• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah hayırdır bitanem :) zamanı geldiğinde söyleyeceğim kuzum :)

Kesinlikle sorucam canım, korkarım ben öyle şeylerden valla

Söyleyeceğim yakında tatlış :)

artık bayram da girdi burda doktor bulursam sorucam bal :)

Canımm, polip ne bilmiyorum ama eminim ki tedavisi zor bir şey değildir yani Allah dermansız dert yaratmamıştır. Sen sakin ol sadece sağlığına odaklan. unutma önce sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin için de sağlıklı bir zemin oluşsun.

İyi huylu et parçası oluşmuş kuzu Bn de şuan araştırıyorum daha neler öğrenicez acaba bi sene önceye kadar ilk birliktelikte hemen çocuk olur sanan ben neler duydum neler öğrendim yinede ÇoK şükür

İyi akşamlar herkese bugün uzungöle gittik eşimle tavsiye ederim kızlar görmeyenler için çok güzel doğa manzara harikaydı. Baya yorulmusum uyuyayim vakit cabuk gecsin:)bat 3 sabah test yapacağım inşallah.İyi geceler herkese.Rabia Bu arada ben de çok merak ettim canım:))

İnşaallah hayırdır bitanem :) zamanı geldiğinde söyleyeceğim kuzum :)

Kesinlikle sorucam canım, korkarım ben öyle şeylerden valla

Söyleyeceğim yakında tatlış :)

artık bayram da girdi burda doktor bulursam sorucam bal :)

Canımm, polip ne bilmiyorum ama eminim ki tedavisi zor bir şey değildir yani Allah dermansız dert yaratmamıştır. Sen sakin ol sadece sağlığına odaklan. unutma önce sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin için de sağlıklı bir zemin oluşsun.

Gelmez inşaallah adetn canım
Benim doktorda 5eylule kadar yokmuş bayramda girdi artık catlayip catlamadigi için bilmeden devam edicez:)inşallah tutarda

Bugun acayip yogundum kuzumm hic bakamadim bayram oncesiydi ya mahvoldummm bide sonasi izin olunca..simdi bakiyrm baya birikmis okuya okuya gelicem sona insallah :)
Valla bu bayram telaşına bayılıyorum tatlım :) çok heyecan verici :) ben de merak ettim seni yazmayınca :)

Kimden yok bak çatlarım ben yaaaa :)
Aa biraz sabırlı olun (:

valla ben de öyle sanıyordum kuzum hatta korunmamıştık diye kızmıştım eşime :) keşke herşeyi bilmesek, belki şimdiye dek olurdu. Rabbım şifa versin inşallah kuzum benim
Ya çatlarız ama biz burdaaaa
Az daha sabır :)
Kimden müsade yokk ay ipucu ver ya çatladık balım:)

Bugün Allah karşıma birini çıkardı :) Bu kadar ipucu yeter (:
Benim doktorda 5eylule kadar yokmuş bayramda girdi artık catlayip catlamadigi için bilmeden devam edicez:)inşallah tutarda
gün aşırı önerdiyse siz değerlendirin balım tutacaktır inşaallah :)

Aa biraz sabırlı olun :-)

valla ben de öyle sanıyordum kuzum hatta korunmamıştık diye kızmıştım eşime :) keşke herşeyi bilmesek, belki şimdiye dek olurdu. Rabbım şifa versin inşallah kuzum benim

Bugün Allah karşıma birini çıkardı :) Bu kadar ipucu yeter :-)
Aaaa bi şu belimin ağrısı bide bu konu beni çatlatacak ha sabaha olan heyecanımı bile unuttum :):):)

Aa biraz sabırlı olun :-)

Bugün Allah karşıma birini çıkardı :) Bu kadar ipucu yeter :-)
Yaaaa tamam kuzum :))

Back