- 6 Aralık 2017
- 6.383
- 6.536
- 198
o kısma hiç girmeyelim benimle aynı tarihlerde ve daha sonra evlenen bütün arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına aldılar, geçen bir yerde okumuştum her 6 kadından 1 i kısırlıkla müadele ediyor diye o 6 kadından 1i benimbende bebişi olanlara bakıp kendime üzülüyorum olan bu arkadaşlar
o kısma hiç girmeyelim benimle aynı tarihlerde ve daha sonra evlenen bütün arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına aldılar, geçen bir yerde okumuştum her 6 kadından 1 i kısırlıkla müadele ediyor diye o 6 kadından 1i benim
ah ahbenide ekleyin o listeyeeeeee
Gel sarılıp ağlayalım
burda bi yerde okudum bi doktor adet olan her kadın anne olur demiş canım:) umut hâlâ var demektir. inşaallah bizim de yüzümüz gülecek hayırlısıyla:)Valla piskolojim bozuldu kuzum ya hayatı bebek endeksli yaşıyorum düşünmediğim bir dakika yoktu, sürekli düşünüp araştırmaktan iş yerinde falan kimseye tahammülüm kalmadı
ne için randevu almıştın canımYok kuzum aynen vala ya bıraktım cidden ideal kiloma ulasana kadar doktora falan da gitmicem oyle karar verdim randevum vardı iptal edicem
amin canım inşallah Rabbim büyük bizide sevindircek inşallah :)burda bi yerde okudum bi doktor adet olan her kadın anne olur demiş canım:) umut hâlâ var demektir. inşaallah bizim de yüzümüz gülecek hayırlısıyla:)
dur kız bu hafta erteleyelim o işi hafta sonu görümceme süpriz bekarlığa veda yapıcam onun üzerine yoğunlaştım şuan bende ağlayamamağlayasmda yok ama dizine yatamDertleşelim
dur kız bu hafta erteleyelim o işi hafta sonu görümceme süpriz bekarlığa veda yapıcam onun üzerine yoğunlaştım şuan bende ağlayamam
Çok severim kendilerini cağnım görümcemvay anam vayne şanslı bi görümce
Çok severim kendilerini cağnım görümcem
Günaydın cnm ben iyiyim sen neler yapıyosunGünaydın kızlar napionzkimseler yazmamış Bayadır
Bende gribi saymazsak iyiyim şükür canım aynı şeyler vallahi ya ev isi çocuk gelen giden diyetGünaydın cnm ben iyiyim sen neler yapıyosun
Allah kolaylık versin canım hayrli mubarek olsun düğününüzBende de değişen birşey yok canım hafta içi ev ve iş arasında mekik dokuyorum, önümüzdeki ay görümcemin düğünü var hafta sonuda ona koşturuyoruz.
Amin canım saolasınAllah kolaylık versin canım hayrli mubarek olsun düğününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?