Gel kuzum bak bende Ankara’dayım bekliyorum seni
valla çok mahcubum söyleyemiyorum diye :/Yaaaa tamam kuzum :))
Evt kuzum ama ck bekletmedi sagolsn msjlarn sonuna gelemedm sen nedurumdasn yavrmmSenin sarkar mı ki böyle canım ?
Hahabahabah deli kiz yaaa :)) geldi bnm gonlumun efwndisi beybim :)))Allahım yarına kadar nasıl sabredicem valla delisiniz İkiniz de U Umithepvar dayanamıyoomm Eki Görüntüle 2180338
Yok kuzum hic sarkmadi 40.a aama 36 buldugu oluyodu ki 32. Gun yani bugun tesrif etti kndilerihoşbulduk bitaneciğimm oy inşallah hepimiz için aynı dilekler yaa.. adetler gelmesin, ama bebişten dolayı. sonra gecikmeyle uğaşmayalım mazallah
merhaba canım. döngülerin nasıl oluyor? son 3 aya bakarak bir ortalama hesaplayabilirsin, uzayan akıntı takibi veya ovulasyon testi yapabilirsin. ya da adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiyle yumurtlama dönemini kaçırmamış olursunuz :)
ayyy senin normalde gecikmezmiş ya o yüzden iyiye yoruyorum bu durumu =) ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun canım?
inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım. şans var tabi, neden olmasın. gelişmeleri paylaş
kız 40 güne sarktığı oluyor muydu ki??? vay anasını o zaman az daha bekle gülüm
inşallah kolayca atlatırsın hsg yi canım, çok kafanda büyütme. hayırlı sonuçlar olsun
Cnmm boyutu ck kucuk cok bir bilgim yk ama ne ameliyati yaa baska bi drma da gostermelisin bencee..nasil gecti islemm kanaman ck oldumuKızlar hsg filmi çekildim 3mm çapında Polip çıktı kendi doktorum ameliyat dedi ama internetten baktım 2cm küçük olduğunda ameliyata gerek yok sadece doktor tarafında izlenilecek sürekli deniliyo ağlamaktan yine kafam ağrıdı yeni uyandım.. Gelemedim kendime
Olsun kuzum canın sağolsunvalla çok mahcubum söyleyemiyorum diye :/
Soldan soldan demi cinlama :) Rabbim firsat vermesin kotu dusuncwli insanlara cnm bnmArada kulağım çınlıyor benim zaten
Mamaktayım tatlım sen neresine geliyorsun :)huhuu neresinde balım :)
Kiz sanki bi daha hic calismayacak daire mamyak bi gundu var ya ufff herkes ari misali herkes bi yere bus8ler yeyistirmeye calisiyoo ayyy bitti yatagimdaym sonunda :))Valla bu bayram telaşına bayılıyorum tatlım :) çok heyecan verici :) ben de merak ettim seni yazmayınca :)
48 dk oncesinde yazdifin bu mesajda hala gelmemis adetinnn oyy heyecan basti beni burdâa :)Aaaa bi şu belimin ağrısı bide bu konu beni çatlatacak ha sabaha olan heyecanımı bile unuttum :):):)
Hadi ya geldi miEvt kuzum ama ck bekletmedi sagolsn msjlarn sonuna gelemedm sen nedurumdasn yavrmm
Sendn guzl haberler alalim insallah bebisimmm cok com ama cok istiyrmmmmmHadi ya geldi miben bekliyorum kuzum yarın bi cesaret test yapıcam bakalım ama böyle olunca benim bütün şevkim gitti ya
Aynen soldan soldan hiç sağa da geçmiyor :):)Soldan soldan demi cinlama :) Rabbim firsat vermesin kotu dusuncwli insanlara cnm bnm
Gelmedi gelmedi de senin gelmiş benimki de gelir belki bekleyim bakalım48 dk oncesinde yazdifin bu mesajda hala gelmemis adetinnn oyy heyecan basti beni burdâa :)
Kuzumm umutsuzluga kapilma bitanm guzzel haberlerini 4 gozle bekluyr olucammmAynen soldan soldan hiç sağa da geçmiyor :):)
Gelmedi gelmedi de senin gelmiş benimki de gelir belki bekleyim bakalım
Bence böyle düşünme benim içime doğuyo senin doğal yolla hamile kalacağın inşaallah da doğru doğuyodur kuzum olcak inşaallah inancımızı kaybetmiyoruz Ümit kesmiyoruz canımSendn guzl haberler alalim insallah bebisimmm cok com ama cok istiyrmmmmm
bnm artk ne dogal ne de ilaclarla olmayacak tescillendi umudum asilama o da olmazsa tup bebek zatn baska birsey kalmiyr..hayirlisi Allahtann sona yaklasiyr gibi hissediyrm kendimi tup bebek korkutuyr beni son asama ya oraya kdr tutmazsa naparm bilmiyrm
Allah razı olsun canım benim inşaallah hepimiz alıcaz bu güzel haberi Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyodur en güzelinden nasip etsin bizlereKuzumm umutsuzluga kapilma bitanm guzzel haberlerini 4 gozle bekluyr olucammm
bir dahaki aya gelmez artık hayırlısıyla kuzum :) hiç bozma moralini :)Hahabahabah deli kiz yaaa :)) geldi bnm gonlumun efwndisi beybim :)))
ahahhhKiz sanki bi daha hic calismayacak daire mamyak bi gundu var ya ufff herkes ari misali herkes bi yere bus8ler yeyistirmeye calisiyoo ayyy bitti yatagimdaym sonunda :))
Mamağa geliyorum valla kuzum :)Mamaktayım tatlım sen neresine geliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?