Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Önemli degil canım..yeni yazmişt zaten umarim belirtilerin gebelik belirtisidir ama kendini fazla dinleme burda cok yaniltici olabiliyor.. birde testi istersen birde bize foto at tekrar belki biz biseyler goruruz.. bel agrisi yumurtlamadan itibaren ara ara bendede oluyor goguslerimde de hafif bir sişlik vr ama adet mi olucam olmucakmiyim anlayamiyorum fazla ümitlenmemeye calisiyorum..

Insallah Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip eder...

Allah iyiliğini versin Oh rahatlığa bak

Hic hassas gunume denk geldi deme kuzum en iyi bilen oysa kizdim arkadasina ama dusunemiyorlar yaaa..yasamadiklari icin nasi bi duygu nerden bilsinler Rabbim yasatmasin da ck zormuss
Bende kızdım baya o söylediği lafa açtım ağzımı yumdum gözümü o da özür diledi sonradan gerçekten çok zor yani hayal gibi bile gelmiyor bana artık biliyorum Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşeyin önüne geçmek mümkün değil.. uğraşıp olmayınca insan fikirden de uzaklaşıyor bi zaman sonra şimdi toparlandım çok şükür ablamla konuştum cahil o insanlar boşver imtihanın ne olduğunu bilmiyorlar dedi Çok doğru

Bende kalpli balonlar falan hazırlamıştım canım küçük kartlar hazırlayıp içine romantik şeyler yazıp sallandırmıştım tavandan mumlar falan:):)
ayyy tavan fikrini sevdim valla balım :) mum gül yaprağı falan sipariş verdim gelecek yarın :) kartları hiç akıl etmedim hazırlayayım yarın :)

Klomen mi kullandin canim yumurtan kac mm di kandada cikar zaten masallah :)
Evet klomen kullandım canım. Yumurt 19mm iken iğne yaptık. Cuma iğneydi pazartesi kontrole gittiğimde çatlamıştı. Ya ben burada yazılanları okuyunca 13. günün testlerine umut bağlamadan yatıyorum artık. Sabah ola hayrola. Zaten kanda belli olacak sabah.

R4bi4 valla canım ben bikere masa hazirlamistim instagramdan kalpli supla falan aldım salonda her yeri mum yaktım müzik açtım:))ünite falan full mumdu:)gül yapraklarını da yatağa döktüm orada da mum yaktım gerisini sen düşün:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…