• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hoşbulduk bitaneciğimm oy inşallah hepimiz için aynı dilekler yaa.. adetler gelmesin, ama bebişten dolayı. sonra gecikmeyle uğaşmayalım mazallah :KK45:

merhaba canım. döngülerin nasıl oluyor? son 3 aya bakarak bir ortalama hesaplayabilirsin, uzayan akıntı takibi veya ovulasyon testi yapabilirsin. ya da adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiyle yumurtlama dönemini kaçırmamış olursunuz :)

ayyy senin normalde gecikmezmiş ya o yüzden iyiye yoruyorum bu durumu =) ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun canım?

inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım. şans var tabi, neden olmasın. gelişmeleri paylaş :KK66:

kız 40 güne sarktığı oluyor muydu ki??? vay anasını o zaman az daha bekle gülüm

inşallah kolayca atlatırsın hsg yi canım, çok kafanda büyütme. hayırlı sonuçlar olsun :dua:
Yok kuzum hic sarkmadi 40.a aama 36 buldugu oluyodu ki 32. Gun yani bugun tesrif etti kndileri

Kızlar hsg filmi çekildim 3mm çapında Polip çıktı kendi doktorum ameliyat dedi ama internetten baktım 2cm küçük olduğunda ameliyata gerek yok sadece doktor tarafında izlenilecek sürekli deniliyo ağlamaktan yine kafam ağrıdı yeni uyandım.. Gelemedim kendime
Cnmm boyutu ck kucuk cok bir bilgim yk ama ne ameliyati yaa baska bi drma da gostermelisin bencee..nasil gecti islemm kanaman ck oldumu

Valla bu bayram telaşına bayılıyorum tatlım :) çok heyecan verici :) ben de merak ettim seni yazmayınca :)
Kiz sanki bi daha hic calismayacak daire mamyak bi gundu var ya ufff herkes ari misali herkes bi yere bus8ler yeyistirmeye calisiyoo ayyy bitti yatagimdaym sonunda :))

Hadi ya geldi mi :KK43: ben bekliyorum kuzum yarın bi cesaret test yapıcam bakalım ama böyle olunca benim bütün şevkim gitti ya :KK43:
Sendn guzl haberler alalim insallah bebisimmm cok com ama cok istiyrmmmmm

bnm artk ne dogal ne de ilaclarla olmayacak tescillendi umudum asilama o da olmazsa tup bebek zatn baska birsey kalmiyr..hayirlisi Allahtann sona yaklasiyr gibi hissediyrm kendimi tup bebek korkutuyr beni son asama ya oraya kdr tutmazsa naparm bilmiyrm :(

Sendn guzl haberler alalim insallah bebisimmm cok com ama cok istiyrmmmmm

bnm artk ne dogal ne de ilaclarla olmayacak tescillendi umudum asilama o da olmazsa tup bebek zatn baska birsey kalmiyr..hayirlisi Allahtann sona yaklasiyr gibi hissediyrm kendimi tup bebek korkutuyr beni son asama ya oraya kdr tutmazsa naparm bilmiyrm :KK43:
Bence böyle düşünme benim içime doğuyo senin doğal yolla hamile kalacağın inşaallah da doğru doğuyodur kuzum olcak inşaallah inancımızı kaybetmiyoruz Ümit kesmiyoruz canım :KK20:

Kiz sanki bi daha hic calismayacak daire mamyak bi gundu var ya ufff herkes ari misali herkes bi yere bus8ler yeyistirmeye calisiyoo ayyy bitti yatagimdaym sonunda :))
ahahhh (: Allah iyiliğini versin senin kuzum güldürdün (: Oh mışıl mışıl bir uyku çek, sabaha bomba gibi olursun :)

Back