- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
kız sen daha olmadın mı, belki rahim hazırlanıyordur :)Selam kizlar, sali gunu test yapmistim negatifti ve adetim 6 gun gecti hala olmadim, ne gelen var ne giden.
Hayirlisi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen daha olmadın mı, belki rahim hazırlanıyordur :)Selam kizlar, sali gunu test yapmistim negatifti ve adetim 6 gun gecti hala olmadim, ne gelen var ne giden.
Hayirlisi bakalim
Ay olmadim Rabiacim hala. Sistim balona dondum valla gelmedi. Du bakem hazirlanio mu ay kaptirip kendimi sonrasinda uzulmek istemiyorum canim ya beklemedeyim Pazartesiye kadar inskız sen daha olmadın mı, belki rahim hazırlanıyordur :)
olunca bi dert olmayınca bi dert valla kuzum . olmayınca da huzursuz oluyor insanAy olmadim Rabiacim hala. Sistim balona dondum valla gelmedi. Du bakem hazirlanio mu ay kaptirip kendimi sonrasinda uzulmek istemiyorum canim ya beklemedeyim Pazartesiye kadar ins
İnşaallah kuzum :)Kızlar bu arada bu ay Hamis kalanlar 2019 da ramazan ayında dogum yapacak
Ay ne guzel hayirlisi olsun AllahimKızlar bu arada bu ay Hamis kalanlar 2019 da ramazan ayında dogum yapacak
Kızlar bari ben de derdimi anlatayım :)
Benim de reglimle beraber biliyorum iğrenç olacak ama bi parça gördüm pedde, pıhtı değildi eminim
Yaaaaa nedenn acabaaaa bi doktora sorsaydın canmKızlar bari ben de derdimi anlatayım :)
Benim de reglimle beraber biliyorum iğrenç olacak ama bi parça gördüm pedde, pıhtı değildi eminim
Allala kuzum ya danışabiliyorsan danış aslında bir doktora :/Kızlar bari ben de derdimi anlatayım :)
Amin bitanem :)Hayırlara vesile olsun inşallah kuzum
Ediyorum canım ama belim bu kadar ağrıyınca korktum bende yarını iple çekiyorum inşaallah dediğin gibidir:):) ya çokta ümitlenmek istemiyorumBirşey olmazda dikkat et bende işyerinde güya masabaşıydım ama yoğunluktan oturtamıyordum koştura koştura merdiven çıkıp iniyordum sürekli ayaktaydım. Dikkat et yinede hamişsin gibi özenerek devam et. Yarını merakla bekliyorum bence var sendede birşeyler :)
Nasıl bi şeydi kuzum ?Kızlar bari ben de derdimi anlatayım :)
Bat tarihin mi yarın canımEdiyorum canım ama belim bu kadar ağrıyınca korktum bende yarını iple çekiyorum inşaallah dediğin gibidir:):) ya çokta ümitlenmek istemiyorum
Allah Allah geciktin için olabilir canımKızlar bari ben de derdimi anlatayım :)
acaba kist vardı o mu atıldı diye düşündüm balım.Yaaaaa nedenn acabaaaa bi doktora sorsaydın canm
Valla korktum açıkçası ilk defa öyle bir şey gördüm canım. sorucam da hafta sonuna girdik :/Allala kuzum ya danışabiliyorsan danış aslında bir doktora :/
yaa devami da geldi benim kanamamin... ama daha cok erken ya sonucta ayin 8’inde igne vuruldum; 9’unda catlamis olsa hadi yine erken... bugun gelmesi... off
nasıl söyleyeyim canım yuvarlak top gibi bir şey :/Nasıl bi şeydi kuzum ?
Gecikmedim ki balım zamanında oldum :/Allah Allah geciktin için olabilir canım
Olabilir kuzumacaba kist vardı o mu atıldı diye düşündüm balım.
Valla korktum açıkçası ilk defa öyle bir şey gördüm canım. sorucam da hafta sonuna girdik :/
Canım lütfen bozma moralini, her zaman hayırlısını iste. asma yüzünü
nasıl söyleyeyim canım yuvarlak top gibi bir şey :/
Gecikmedim ki balım zamanında oldum :/
Kızçeler çok mutluyum
Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum :)
Hayır ola :) benim kasık ağrılarım çoğaldı, çok korkuyorum adet olursam diye