- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Aahahah millet 2 günde ev taşıyor dimi kuzu :)Kız daha bitmedi mi valiz işi:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aahahah millet 2 günde ev taşıyor dimi kuzu :)Kız daha bitmedi mi valiz işi:))
Canim mesajini yeni gordum. Kusura bakma.
Valla ben bugun eve geldim bir test daha yaptim ama var mi yok mu golgesi mi buhari mi kiyi cizgisi mi bilmiyorum. Bir turlu iste burda tamam bir cizgi var diyemiyorum.
Belirtilerim yumurtlama gununden 2 3 gun sonra basladi. Siddeti az kasik agrisi bel agrisi 10 gundur gelip gidiyor. Goguslerde hicbirsey yok. Sadece ilk kez etrafinda tomurcuk gibi beze tarzi birseyler vat. Bunun bir belirti olup olmadigini bilmiyorum. Damarlar cok belirgin yanliz ama bu normalde de vardir belki.
Bugun 2 gunum kaldi. Karnim bayagi sis. Idrar siklasti. Az az yapiyorum cok afedersin. Ama sik sik lavaboya gidiyorum.
Onun disinda baska bir belirtim yok.
Artik belirti aramaktanda kendimi dinlemektende silik testlerden de yoruldum. Allah yardim etsin. Ona biraktim her zaman ki gibi bunu da.
Bu ay hsg cekildil cok iyi cikti doktoe 3 ay iyi calis dedi. Zaten herseyi deniyorum.
Bu cuma tatile gidecegiz belki iyi gelir belki gelecege umut olur.
Senin icin ve anne olmak icin yanip tutusan gozyasi doken ici yanan herkes icin dua edecegim.
Sevgiler
benimki bitti kuzum eşimin ütülenecekleri var amaan bi dolu hem de onları ütüleyip yerleştircem valize, yarın da alışverişe çıkıyoruz :)Kız daha bitmedi mi valiz işi:))
Allah iyiliğini versin Oh rahatlığa bakPamuk duş jeli falan aldım kuzu birazda gezdim
Ohh bana gel o zaman temizliğe Gerçi çıktım işten adam sinir etti beni Bayramdan sonra gelmem o zaman dedim kavga edince. O da 2 gün sabretmek zorunda değilsin istersen yarından itibaren gelme dedi bende canıma minnet dedim
sorma canım yaAllah iyiliğini versin Oh rahatlığa bak
Daha bayram temizligi yapıncam bende bı baslayamadim:))cumadan yine hastaneye gidicem bakalimbenimki bitti kuzum eşimin ütülenecekleri var amaan bi dolu hem de onları ütüleyip yerleştircem valize, yarın da alışverişe çıkıyoruz :)
Bende kızdım baya o söylediği lafa açtım ağzımı yumdum gözümü o da özür diledi sonradan gerçekten çok zor yani hayal gibi bile gelmiyor bana artık biliyorum Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşeyin önüne geçmek mümkün değil.. uğraşıp olmayınca insan fikirden de uzaklaşıyor bi zaman sonra şimdi toparlandım çok şükür ablamla konuştum cahil o insanlar boşver imtihanın ne olduğunu bilmiyorlar dedi Çok doğruHic hassas gunume denk geldi deme kuzum en iyi bilen oysa kizdim arkadasina ama dusunemiyorlar yaaa..yasamadiklari icin nasi bi duygu nerden bilsinler Rabbim yasatmasin da ck zormuss
Her zaman söylüyorum kadın olmak zor :)Daha bayram temizligi yapıncam bende bı baslayamadim:))cumadan yine hastaneye gidicem bakalim
Canım ben yemek masası hazırlamıştım romantik :) mumlu kalpli falanKızlar yıl dönümümüz için nasıl bir sürpriz yapayım akıl verin :))
Valla canım hala olmadım sarı akıntım olmaya başladı şimdide ağrılarım azaldıTest yap bnce çıkar canım sonuç
Ayy canim yaa gozun aydin cok sevindim :))Kızlar ben bişey yaptım.
Eki Görüntüle 2179605
Klomen mi kullandin canim yumurtan kac mm di kandada cikar zaten masallah :)Ya doktor da bana 12. gün kan testi yapana kadar idrar testi verme yanıltır dedi ama. 10 gün negatif çıkması şu an beni bayaa umutlandırdı. İnşallah hepimiz bu ay güzel haberler alalım.
Bende kalpli balonlar falan hazırlamıştım canım küçük kartlar hazırlayıp içine romantik şeyler yazıp sallandırmıştım tavandan mumlar falan:):)Kızlar yıl dönümümüz için nasıl bir sürpriz yapayım akıl verin :))
Allah yardimcin olsun canimCanım şu an bir sorun var gibi görünmüyor yani yumurtlama problemim yok ama bi de rahim filmi çektiricem, yüksek ihtimalle tüplerde sorun var :)
ben de onu düşündüm canım ama eşim sürekli evde :) yatsı namazına giderken hemen birşeyler hazırlamam lazım yani yemek yapsam anlar o :)Canım ben yemek masası hazırlamıştım romantik :) mumlu kalpli falan
ayyy tavan fikrini sevdim valla balım :) mum gül yaprağı falan sipariş verdim gelecek yarın :) kartları hiç akıl etmedim hazırlayayım yarın :)Bende kalpli balonlar falan hazırlamıştım canım küçük kartlar hazırlayıp içine romantik şeyler yazıp sallandırmıştım tavandan mumlar falan:):)
Evet klomen kullandım canım. Yumurt 19mm iken iğne yaptık. Cuma iğneydi pazartesi kontrole gittiğimde çatlamıştı. Ya ben burada yazılanları okuyunca 13. günün testlerine umut bağlamadan yatıyorum artık. Sabah ola hayrola. Zaten kanda belli olacak sabah.Klomen mi kullandin canim yumurtan kac mm di kandada cikar zaten masallah :)
Bankada akıl verin benimde 8eylul:)) inşallah hamiş kalırım da en güzel hediye olurKızlar yıl dönümümüz için nasıl bir sürpriz yapayım akıl verin :))