- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Gecer insallah canim uzun surmezBenim arada oluyor malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecer insallah canim uzun surmezBenim arada oluyor malesef
Allah yardımcınız olsun hepinizin. Zor valla tek basına nasıl baş edeceksin. İkiz ve sezaryan dogum zor olur, inşallah ablanlardan biri gelebilir.Bende kaynana kayinpeder yok. Eltimle gorumcemle aram iyi degil istemem zaten gelirlerse ben onlara hizmet ederim. Ablalarim var hepsinin boy boy cocugu var istanbuldalar. Annemin bakmasi gereken 80 kusur yasinda nenem ve engelli dayim var. Baska da kimsemiz yok akraba olarak
Amin canim. Insallah gelebilir tek temennim bu.Allah yardımcınız olsun hepinizin. Zor valla tek basına nasıl baş edeceksin. İkiz ve sezaryan dogum zor olur, inşallah ablanlardan biri gelebilir.
Amin canim Allah razi olsunnnn siz nasilsinizOrkide_sever canım gözün aydın iki taneler miş :) çok sevindim ya
Yavrularını Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
allah yardımcın olsun :*
Bende diyebilcekmiyim acaba bigün bendeBende kaynana kayinpeder yok. Eltimle gorumcemle aram iyi degil istemem zaten gelirlerse ben onlara hizmet ederim. Ablalarim var hepsinin boy boy cocugu var istanbuldalar. Annemin bakmasi gereken 80 kusur yasinda nenem ve engelli dayim var. Baska da kimsemiz yok akraba olarak
Ben soyleyince olmaz ama neyseee. Bakalim hamile olursam gelerimmBuyur canım, her zaman bekleriz. İnşallah seninde tedavin hayırlısı ile pozitif olur da listeye ekleriz. :)
Hayirli olsun canim ikizmis allah bagislasin kucagina da saglikla al insallahGunaydinnnn bekledigim gun geldii. Tedaviye burda sizlerle basladim. Pozitif haberi burda verdim insallah bugunde hayirli haberlerle gelicemmm bekleyin beniii
Bizde iyiyiz çok şükür yarın tekrar gidicem kontroleAmin canim Allah razi olsunnnn siz nasilsiniz
Ben soyleyince olmaz ama neyseee. Bakalim hamile olursam gelerimm
Hayirli olsun canim ikizmis allah bagislasin kucagina da saglikla al insallah
İnsallah canimm o gunlere gelseydik bi
İnşallah hamiş olunca seni de tebrik edeceğiz
Gelirsin inşallah, adet ne zaman oluyorsunİnsallah canimm o gunlere gelseydik bi
Cnm 2 bucuk aydir progestan kullaniyorum bende bana oyle bi etkisi olmadi. Ama hemsire bana da dupalac onermisti kabizlik durumunda.kayisi ye bol su ic canim . Ben cok su icmeye calisiyorum.igneyi ne zamana kadar kullanacaksinya beni progesteron hormonu maffetti ya prolutex kullanıyorum karın şiş bağırsaklar çalışmıyor
sizde de var mı bu problem ne yapıyorsunuz ben hergun dupalac içiyorum mecbur
benim normalimde hiç olmaz o yüzden cok rahatsız etti
dun olmam gerekiyordu canim bikac gune olur herhaldeGelirsin inşallah, adet ne zaman oluyorsun
İnşallah canımdun olmam gerekiyordu canim bikac gune olur herhalde
Sen napiyosun nasilsinnİnşallah canım
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben ikiz gebeyken doktorum yasaklamamıştı ama tedirginlikten biz uzak durmuştuk hep. Birde normal doğurmak isteyenlere son haftalarda ilişki öneriyorlarki sancıyı başlatsın. Erken doğurmak kadar geç doğurmakta sorun. İnşallah ortasını buluruzDoktor her isini yapabilirsin dedi sadece 9 ay ve bunun sonundaki 40 gunluk lahusalikta dahil tabi iliski yasak dedi kocisin yuzunu gormeniz lazimdiii
Ay masallah canimcim cok sevindimm ❤ Allah sana bagslasn saglkla kucagina al ins veee aramiza hosgeldn sen de ikiz anasi oluyorm acliktan benOncelikle gobekten muayene etti. Kan silandirici igne ve haptan kurtuldum. Proluton igne haftada 1 e cikti folik asitle fitile devam. Veeeeeee bebis varrrr minicik kalplerini gorduk yanip sonuyodu ama dinletmedi
Neyyy tum hamilelikte yasakmiymisss esim duymasin:)) 3 ayi sayyodu kendi doktoruma ctesi gidicem bnde o gun kocam yiklck desene hahahaDoktor her isini yapabilirsin dedi sadece 9 ay ve bunun sonundaki 40 gunluk lahusalikta dahil tabi iliski yasak dedi kocisin yuzunu gormeniz lazimdiii
Canim senin ilk bebeklerkn ikiz mydi yoksa. Nezaman dogum oldu merk ettimCanım çok sevindim rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben ikiz gebeyken doktorum yasaklamamıştı ama tedirginlikten biz uzak durmuştuk hep. Birde normal doğurmak isteyenlere son haftalarda ilişki öneriyorlarki sancıyı başlatsın. Erken doğurmak kadar geç doğurmakta sorun. İnşallah ortasını buluruz
Amin canim darisi sana. Rabbim emeklerinin karsiligini en guzel sekilde versin insallahhhh.Ben soyleyince olmaz ama neyseee. Bakalim hamile olursam gelerimm
Hayirli olsun canim ikizmis allah bagislasin kucagina da saglikla al insallah