- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
klomen mi kullandın canomMrblar kızlar klomen mi yapıyor alakası yoktur sanki ama bugün hiç halim yok ya yatasım var sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
klomen mi kullandın canomMrblar kızlar klomen mi yapıyor alakası yoktur sanki ama bugün hiç halim yok ya yatasım var sürekli
aa tebrik ederim canım benim:)Cnm bni de hamis listesine eklyebilirsin R4bi4
Evet cnm daha kullanıyorum bugun ikinci günümklomen mi kullandın canom
Tsk ederm senin de Hyrli olsnaa tebrik ederim canım benim:)
yan etkilerinde halsizlik var mı canım hadi inşaallah bu sefer olur :) Dualarım sizlerle. Ben birşey yapmadım canım düğün falan vardı salmıştım bu ay :)Evet cnm daha kullanıyorum bugun ikinci günüm
Cok cok sevindim rabia ya vala Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah ya nasil oldu anlatsana ya ayyy cok heyecanlndm vala cok istiyodm senin de hamile olmani
Ay ne guzel ya cok sevndm adina masAllah insAllah cnm hayırlısıylayan etkilerinde halsizlik var mı canım hadi inşaallah bu sefer olur :) Dualarım sizlerle. Ben birşey yapmadım canım düğün falan vardı salmıştım bu ay :)
Ayyy gerçekten mi yaaa çok mutlu oldum kuzummm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yaaa nasıl oldu anlat kız :)Hoşgeldin kuzum haberler iyi :) senin minik nasıl:)
Kuzumm iyiyiz elhamdulillah siz teyzelere dua ediyrz ..tingir mingir ilerliyoruz..erkek nasip olursa kuzum..Canım nasılsın bayadır konuşmuyorduk :) bebeğin cinsiyeti neymiş :)
Allahimmmm nasil sevindimm kuzumm cok sukurr tebrik ederim saglikla ilerlesin insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsunn..Hoşgeldin kuzum haberler iyi :) senin minik nasıl:)
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim:) Kurban sonrası adet bekliyordum aşılama için o yüzden salmıştım ama reglim gelmedi:)Ayyy gerçekten mi yaaa çok mutlu oldum kuzummm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yaaa nasıl oldu anlat kız :)
Cookk teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun:) Evlilik Yıl dönümü hediyesi oldu bize :)Allahimmmm nasil sevindimm kuzumm cok sukurr tebrik ederim saglikla ilerlesin insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsunn..
Takmayinca salinca oluyor klişesinin yine ortyaa çıkmasıAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim:) Kurban sonrası adet bekliyordum aşılama için o yüzden salmıştım ama reglim gelmedi:)
Takmayinca salinca oluyor klişesinin yine ortyaa çıkması
inanmazdımTakmayinca salinca oluyor klişesinin yine ortyaa çıkması
Ayy gerçekten mi çok sevindim yaaa Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin nasıl oldu anlat kız benim minik iyi büyüyo çok şükür alıştık iyiceHoşgeldin kuzum haberler iyi :) senin minik nasıl:)
Taze hamile seni çok sevindim yaa kan testi yaptırdın mı :)Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim:) Kurban sonrası adet bekliyordum aşılama için o yüzden salmıştım ama reglim gelmedi:)
Yaptırdım kuzum şimdi kaçlarda bilmiyorum en son 470 kusurlerdeydi:))Taze hamile seni çok sevindim yaa kan testi yaptırdın mı :)
Kuzumm iyiyiz elhamdulillah siz teyzelere dua ediyrz ..tingir mingir ilerliyoruz..erkek nasip olursa kuzum..
Sen napiysn ne alemdesinn cnm bnm
hiç beklemediğin anda gelirmş zaten hep kuzum :)Bize de sürpriz oldu kuzum hiç beklemiyordum:)
Sen istisna
Ama ben taktiiiim o nasil olcak.