• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bari ben de derdimi anlatayım :)
Benim de reglimle beraber biliyorum iğrenç olacak ama bi parça gördüm pedde, pıhtı değildi eminim :bicak:

Ay olmadim Rabiacim hala. Sistim balona dondum valla gelmedi. Du bakem hazirlanio mu ay kaptirip kendimi sonrasinda uzulmek istemiyorum canim ya beklemedeyim Pazartesiye kadar ins
olunca bi dert olmayınca bi dert valla kuzum . olmayınca da huzursuz oluyor insan

Benim de reglimle beraber biliyorum iğrenç olacak ama bi parça gördüm pedde, pıhtı değildi eminim :bicak:
Yaaaaa nedenn acabaaaa bi doktora sorsaydın canm

yaa devami da geldi benim kanamamin... ama daha cok erken ya sonucta ayin 8’inde igne vuruldum; 9’unda catlamis olsa hadi yine erken... bugun gelmesi... off :(

Birşey olmazda dikkat et bende işyerinde güya masabaşıydım ama yoğunluktan oturtamıyordum koştura koştura merdiven çıkıp iniyordum sürekli ayaktaydım. Dikkat et yinede hamişsin gibi özenerek devam et. Yarını merakla bekliyorum bence var sendede birşeyler :)
Ediyorum canım ama belim bu kadar ağrıyınca korktum bende yarını iple çekiyorum inşaallah dediğin gibidir:):) ya çokta ümitlenmek istemiyorum

Yaaaaa nedenn acabaaaa bi doktora sorsaydın canm
acaba kist vardı o mu atıldı diye düşündüm balım.

Allala kuzum ya danışabiliyorsan danış aslında bir doktora :/
Valla korktum açıkçası ilk defa öyle bir şey gördüm canım. sorucam da hafta sonuna girdik :/
yaa devami da geldi benim kanamamin... ama daha cok erken ya sonucta ayin 8’inde igne vuruldum; 9’unda catlamis olsa hadi yine erken... bugun gelmesi... off :KK43:

Canım lütfen bozma moralini, her zaman hayırlısını iste. asma yüzünü
Nasıl bi şeydi kuzum ?
nasıl söyleyeyim canım yuvarlak top gibi bir şey :/ Hoppa

Allah Allah geciktin için olabilir canım
Gecikmedim ki balım zamanında oldum :/

acaba kist vardı o mu atıldı diye düşündüm balım.

Valla korktum açıkçası ilk defa öyle bir şey gördüm canım. sorucam da hafta sonuna girdik :/

Canım lütfen bozma moralini, her zaman hayırlısını iste. asma yüzünü

nasıl söyleyeyim canım yuvarlak top gibi bir şey :/ Hoppa

Gecikmedim ki balım zamanında oldum :/
Olabilir kuzum

Back