- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Neyyy tum hamilelikte yasakmiymisss esim duymasin:)) 3 ayi sayyodukendi doktoruma ctesi gidicem bnde o gun kocam yiklck desene hahaha
Ayy bi de hamis kalmis ol valla bayram yerine doner buralarrrrdun olmam gerekiyordu canim bikac gune olur herhalde
:) bebisler iyi olsun da doktor ne digosa dinlicz mecbur:)valla bana gun dogdu her aksam bahane uretmekten yirttim onceden isi olunca bahane uretirdim simdi misir patlat diyo ona bahane bulur oldum yakaladi beni normalde biseyim yok cok sukur o misir diyince agrilar giriyo karnima
Amin canim Allah razi olsun. Doktora dedim bunlari normal dogurmak istiyorum diye hem ikiz hemde onceki sezaryan olmaz normal dedi.Canım çok sevindim rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben ikiz gebeyken doktorum yasaklamamıştı ama tedirginlikten biz uzak durmuştuk hep. Birde normal doğurmak isteyenlere son haftalarda ilişki öneriyorlarki sancıyı başlatsın. Erken doğurmak kadar geç doğurmakta sorun. İnşallah ortasını buluruz
Aminnnnn. Allah razi olsunnn. Doktora dedim mide bulantilarim var diye kusuyomusun dedi yok cok kusmadim dedim bisey olmaz sabret dedi.Ay masallah canimcim cok sevindimm ❤ Allah sana bagslasn saglkla kucagina al ins veee aramiza hosgeldn sen de ikiz anasi oluyorm acliktan ben
Aynen canim doktor ne diyosa o:) bebisler iyi olsun da doktor ne digosa dinlicz mecbur:)
Bende iyiyim canım. Pozitif düşün, kendini strese sokma. İnşallah bu sefer yüzün gülecekSen napiyosun nasilsinn
Ben acayip gerginimm huzursuzumm
Oyy maşallah yaaa, ne sevimliler. Kucagına aldığın zamanları da görün inşallah. Çok tatlılar 7+1gösterıyorla. Yani 8. Haftanın içindesinEki Görüntüle 2212178 Eki Görüntüle 2212179 teyzeleri bunlar minnaklar. Video cek dedim esime bizeye benzediklerinde cekeriz dedi tamda doktor geldi uzatamadim mevzuyu.
Maşallah canımEki Görüntüle 2212178 Eki Görüntüle 2212179 teyzeleri bunlar minnaklar. Video cek dedim esime bizeye benzediklerinde cekeriz dedi tamda doktor geldi uzatamadim mevzuyu.
Bende onu sorucaktim doktora nasillar dedim fistik gibiler dedi guldu. Biri 7+1 biri 6+6 gosteriyo. Normalde bakinca 6+4uz bugun. Yemisler beni simdidenOyy maşallah yaaa, ne sevimliler. Kucagına aldığın zamanları da görün inşallah. Çok tatlılar 7+1gösterıyorla. Yani 8. Haftanın içindesin
Sagol canimMaşallah canım
Maşallah canım, gelişimleri iyi demek ki :)Bende onu sorucaktim doktora nasillar dedim fistik gibiler dedi guldu. Biri 7+1 biri 6+6 gosteriyo. Normalde bakinca 6+4uz bugun. Yemisler beni simdidenbiri 2 gun biri 4 gun onde masallahhhh kuzulara
Cok sukur canim aman iyi olsunlar. iki tane olunca biri ilerde biri geride olur diye okumustum korkmustum cok sukur bunlarda cok fark yokMaşallah canım, gelişimleri iyi demek ki :)
İmkani yok canim tek basima yapabilcem is degil oAyy bi de hamis kalmis ol valla bayram yerine doner buralarrrr
Anam senin koca baska yerdeydi dimiİmkani yok canim tek basima yapabilcem is degil o
Oyle canimm. Az once hafiften kahverengi leke gelmeye basladi gibii yarin yada obur gun baslar herhaldee maceram baslicakkAnam senin koca baska yerdeydi dimiolsun nasip kismet isi bu olumlu dusun diyoruzzzz
Oyle canimm. Az once hafiften kahverengi leke gelmeye basladi gibii yarin yada obur gun baslar herhaldee maceram baslicakk