Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum hic sarkmadi 40.a aama 36 buldugu oluyodu ki 32. Gun yani bugun tesrif etti kndileri

Cnmm boyutu ck kucuk cok bir bilgim yk ama ne ameliyati yaa baska bi drma da gostermelisin bencee..nasil gecti islemm kanaman ck oldumu

Valla bu bayram telaşına bayılıyorum tatlım :) çok heyecan verici :) ben de merak ettim seni yazmayınca :)
Kiz sanki bi daha hic calismayacak daire mamyak bi gundu var ya ufff herkes ari misali herkes bi yere bus8ler yeyistirmeye calisiyoo ayyy bitti yatagimdaym sonunda :))

Hadi ya geldi mi ben bekliyorum kuzum yarın bi cesaret test yapıcam bakalım ama böyle olunca benim bütün şevkim gitti ya
Sendn guzl haberler alalim insallah bebisimmm cok com ama cok istiyrmmmmm

bnm artk ne dogal ne de ilaclarla olmayacak tescillendi umudum asilama o da olmazsa tup bebek zatn baska birsey kalmiyr..hayirlisi Allahtann sona yaklasiyr gibi hissediyrm kendimi tup bebek korkutuyr beni son asama ya oraya kdr tutmazsa naparm bilmiyrm

Bence böyle düşünme benim içime doğuyo senin doğal yolla hamile kalacağın inşaallah da doğru doğuyodur kuzum olcak inşaallah inancımızı kaybetmiyoruz Ümit kesmiyoruz canım

Kiz sanki bi daha hic calismayacak daire mamyak bi gundu var ya ufff herkes ari misali herkes bi yere bus8ler yeyistirmeye calisiyoo ayyy bitti yatagimdaym sonunda :))
ahahhh Allah iyiliğini versin senin kuzum güldürdün Oh mışıl mışıl bir uyku çek, sabaha bomba gibi olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…