• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durumumu en iyi bilende kendisi canım neler yaşadığımı çok iyi biliyo ama böyle olunca benimde hassas günüme denk geldi zaten pms ağır geçiyo dediğin gibi etkilendim ama şimdi daha iyiyim tatlım Allah razı olsun destekleriniz için :):)
Ne demek kuzum biz niye varız :)

Durumumu en iyi bilende kendisi canım neler yaşadığımı çok iyi biliyo ama böyle olunca benimde hassas günüme denk geldi zaten pms ağır geçiyo dediğin gibi etkilendim ama şimdi daha iyiyim tatlım Allah razı olsun destekleriniz için :):)
Hic hassas gunume denk geldi deme kuzum en iyi bilen oysa kizdim arkadasina :KK12: ama dusunemiyorlar yaaa..yasamadiklari icin nasi bi duygu nerden bilsinler Rabbim yasatmasin da ck zormuss :(

Ayni problwm bendede var ama evlenince sorun daha buyumesin diye ben hep ilac kullandm sokturuculer senin gibi denemedim onun icin sordum suan bende tedaviye basladm catlatma ognesi vurulmadan yumurtam kendiliginden catlamis bekliyorum son 3 gunum umarim olmam
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Son üç gün en zor beklenen günler.

Kizlar bircok kisiden duydugum bir konuyu sizlerle paylasmak istedimmm Meryem suresini 40 yada 41 gun oluyan bir kadinin hamile kalmasi kolaylasirmis.. burdada konu acilmis zaten ben basladm 15 20 gundur okuyorum .. olmasi Allahın takdiri ama farkettimki daha onceki aylara oranla cok daha az düşünüp daha az stres yapiyorum ben birazda bu sureye bagladım sanirim.. isterseniz bir deneyin inallah faydasi olur :anne::dua:

Öyle cnm Allahım nasıo etmedı alcak nefesı yokmus yavrumun cok zor zamanlar yasıyoruz ıns hepımız anne oluruz sımdı 1 ayımız kalmıs olcaktı bazen kendımı kaybedıyorum ama sabır pekı dr a falan gıdıyomusun aşılama denesen
Insallah cnm bnm esimin yengesi 6.5 aylikken kaybetti bebegini seni ck iyi anliyrm o yuzdn kendine gelemedi..cok zor oldu toparlanmasi..ama onlarin yasi da baya var biraktilar bak sen genceciksin ne guzel baslamak istiyosun tekrardn olucak tabiki nasip edicek Rabbim insallah..
6 ay tedavi gordum kuzum olmadi bnde biraktm bi kac aydir free mod..gecen ag tup bebek merkezinde gorusmeye gittim eylulde adetle beraber dr.a gidicem bismillah deyip asilamayla baslariz sanirim

Insallah cnm bnm esimin yengesi 6.5 aylikken kaybetti bebegini seni ck iyi anliyrm o yuzdn kendine gelemedi..cok zor oldu toparlanmasi..ama onlarin yasi da baya var biraktilar bak sen genceciksin ne guzel baslamak istiyosun tekrardn olucak tabiki nasip edicek Rabbim insallah..
6 ay tedavi gordum kuzum olmadi bnde biraktm bi kac aydir free mod..gecen ag tup bebek merkezinde gorusmeye gittim eylulde adetle beraber dr.a gidicem bismillah deyip asilamayla baslariz sanirim
Ins guzel haberlerını alırız cnm ıns olur nasıp eder bıze allahım coj zor bebek olayı o duygu cok yogun nasıl guzel duygu ıns yasarsın ve yasarız kavusuruz ben artık bu forumda olurum dr bana yulbasına kdr bekle demıstı operasyondan sonra bakalm be dıcek

Kizlar bircok kisiden duydugum bir konuyu sizlerle paylasmak istedimmm Meryem suresini 40 yada 41 gun oluyan bir kadinin hamile kalmasi kolaylasirmis.. burdada konu acilmis zaten ben basladm 15 20 gundur okuyorum .. olmasi Allahın takdiri ama farkettimki daha onceki aylara oranla cok daha az düşünüp daha az stres yapiyorum ben birazda bu sureye bagladım sanirim.. isterseniz bir deneyin inallah faydasi olur :anne::dua:

Reglim bitsn bn de başlycam canım, güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah

Kızlar benim adet tarihim bugündü normal de uyandığımda falan olurdum akşam oldu hala olmadım olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım ve göğüsüm ağrıyor eskiden durmayacak kadar çok ağrırdı şimdi o kadar ağrım yok ve canım turşu falan çekiyor hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum
Neden olmasın canım bende şalgam suyu aşermiştim resmen gözüm döndü halbuki sevmiyordum yani öyle diyeyim:rolleyes: Adet gününmüş zaten hala gelmediyse yap bence:KK66:

Merhaba balım :) valla maşaallah o kadar bol muhabbet ediliyor ki biriktirip öyle okuyorum :-)
Seni takipteyim canım :)) Bayram hazırlığı yapıyorum öyle, sen neler yapıyorsun :)
Napıyım canım işten geldim, eşimi aldım gratise soktum:rolleyes: Şimdi evdeyim dinleniyorum valla:KK59: Bayram hazırlığı napıyon kızz temizlik falan mı yoksa :)

Kızlar benim adet tarihim bugündü normal de uyandığımda falan olurdum akşam oldu hala olmadım olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım ve göğüsüm ağrıyor eskiden durmayacak kadar çok ağrırdı şimdi o kadar ağrım yok ve canım turşu falan çekiyor hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum
Test yap bnce çıkar canım sonuç

Insallah yanilmamişsindır senimle batlerimiz ayni.canim herhangi bir belirtin varmı
Canim mesajini yeni gordum. Kusura bakma.
Valla ben bugun eve geldim bir test daha yaptim ama var mi yok mu golgesi mi buhari mi kiyi cizgisi mi bilmiyorum. Bir turlu iste burda tamam bir cizgi var diyemiyorum.
Belirtilerim yumurtlama gununden 2 3 gun sonra basladi. Siddeti az kasik agrisi bel agrisi 10 gundur gelip gidiyor. Goguslerde hicbirsey yok. Sadece ilk kez etrafinda tomurcuk gibi beze tarzi birseyler vat. Bunun bir belirti olup olmadigini bilmiyorum. Damarlar cok belirgin yanliz ama bu normalde de vardir belki.
Bugun 2 gunum kaldi. Karnim bayagi sis. Idrar siklasti. Az az yapiyorum cok afedersin. Ama sik sik lavaboya gidiyorum.
Onun disinda baska bir belirtim yok.
Artik belirti aramaktanda kendimi dinlemektende silik testlerden de yoruldum. Allah yardim etsin. Ona biraktim her zaman ki gibi bunu da.
Bu ay hsg cekildil cok iyi cikti doktoe 3 ay iyi calis dedi. Zaten herseyi deniyorum.
Bu cuma tatile gidecegiz belki iyi gelir belki gelecege umut olur.
Senin icin ve anne olmak icin yanip tutusan gozyasi doken ici yanan herkes icin dua edecegim.
Sevgiler

Napıyım canım işten geldim, eşimi aldım gratise soktum:rolleyes: Şimdi evdeyim dinleniyorum valla:KK59: Bayram hazırlığı napıyon kızz temizlik falan mı yoksa :)
kozmetik alma artık kimyasaldan uzak dur canım :)
yok ben yeni taşındığım için evim tertemiz (: yıllık izne çıkcaz ona hazırlanıyorum balım :)

kozmetik alma artık kimyasaldan uzak dur canım :)
yok ben yeni taşındığım için evim tertemiz :-) yıllık izne çıkcaz ona hazırlanıyorum balım :)
Pamuk duş jeli falan aldım kuzu birazda gezdim :KK30:
Ohh bana gel o zaman temizliğe:rolleyes: Gerçi çıktım işten adam sinir etti beni :KK70: Bayramdan sonra gelmem o zaman dedim kavga edince. O da 2 gün sabretmek zorunda değilsin istersen yarından itibaren gelme dedi bende canıma minnet dedim:confused:

Back