• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kızdım baya o söylediği lafa açtım ağzımı yumdum gözümü o da özür diledi sonradan :KK14: gerçekten çok zor yani hayal gibi bile gelmiyor bana artık biliyorum Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşeyin önüne geçmek mümkün değil.. uğraşıp olmayınca insan fikirden de uzaklaşıyor bi zaman sonra şimdi toparlandım çok şükür ablamla konuştum cahil o insanlar boşver imtihanın ne olduğunu bilmiyorlar dedi Çok doğru :KK64:
Oyy kuzummmm benimm..keske yakin olsak ozellikle bu zamanlarda insan kendini anlayan birilerine o kdr ck ihtiyac duyuyorki..o omzu cok aaramisimdir..arkadasina soylemekle iyi yapmissin bi dahakine ona gore davranir en azindan..sen guvenip konuyu ona actigina gore guvendigin biri art niyet yk sanirim ama biraz daha dikkatli olabilirdi..
Ben yeni evlendigim zamanlar evli olup cocugu olmayanlara soruyodum cocuk yapmiyonuzmu neyi bekliynz hadisenize :(((( ne kdr cahilmisim :((((( diyecegim o ki bizim yurek yanginimizi ancak yasayan bilir yavrmmm anlamiyorlar anlamiyorlar..

ayyy tavan fikrini sevdim valla balım :) mum gül yaprağı falan sipariş verdim gelecek yarın :) kartları hiç akıl etmedim hazırlayayım yarın :)
Bende bi sürü mum aldım Gül yaprağıyla kalp çizdim yere kartları da tam avizeden tutturdum tavandan zor oldu biraz hazır kartlar satılıyor kalpli ben kırmızı ve siyah almıştım kuzum aklına yatarsa :):)

Şimdi hastaneye gidip geldim doktor yokmuş. Uzunca anlatayım yaşayan vardır belki bir yıl önce polip için kürtaj oldum. İki ay önce tekrar oluştuğunu öğrendim. Ara kanamaları sebebi de belli oldu böylece. Bu sefer oluşan polip 6mm. Bu ay doktor estrofem ve duphaston verdi. Kullanıyorum. Belki yan etki bilemedim 11. Gün yumurta çatladı. Ağrısını hissettim 12. Gün doktora gittim. Yumurta çatlamış büzülmeye başlamış bile dedi. 3 gün sonra da kahverengi lekelenmeler şarjın şişliği sol tarafa doğru rahim ağrısı başladı. Bulantı da eşlik ediyor. Hamile kalma olanağım var mı bu durumda bilmiyorum. Okumadığım yazı kalmadı. Doktor da yokmuş. Sorunun ne olduğunu öğrenemedim. İnanılmaz kafama takıyorum. :KK64:fikri olan yaşayan var mı? Neye yormalıyım?

R4bi4 R4bi4 valla canım ben bikere masa hazirlamistim instagramdan kalpli supla falan aldım salonda her yeri mum yaktım müzik açtım:))ünite falan full mumdu:)gül yapraklarını da yatağa döktüm orada da mum yaktım gerisini sen düşün:)))
Tahmin edebiliyorum kuzum (:

Bende bi sürü mum aldım Gül yaprağıyla kalp çizdim yere kartları da tam avizeden tutturdum tavandan zor oldu biraz hazır kartlar satılıyor kalpli ben kırmızı ve siyah almıştım kuzum aklına yatarsa :):)
Ay evet balım demin baktım nette varmış hazırı ama 2 günde gelir mi sipariş versem :/

Şimdi hastaneye gidip geldim doktor yokmuş. Uzunca anlatayım yaşayan vardır belki bir yıl önce polip için kürtaj oldum. İki ay önce tekrar oluştuğunu öğrendim. Ara kanamaları sebebi de belli oldu böylece. Bu sefer oluşan polip 6mm. Bu ay doktor estrofem ve duphaston verdi. Kullanıyorum. Belki yan etki bilemedim 11. Gün yumurta çatladı. Ağrısını hissettim 12. Gün doktora gittim. Yumurta çatlamış büzülmeye başlamış bile dedi. 3 gün sonra da kahverengi lekelenmeler şarjın şişliği sol tarafa doğru rahim ağrısı başladı. Bulantı da eşlik ediyor. Hamile kalma olanağım var mı bu durumda bilmiyorum. Okumadığım yazı kalmadı. Doktor da yokmuş. Sorunun ne olduğunu öğrenemedim. İnanılmaz kafama takıyorum. :KK64:fikri olan yaşayan var mı? Neye yormalıyım?
valla canım ben hiç bilmiyorum :( yardımcı olmak isterdim ama ..

İnşaallah yerleşme kanamasıdır diyeyim.

Oyy kuzummmm benimm..keske yakin olsak ozellikle bu zamanlarda insan kendini anlayan birilerine o kdr ck ihtiyac duyuyorki..o omzu cok aaramisimdir..arkadasina soylemekle iyi yapmissin bi dahakine ona gore davranir en azindan..sen guvenip konuyu ona actigina gore guvendigin biri art niyet yk sanirim ama biraz daha dikkatli olabilirdi..
Ben yeni evlendigim zamanlar evli olup cocugu olmayanlara soruyodum cocuk yapmiyonuzmu neyi bekliynz hadisenize :KK43:((( ne kdr cahilmisim :KK43:(((( diyecegim o ki bizim yurek yanginimizi ancak yasayan bilir yavrmmm anlamiyorlar anlamiyorlar..
Arkadaşım liseden ta sürekli konuşuruz halimden anlıyo diye zannediyordum ama pek öyle değilmiş kuzum evet art niyet yok biliyorum ama insan hassas olunca dokunuyor ister istemez... gerçekten yakınında halinden anlayan bi insan olsa oturur saatlerce konuşursun ağlarsın birlikte gülersin ama anlarsın birbirini şimdi en yakın ablama bile anlatsam bacım bunlar imtihan deyip kapatıyo biliyorum imtihan olduğunu Rabbim hakkıyla bu imtihanı vermeyi nasip etsin diye dua ediyorum sürekli ama işte dertleşmek çok farklı eşimde bu konularda pek konuşmaz içine kapanıktır ne dediysem yaptı hiç ikiletmedi Allah razı olsun işte şuan en yakın eşim anlıyo sabret verecek Rabbim diyo sürekli telkinde bulunuyor... Rabbime çok şükür anlayışlı eşlerimiz var canım burdan güldürdü Rabbim yüzümüzü bi an önce hayırla ve sağlıkla bebişten de güldürsün :dua: bazen diyorum ki bu konuda hep cahil kalsaydım araştırmasaydım daha iyiydi :KK14:

Bilmiyorum ki kuzum nerden sipariş alıyorlar hangi şehirden ona göre değişiyor ya günler
kız ben geçen bi sipariş verdim kapıma getirmedi bu kargo firması neymiş şubeden alacakmışım. gittim şikayet ettim ,paşa paşa getirdiler. o yüzden korkuyorum yani malum bayram haftasına giriyoruz geç gelir falan diye, en iyisi yarın çarşıya çıkayım bulurum inşaallah :)

İnsan bi sürü bilgi çöplüğü içinde kayboluyo ve yoruluyor cahillik daha iyi yüzeysel kafa rahat nasılsa olur düşüncesi düşük yaptığım gebelikte tamda böyleydim ve hayat daha güzeldi :KK12:
Vallahi öyle yaa, herşeyi bilmek de iyi değil dediğin gibi, kafana takmıyorsun en azından :/

Back