- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Iyi bayramlar canim..arkadaşlar şimdiden bayramınız mübarek olsun sizleri öpüyorum. allah herkesin yar ve yardımcısı olsun :)
Iyi bayramlar kizlar cumletenn ❤ Rabbimm dualarinizi kabul etsin insallahhh ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi bayramlar canim..arkadaşlar şimdiden bayramınız mübarek olsun sizleri öpüyorum. allah herkesin yar ve yardımcısı olsun :)
Canimmmmm takviiiimmmmmmHayırlı bayramlar kızlar![]()
Bu ay şüpheli tek bir ilişki oldu kuzum..Canimmmmm takviiiimmmmmm![]()
Guzel haberlerini bekliyrm insallahh bitanem..Bu ay şüpheli tek bir ilişki oldu kuzum..
2 gün sonra test yapacağım![]()
Yaptımm silik çıktı kuzum
Hamile miyim değil miyim sorularıyla yaşamaya ve çalışmaya devam ediyorum şahsenKızlar nasılsınız? Hamileler ve hamile adayları![]()
Ah ben de cok yasadim, en guzel zamanda gelsin insallah :)Hamile miyim değil miyim sorularıyla yaşamaya ve çalışmaya devam ediyorum şahsenSizi sormalı?
Amin inşallahAh ben de cok yasadim, en guzel zamanda gelsin insallah :)
Ben iyiyim, gun sayiyorum artik; cok az kaldi safaga![]()
1 kiz 1 erkek benimkiler :) IkizlerimAmin inşallahAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kız mı erkek mi?
![]()
Ya maşallah ne güzel benim de hep ikiz bebek isteğim var çocukluktan beri1 kiz 1 erkek benimkiler :) Ikizlerim Eki Görüntüle 2298547
Yaaaaaaa ciddimiiiii Allahimmmm hadi insallah kuzummm yaa haberdar et benideeYaptımm silik çıktı kuzum![]()
Cnm masallahh size ne kdr az kalmss sag salim al kucagina bebislerini insallahhKızlar nasılsınız? Hamileler ve hamile adayları![]()
Tesekkurler canim, aynen az kaldi valla hizli geciyor zaman. Artik son haftalarim, sabirsizlaniyorum kavusmaya...Cnm masallahh size ne kdr az kalmss sag salim al kucagina bebislerini insallahh
Saglikla al kucagina yavrularini insallah cnmTesekkurler canim, aynen az kaldi valla hizli geciyor zaman. Artik son haftalarim, sabirsizlaniyorum kavusmaya...
Aynen kimdr yazmıyor vala cnm ben tedvai sürecine başladım bklm klomen kullanmaya başladım bu ay 29 unda kontrolüm var sende durumlar nasılburalar pek sessiz artık kalan herkes ümidini kesti galiba![]()
buralar pek sessiz artık kalan herkes ümidini kesti galiba![]()