Ne demek kuzum biz niye varız :)Durumumu en iyi bilende kendisi canım neler yaşadığımı çok iyi biliyo ama böyle olunca benimde hassas günüme denk geldi zaten pms ağır geçiyo dediğin gibi etkilendim ama şimdi daha iyiyim tatlım Allah razı olsun destekleriniz için :):)
Hic hassas gunume denk geldi deme kuzum en iyi bilen oysa kizdim arkadasinaDurumumu en iyi bilende kendisi canım neler yaşadığımı çok iyi biliyo ama böyle olunca benimde hassas günüme denk geldi zaten pms ağır geçiyo dediğin gibi etkilendim ama şimdi daha iyiyim tatlım Allah razı olsun destekleriniz için :):)
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Son üç gün en zor beklenen günler.Ayni problwm bendede var ama evlenince sorun daha buyumesin diye ben hep ilac kullandm sokturuculer senin gibi denemedim onun icin sordum suan bende tedaviye basladm catlatma ognesi vurulmadan yumurtam kendiliginden catlamis bekliyorum son 3 gunum umarim olmam
Insallah cnm bnm esimin yengesi 6.5 aylikken kaybetti bebegini seni ck iyi anliyrm o yuzdn kendine gelemedi..cok zor oldu toparlanmasi..ama onlarin yasi da baya var biraktilar bak sen genceciksin ne guzel baslamak istiyosun tekrardn olucak tabiki nasip edicek Rabbim insallah..Öyle cnm Allahım nasıo etmedı alcak nefesı yokmus yavrumun cok zor zamanlar yasıyoruz ıns hepımız anne oluruz sımdı 1 ayımız kalmıs olcaktı bazen kendımı kaybedıyorum ama sabır pekı dr a falan gıdıyomusun aşılama denesen
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Son üç gün en zor beklenen günler.
Ins guzel haberlerını alırız cnm ıns olur nasıp eder bıze allahım coj zor bebek olayı o duygu cok yogun nasıl guzel duygu ıns yasarsın ve yasarız kavusuruz ben artık bu forumda olurum dr bana yulbasına kdr bekle demıstı operasyondan sonra bakalm be dıcekInsallah cnm bnm esimin yengesi 6.5 aylikken kaybetti bebegini seni ck iyi anliyrm o yuzdn kendine gelemedi..cok zor oldu toparlanmasi..ama onlarin yasi da baya var biraktilar bak sen genceciksin ne guzel baslamak istiyosun tekrardn olucak tabiki nasip edicek Rabbim insallah..
6 ay tedavi gordum kuzum olmadi bnde biraktm bi kac aydir free mod..gecen ag tup bebek merkezinde gorusmeye gittim eylulde adetle beraber dr.a gidicem bismillah deyip asilamayla baslariz sanirim
Hayırlısı olsun canım bidahaki aya nasip olur inşallah kuzumEvet canım geceden gelmiş kırmızılar :) umutlar eylüle :)
Kizlar bircok kisiden duydugum bir konuyu sizlerle paylasmak istedimmm Meryem suresini 40 yada 41 gun oluyan bir kadinin hamile kalmasi kolaylasirmis.. burdada konu acilmis zaten ben basladm 15 20 gundur okuyorum .. olmasi Allahın takdiri ama farkettimki daha onceki aylara oranla cok daha az düşünüp daha az stres yapiyorum ben birazda bu sureye bagladım sanirim.. isterseniz bir deneyin inallah faydasi olur
Neden olmasın canım bende şalgam suyu aşermiştim resmen gözüm döndü halbuki sevmiyordum yani öyle diyeyimKızlar benim adet tarihim bugündü normal de uyandığımda falan olurdum akşam oldu hala olmadım olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım ve göğüsüm ağrıyor eskiden durmayacak kadar çok ağrırdı şimdi o kadar ağrım yok ve canım turşu falan çekiyor hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum
Sende adet olacakmış gibi hissettin miNeden olmasın canım bende şalgam suyu aşermiştim resmen gözüm döndü halbuki sevmiyordum yani öyle diyeyimAdet gününmüş zaten hala gelmediyse yap bence
Yok canım hala hissetmiyorum ama herkeste bir olmayadabilir.Sende adet olacakmış gibi hissettin mi
Merhaba balım :) valla maşaallah o kadar bol muhabbet ediliyor ki biriktirip öyle okuyorum
Napıyım canım işten geldim, eşimi aldım gratise soktumMerhaba balım :) valla maşaallah o kadar bol muhabbet ediliyor ki biriktirip öyle okuyorum
Seni takipteyim canım :)) Bayram hazırlığı yapıyorum öyle, sen neler yapıyorsun :)
Test yap bnce çıkar canım sonuçKızlar benim adet tarihim bugündü normal de uyandığımda falan olurdum akşam oldu hala olmadım olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım ve göğüsüm ağrıyor eskiden durmayacak kadar çok ağrırdı şimdi o kadar ağrım yok ve canım turşu falan çekiyor hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum
Canim mesajini yeni gordum. Kusura bakma.Insallah yanilmamişsindır senimle batlerimiz ayni.canim herhangi bir belirtin varmı
kozmetik alma artık kimyasaldan uzak dur canım :)Napıyım canım işten geldim, eşimi aldım gratise soktumŞimdi evdeyim dinleniyorum valla Bayram hazırlığı napıyon kızz temizlik falan mı yoksa :)
Pamuk duş jeli falan aldım kuzu birazda gezdimkozmetik alma artık kimyasaldan uzak dur canım :)
yok ben yeni taşındığım için evim tertemizyıllık izne çıkcaz ona hazırlanıyorum balım :)
Kız daha bitmedi mi valiz işi:))kozmetik alma artık kimyasaldan uzak dur canım :)
yok ben yeni taşındığım için evim tertemizyıllık izne çıkcaz ona hazırlanıyorum balım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?