- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Belli bi sure sonra sessiz beklior insan hayrlisi olsun cnm Rabbim en güzel vakitte nasip edecek insAllah hepimizeBende herşey aynı canım, henüz hamile kalamadım.. Kimseyi de üzmek istemiyorum yazıp kendi üzüntümle..
Belli bi sure sonra sessiz beklior insan hayrlisi olsun cnm Rabbim en güzel vakitte nasip edecek insAllah hepimize
anladım canım Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah kuzumBende herşey aynı canım, henüz hamile kalamadım.. Kimseyi de üzmek istemiyorum yazıp kendi üzüntümle..
Amin kuzum inşallahBelli bi sure sonra sessiz beklior insan hayrlisi olsun cnm Rabbim en güzel vakitte nasip edecek insAllah hepimize
Saglikla al kucagina yavrularini insallah cnm
buralar pek sessiz artık kalan herkes ümidini kesti galiba
İyiyim kuzucum sen napıyosun nasılsıncanım özledim senle konuşmayı napıyon
Gerçek mi ben görmedim ya
İyiyim kuzucum sen napıyosun nasılsın
burda bi yerde okudum bi doktor adet olan her kadın anne olur demiş canım:) umut hâlâ var demektir. inşaallah bizim de yüzümüz gülecek hayırlısıyla:)
bende aynı kuzum koşturmaya devambende iyiyim napayım hayatla boğuşuyorum sen neler yapıyon
kuzum 2. yılınızda gelmiş bebek çok sevindim sağ sağlim kucağına alırsın inşallah:)benim 2 sene olacak ağustosta canım hâlâ uğraşıyoruz:)
Ben yeni gördüm ❣Gerçek mi ben görmedim ya
Hoşgeldin kuzum haberler iyi :) senin minik nasıl:)Selam Canlar nasılsınızR4bi4 sen merak ettim de geldim canım nasıl haberler ☺
Bize de sürpriz oldu kuzum hiç beklemiyordum:)kuzum 2. yılınızda gelmiş bebek çok sevindim sağ sağlim kucağına alırsın inşallah:)
Rabbim razı olsun canım benim, kısa zamanda sizlere de nasip etsin Rabbim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?