Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İyi akşamlar herkese bugün uzungöle gittik eşimle tavsiye ederim kızlar görmeyenler için çok güzel doğa manzara harikaydı. Baya yorulmusum uyuyayim vakit cabuk gecsin:)bat 3 sabah test yapacağım inşallah.İyi geceler herkese.Rabia Bu arada ben de çok merak ettim canım:))

Benim doktorda 5eylule kadar yokmuş bayramda girdi artık catlayip catlamadigi için bilmeden devam edicez:)inşallah tutarda

Bugun acayip yogundum kuzumm hic bakamadim bayram oncesiydi ya mahvoldummm bide sonasi izin olunca..simdi bakiyrm baya birikmis okuya okuya gelicem sona insallah :)
Valla bu bayram telaşına bayılıyorum tatlım :) çok heyecan verici :) ben de merak ettim seni yazmayınca :)

Kimden yok bak çatlarım ben yaaaa :)
Aa biraz sabırlı olun

valla ben de öyle sanıyordum kuzum hatta korunmamıştık diye kızmıştım eşime :) keşke herşeyi bilmesek, belki şimdiye dek olurdu. Rabbım şifa versin inşallah kuzum benim
Ya çatlarız ama biz burdaaaa
Az daha sabır :)
Kimden müsade yokk ay ipucu ver ya çatladık balım:)

Bugün Allah karşıma birini çıkardı :) Bu kadar ipucu yeter
Benim doktorda 5eylule kadar yokmuş bayramda girdi artık catlayip catlamadigi için bilmeden devam edicez:)inşallah tutarda
gün aşırı önerdiyse siz değerlendirin balım tutacaktır inşaallah :)

Aaaa bi şu belimin ağrısı bide bu konu beni çatlatacak ha sabaha olan heyecanımı bile unuttum :):):)

Yaaaa tamam kuzum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…