada bir tek gözümü açıp kocama bakıyorum
Hayirlisi olsun hakkinda canim fazla yorma kendiniCanım normalde 37 haftaya kadar dayanmak istiyorum.Ama yay gibi gerildim. Mide ağrıları yorgunluk halsizlik yaşıyorum. ayın 12. sinde randevum var.Bakalım doktor ne zaman izne çıkaracak.
Gunaydinnn. Aynen bende kullandim ilacimi uzandim. uyku geldi galiba geri uyucammm
Ne güzel uyuyordum, taaki telefon çalana kadarC A N O Orkide_sever ohhn valla benim içinde uyuyun ben iş yerinde ayılmaya çalışıyorum hamilelik bana nasıl uyku yaptı nasıl
Bende 10 bucuk dedim mi gidiyom yastigaaa. aksam da 12 de fitilim var bazen dayanmaya calisiyorum uykum bolunmesin diyebütün gün iş yerinde uyukluyorum. annemin dediği gibi ilk akşamdan uyuyakalıyorum ya
arada bir tek gözümü açıp kocama bakıyorum
Ben uyuyamadim midem kazindi
Ne güzel uyuyordum, taaki telefon çalana kadar
Ayyy masallah adi meric mi olacakeşim bana hep takılıyor. Meriç doğduktan sonra uyutmayacak ya ondan şimdi çok uyku yapıyor sana diyor
Afiyet olsun canım, benim oglan uyuyor hala :)Ben uyuyamadim midem kazindianca biseyler hazirliyorum insallah oglen olmadan yerim
Sagol canimmm. Ohh masallah uyusun pasaaaaa..Afiyet olsun canım, benim oglan uyuyor hala :)
Sabah bi ara kalkmış, çizgi film aç diyor, dedim çabuk yat daha sabah olmadıSagol canimmm. Ohh masallah uyusun pasaaaaa..
Kuzum babasının isminin baş harfi E benim ismimin baş harfi G. Ben ilk evlendiğim zamanda çocuğumun adını EGE koyacam dedim.Eşimin çok hoşuna gitti. Sonra önüne bir isim daha bulalım dedim. MERİÇ EGE olduAyyy masallah adi meric mi olacakadiyla yasasin insallah.
Adıyla yaşasın, büyüsün :)Kuzum babasının isminin baş harfi E benim ismimin baş harfi G. Ben ilk evlendiğim zamanda çocuğumun adını EGE koyacam dedim.Eşimin çok hoşuna gitti. Sonra önüne bir isim daha bulalım dedim. MERİÇ EGE olduİşallah adıyla yaşasın paşam
Bazi donemler oyleler. Benim sipada sabah olmadan kalkip tv acardi bende kizardimSabah bi ara kalkmış, çizgi film aç diyor, dedim çabuk yat daha sabah olmadı
Masallah canimmm. Adiyla yasasinKuzum babasının isminin baş harfi E benim ismimin baş harfi G. Ben ilk evlendiğim zamanda çocuğumun adını EGE koyacam dedim.Eşimin çok hoşuna gitti. Sonra önüne bir isim daha bulalım dedim. MERİÇ EGE olduİşallah adıyla yaşasın paşam
Benim ki tabletle oynuyor aradaBazi donemler oyleler. Benim sipada sabah olmadan kalkip tv acardi bende kizardimsonra telefonu alip kacar oldu
amin canım cümlemizinkiniAdıyla yaşasın, büyüsün :)
Cümlemizinkini canımmm.Masallah canimmm. Adiyla yasasin
Ulasim araclarina binilmiyor bazen bunaliyorm burdan:) sagol canim oh dinlenAllah kolaylık versin canım, çalışınca zor :) Bende eşimi işe gönderdim, ilacımı kullandım, yatıyorum