- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Bugun acayip yogundum kuzumm hic bakamadim bayram oncesiydi ya mahvoldummm bide sonasi izin olunca..simdi bakiyrm baya birikmis okuya okuya gelicem sona insallah :)Nerde bu millet
Valla ben de söylemek istiyorum kuzum ama müsaade yok :)Ama sen böyle yaparsan ben daha çok merak ederim :):):
Bebis gelsin insallah :)Adete 3 gün var ve berbat bi tatildeyim, kalabalık tatil, ağlamak için bahane arıyorum resmen
Kimden yok bak çatlarım ben yaaaa :)Valla ben de söylemek istiyorum kuzum ama müsaade yok :)
tamm kuzum çok saolun ya iyi varsınız rabbim tez zamanda nasip eder inş bizleredeTatilini kendine zehir etme olur mu keyfini çıkarmaya çalış geldiğinde sorunlarla zaten yüzleşeceksin orda atmaya çalış kafandan
İnşaallah hayırdır bitanem :) zamanı geldiğinde söyleyeceğim kuzum :)
Kesinlikle sorucam canım, korkarım ben öyle şeylerden valla
Söyleyeceğim yakında tatlış :)
artık bayram da girdi burda doktor bulursam sorucam bal :)
Canımm, polip ne bilmiyorum ama eminim ki tedavisi zor bir şey değildir yani Allah dermansız dert yaratmamıştır. Sen sakin ol sadece sağlığına odaklan. unutma önce sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin için de sağlıklı bir zemin oluşsun.
İyi huylu et parçası oluşmuş kuzu Bn de şuan araştırıyorum daha neler öğrenicez acaba bi sene önceye kadar ilk birliktelikte hemen çocuk olur sanan ben neler duydum neler öğrendim yinede ÇoK şükür
Valla ben de söylemek istiyorum kuzum ama müsaade yok :)
Kimden müsade yokk ay ipucu ver ya çatladık balım:)Valla ben de söylemek istiyorum kuzum ama müsaade yok :)
Benim doktorda 5eylule kadar yokmuş bayramda girdi artık catlayip catlamadigi için bilmeden devam edicez:)inşallah tutardaİnşaallah hayırdır bitanem :) zamanı geldiğinde söyleyeceğim kuzum :)
Kesinlikle sorucam canım, korkarım ben öyle şeylerden valla
Söyleyeceğim yakında tatlış :)
artık bayram da girdi burda doktor bulursam sorucam bal :)
Canımm, polip ne bilmiyorum ama eminim ki tedavisi zor bir şey değildir yani Allah dermansız dert yaratmamıştır. Sen sakin ol sadece sağlığına odaklan. unutma önce sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin için de sağlıklı bir zemin oluşsun.
Gelmez inşaallah adetn canım
Amin canım benimtamm kuzum çok saolun ya iyi varsınız rabbim tez zamanda nasip eder inş bizlerede
Arada kulağım çınlıyor benim zatenAynn ya neler diyorlar arkamizdn kimbilir :)
Valla bu bayram telaşına bayılıyorum tatlım :) çok heyecan verici :) ben de merak ettim seni yazmayınca :)Bugun acayip yogundum kuzumm hic bakamadim bayram oncesiydi ya mahvoldummm bide sonasi izin olunca..simdi bakiyrm baya birikmis okuya okuya gelicem sona insallah :)
Aa biraz sabırlı olunKimden yok bak çatlarım ben yaaaa :)
Az daha sabır :)Ya çatlarız ama biz burdaaaa
Kimden müsade yokk ay ipucu ver ya çatladık balım:)
gün aşırı önerdiyse siz değerlendirin balım tutacaktır inşaallah :)Benim doktorda 5eylule kadar yokmuş bayramda girdi artık catlayip catlamadigi için bilmeden devam edicez:)inşallah tutarda
Kesin hamilesin söylemiyosun :) biz hemennyumurtladık amaaValla bu bayram telaşına bayılıyorum tatlım :) çok heyecan verici :) ben de merak ettim seni yazmayınca :)
Aaaa bi şu belimin ağrısı bide bu konu beni çatlatacak ha sabaha olan heyecanımı bile unuttum :):):)Aa biraz sabırlı olun
valla ben de öyle sanıyordum kuzum hatta korunmamıştık diye kızmıştım eşime :) keşke herşeyi bilmesek, belki şimdiye dek olurdu. Rabbım şifa versin inşallah kuzum benim
Az daha sabır :)
Bugün Allah karşıma birini çıkardı :) Bu kadar ipucu yeter
gün aşırı önerdiyse siz değerlendirin balım tutacaktır inşaallah :)
Allah söyletti balım inşaallah o da olacak :)Kesin hamilesin söylemiyosun :) biz hemennyumurtladık amaa
ben artık hiç uyuyamam Ankaraya gitmek istiyorum bir an önceAaaa bi şu belimin ağrısı bide bu konu beni çatlatacak ha sabaha olan heyecanımı bile unuttum :):):)
Gel kuzum bak bende Ankara’dayım bekliyorum seniben artık hiç uyuyamam Ankaraya gitmek istiyorum bir an önce
Yaaaa tamam kuzum :))Aa biraz sabırlı olun
valla ben de öyle sanıyordum kuzum hatta korunmamıştık diye kızmıştım eşime :) keşke herşeyi bilmesek, belki şimdiye dek olurdu. Rabbım şifa versin inşallah kuzum benim
Az daha sabır :)
Bugün Allah karşıma birini çıkardı :) Bu kadar ipucu yeter
gün aşırı önerdiyse siz değerlendirin balım tutacaktır inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?