• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla ben de öyle sanıyordum kuzum hatta korunmamıştık diye kızmıştım eşime :) keşke herşeyi bilmesek, belki şimdiye dek olurdu. Rabbım şifa versin inşallah kuzum benim
MLKn MLKn bunu sana yazmıştım çıkmamış :))

Sendn guzl haberler alalim insallah bebisimmm cok com ama cok istiyrmmmmm

bnm artk ne dogal ne de ilaclarla olmayacak tescillendi umudum asilama o da olmazsa tup bebek zatn baska birsey kalmiyr..hayirlisi Allahtann sona yaklasiyr gibi hissediyrm kendimi tup bebek korkutuyr beni son asama ya oraya kdr tutmazsa naparm bilmiyrm :KK43:
Ah kuzum böyle dedikçe strese sokuyorsun kendiniiii. Bende öyle düşünmeye başlamıştım artık inan ki. Bol bol dua et kuzum benim ama ümitsizliğe kapılma lütfen. Olumlama yap hiiiç olmayacak deme kimse alınmasın ama gebeliğini 4 gözle beklediklerimin başını çekiyorsun. İnşallah vaktini bilip gelecek miniğin❤️

Günaydın canlar bata son 1 :))
Günaydın canım hadi bakalım gelmişiz nerdeyse geri sayımın sonuna

Kızlar hsg filmi çekildim 3mm çapında Polip çıktı kendi doktorum ameliyat dedi ama internetten baktım 2cm küçük olduğunda ameliyata gerek yok sadece doktor tarafında izlenilecek sürekli deniliyo ağlamaktan yine kafam ağrıdı yeni uyandım.. Gelemedim kendime
Geçmiş olsun canım doktor seçimini çok iyi yap bir doktorla kalma. Bu histeroskopi ameliyatları yumurta rezervlerine zarar verebiliyor çok titiz davran canım üzülme güçlü ol ayrıntılara odaklanma ki doğru sonuç alabilesin

Ah kuzum böyle dedikçe strese sokuyorsun kendiniiii. Bende öyle düşünmeye başlamıştım artık inan ki. Bol bol dua et kuzum benim ama ümitsizliğe kapılma lütfen. Olumlama yap hiiiç olmayacak deme kimse alınmasın ama gebeliğini 4 gözle beklediklerimin başını çekiyorsun. İnşallah vaktini bilip gelecek miniğin❤️

Günaydın canım hadi bakalım gelmişiz nerdeyse geri sayımın sonuna
Evet kuşumm sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım;)

Geçmiş olsun canım doktor seçimini çok iyi yap bir doktorla kalma. Bu histeroskopi ameliyatları yumurta rezervlerine zarar verebiliyor çok titiz davran canım üzülme güçlü ol ayrıntılara odaklanma ki doğru sonuç alabilesin
Kuzum bu ikinci doktorum diğeri çok ilgisizdi simdi buda böyle diyince başka doktorda bakıcam bugün aldığım bilgilerde 2 cnm büyükse operasyon yapılması gerektiği benim ki 3mm santim bile değil birde normalde tuba ların girişinde oluşurlarmış doktor aciklamada tubalar muntazam diye ve açıklama yapmış var mi istanbulda bana doktor tavsiyesinde bulunacak olan kızlar iyi doktor bulmak gerçekten çok zor

Son düzenleme:
MLKn MLKn bunu sana yazmıştım çıkmamış :))
Aynen kuzum bizde 3 ay korunduk sonra eşime tamam korunalim ama bütün komtrollerimizi yapalım en azından sonra çıkarsa o sürede onu tedavi ederim diyip ikna ettim o hin bugündür hastanelerdeyiz rabbim hepinizden razi olsun amin ins

Kuzum bu ikinci doktorum diğeri çok ilgisizdi simdi buda böyle diyince başka doktorda bakıcam bugün aldığım bilgilerde 2 cnm büyükse operasyon yapılması gerektiği benim ki 3mm santim bile değil birde normalde tuba ların girişinde oluşurlarmış doktor aciklamada tubalar muntazam diye ve açıklama yapmış var mi istanbulda bana doktor tavsiyesinde bulunacak olan kızlar iyi doktor bulmak gerçekten çok zor
Bebeğim istanbuldaydın diye hatırlıyorum maltepe üniversitesinde ümit bey var ona bir git kuzum benim hemşire arkadaşlarımdan bir tanesi onunla çalıştı bir dönem çok ilgili ve bilgili olduğunu söylüyorlar.

yaa devami da geldi benim kanamamin... ama daha cok erken ya sonucta ayin 8’inde igne vuruldum; 9’unda catlamis olsa hadi yine erken... bugun gelmesi... off :KK43:
Adetmi oldun canim bende bu sabahta sadece peceteye gelen pembe leker var benim adetimede 1 hafta var endiselensem mi sevinsem mi bilemedim 2 gundur:110:

Evet
Bebeğim istanbuldaydın diye hatırlıyorum maltepe üniversitesinde ümit bey var ona bir git kuzum benim hemşire arkadaşlarımdan bir tanesi onunla çalıştı bir dönem çok ilgili ve bilgili olduğunu söylüyorlar.
kuzum maltepedeyim medicalparka gidiyorum

Herkese gunaydin kizlar benim bu sabah lavaboda yinr peceteye pembe leke geldi adetim haftaya cumartesi asla.erken adet olmam dupaston verdi doktor daha o bitince birkac gun gecince olurum daha o bile 4 gunluk hapim var ne dusunecegimi sasirdim ama kan rengi degil hafifte kasilma var kasikta ama cok hafif :110:

Aa biraz sabırlı olun :-)

valla ben de öyle sanıyordum kuzum hatta korunmamıştık diye kızmıştım eşime :) keşke herşeyi bilmesek, belki şimdiye dek olurdu. Rabbım şifa versin inşallah kuzum benim

Az daha sabır :)

Bugün Allah karşıma birini çıkardı :) Bu kadar ipucu yeter :-)
gün aşırı önerdiyse siz değerlendirin balım tutacaktır inşaallah :)
İnsallah kuzum

MLKn MLKn canim hemen strese girme sakin ol benim bir arkadas polipten amaliyat oldu ondan sonra cok kisa surece hamile kaldi ve bebegini kucagina aldi umutsuz olmayalim insallah amaliyata gerek kalmaz
canım inş rabbim senim burdaki isteyen hepimizin yüzünü güldürsün simdi eşimle yola çıktık tatil için takmicam çünkü her seferinde yeni birşey cikiyo artık dönüşte bi sorup ona göre yol izlicem simdilik kafamdan çıkartıyorum zor olsada inş bebeğin seni daha da bekletmez gelmiştir yakından takip ediyorum heponozi8 ve cani gönülden istiyorum hepimiz için dualarımdasınız

canım inş rabbim senim burdaki isteyen hepimizin yüzünü güldürsün simdi eşimle yola çıktık tatil için takmicam çünkü her seferinde yeni birşey cikiyo artık dönüşte bi sorup ona göre yol izlicem simdilik kafamdan çıkartıyorum zor olsada inş bebeğin seni daha da bekletmez gelmiştir yakından takip ediyorum heponozi8 ve cani gönülden istiyorum hepimiz için dualarımdasınız
Sagol canimsin.yaa eevet kafaya takmadan tatilini yap.belki hicbir seye gerek kalamdan hamile kalirsin insallah bende sizler icin dua ediyorum:dua:

Bugunde peceteye gelen pembe leke ve belimdede hafif agri var ve kasiktan sag bacagima.vuran hafif kasilma haftaya cumartesi adet gunum:110: aklim cok karisti 2 gundur okadar tedavi gordum ilkkez boyle oluyor

Back