Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kist de olabilir kuzum ama yine de bi doktora sor istersen gittiğinde sağlık bu önemli ya

Himm tatlım karıştırdım kusura bakma:))bi danissaydin doktora falan kuzucum

Kızlar hsg filmi çekildim 3mm çapında Polip çıktı kendi doktorum ameliyat dedi ama internetten baktım 2cm küçük olduğunda ameliyata gerek yok sadece doktor tarafında izlenilecek sürekli deniliyo ağlamaktan yine kafam ağrıdı yeni uyandım.. Gelemedim kendime

Ya geçmiş olsun canım sonuçları baska bir doktora daha göster

Kuzum üzme kendini herşey hallolur Rabbim daha büyük dert vermesin

Kuzum çok geçmiş olsun sorunu biliyorsun hiç olmazsa şu anda bi kaç doktora daha danış özele gidiyorsan mutlaka bi devlete de göster bi kaç görüş al öyle bi plan yap bence daha büyük sıkıntı vermesin Rabbim hallolur inşaallah...

Kuzum benim çok saol amin ins evet özele gidiyorum simdi tatile cikicaz artık dönüşte bi doktora daha görüncm inş hallolur

Noldu balımmm hayır olsunn ay çok merak ettmm:)))

İnşaallah hayırdır bitanem :) zamanı geldiğinde söyleyeceğim kuzum :)

Kist de olabilir kuzum ama yine de bi doktora sor istersen gittiğinde sağlık bu önemli ya

Kesinlikle sorucam canım, korkarım ben öyle şeylerden valla
Neden sebep merak ettim bebeğim :)
Söyleyeceğim yakında tatlış :)
Himm tatlım karıştırdım kusura bakma:))bi danissaydin doktora falan kuzucum
artık bayram da girdi burda doktor bulursam sorucam bal :)
Canımm, polip ne bilmiyorum ama eminim ki tedavisi zor bir şey değildir yani Allah dermansız dert yaratmamıştır. Sen sakin ol sadece sağlığına odaklan. unutma önce sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin için de sağlıklı bir zemin oluşsun.

Adetten 12 gün önce başladı.. Allak bullak oluyorum çünkü önceki gebeliğimde de adet ağrısı çektim
Gelmez inşaallah adetn canım

Ama sen böyle yaparsan ben daha çok merak ederim :):):

Olsun kuzummm bizlerlede paylas bizde sebeplenelim insallah..evet kuzum yapicam memlekete gidince insallah aklimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…