• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yediğimizden içtiğimizden diye düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımda pko var. Çok saçma. Doktorlarda benim için genetik diyorlar. Genetik olsa soyumda çocuğu olmayan bir aile bireyi olurdu fakat herkesin maşallah 4 er 5 er. Milattan önceki babannem mi pkoydu acaba :rolleyes:
:KK70: bizde bu sans olduktan sona ala ala onlarn genini almisizdir bekleerm :)

Ben bunalımdayım şu an sorma yavru kafayı yemek üzereyim ramak kaldı arkadaşım kan testi yaptırmış sevinçli sevinçli ilk beni aradı onun için seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum bi tane var onun yine de münkür geliyordu bi tane bebe yapıp ortaya koyamadık dedi geçenlerde o kadar zoruma gitti ki şimdi o hamile ben yine ortadayım offf çok kötüyüm gerçekten kıskanmıyorum ama artık bizimse olsun çok mu şey istiyoruz:KK43::KK43::KK43:
ama böyle yaparsan olmaz ki kuzum, bu arkadaşın da sağolsun ama senin bu konuda hassas olduğunu bilmiyor herhalde ilk seni aramış. sen böyle kendini sıkıntıya soktukca olumsuz etkilenirsin söyleyim. bak topiğimizde ilk haftadan güzel haberler aldık, elbet biz de nasibimizi alıcaz :)

Ben de şöyle bi köşede durayım:KK31: bat 28 Ağustos... İlk kez bu ay deniyoruz. Yumurta 9. Gün çatladı. 10. Gün ağrıyla doktora gittim ordan biliyorum:eek: 13. Gmden beri de ince ince kahverengi kanama var. Minik polip ten kaynaklı olabilir bilemiyorum. Umutsuz vak'a işte bekliyor insan, isteyen herkese nasip olsun inşallah:anneadayı:

Ben de şöyle bi köşede durayım:KK31: bat 28 Ağustos... İlk kez bu ay deniyoruz. Yumurta 9. Gün çatladı. 10. Gün ağrıyla doktora gittim ordan biliyorum:eek: 13. Gmden beri de ince ince kahverengi kanama var. Minik polip ten kaynaklı olabilir bilemiyorum. Umutsuz vak'a işte bekliyor insan, isteyen herkese nasip olsun inşallah:anneadayı:

Hoşgeldin canım :)

6 senedir ilaçsız hiç olamıyorum. İlaca başlamadan önce 8 ay regl olmadım. Geçen sene aralıktan bu sene hazirana kadar içmedim ve olmadım. Yani ilaca devam etmesem muhtemelen daha da olmayacaktım. Evlenmeden önce yine 4 ayda bir 3 ayda bir oluyordum. Bir de evlenince geçer diyorlardı. Daha beter oldu. Birsürü yumurtam var aralarından biri büyüyüp çatlayamıyor. Problem bu.

Ayni problwm bendede var ama evlenince sorun daha buyumesin diye ben hep ilac kullandm sokturuculer senin gibi denemedim onun icin sordum suan bende tedaviye basladm catlatma ognesi vurulmadan yumurtam kendiliginden catlamis bekliyorum son 3 gunum umarim olmam

Kızlar benim adet tarihim bugündü normal de uyandığımda falan olurdum akşam oldu hala olmadım olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım ve göğüsüm ağrıyor eskiden durmayacak kadar çok ağrırdı şimdi o kadar ağrım yok ve canım turşu falan çekiyor hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum

ama böyle yaparsan olmaz ki kuzum, bu arkadaşın da sağolsun ama senin bu konuda hassas olduğunu bilmiyor herhalde ilk seni aramış. sen böyle kendini sıkıntıya soktukca olumsuz etkilenirsin söyleyim. bak topiğimizde ilk haftadan güzel haberler aldık, elbet biz de nasibimizi alıcaz :)
Durumumu en iyi bilende kendisi canım neler yaşadığımı çok iyi biliyo ama böyle olunca benimde hassas günüme denk geldi zaten pms ağır geçiyo dediğin gibi etkilendim ama şimdi daha iyiyim tatlım Allah razı olsun destekleriniz için :):)

Evet canım ilk bebeğim inşallah sende biran önce toparlar gebe kalırsın ilki neden kaybettin peki? Kadın olmak çok güzel ama ne zor
12.haftada kanamalar vardı 19.haftada kesıldı atlattık derken meger ıse basladım bır hafta kasılmalarım ve yukardan rahım agzı hunılesıp acıldı dogum agrısı ve normal dogum oldu sureklı yatmam lazımdı sanırım drlar bılemedı

Kızlar benim adet tarihim bugündü normal de uyandığımda falan olurdum akşam oldu hala olmadım olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım ve göğüsüm ağrıyor eskiden durmayacak kadar çok ağrırdı şimdi o kadar ağrım yok ve canım turşu falan çekiyor hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum
Aşerme için erken olabilir ama diğer saydığın belirtiler hamilelik için de geçerli. Düzenli adet oluyorsan bi test yap istersen.

Biliyrm kuzumm biliyrmm hepimizin haberleriyle sevinip uzuluyrz inan Rabbim sabir versin ck zor bir durum..ama guclu ol olurmu hamile kalabiliyorsun olur tekrar insallah melegin seni bekliyr olucak..iyidir yavrm biz hala beklemelerdeyiz cabaliyrz Rabbim duysun sesimizi
Öyle cnm Allahım nasıo etmedı alcak nefesı yokmus yavrumun cok zor zamanlar yasıyoruz ıns hepımız anne oluruz sımdı 1 ayımız kalmıs olcaktı bazen kendımı kaybedıyorum ama sabır pekı dr a falan gıdıyomusun aşılama denesen

Aşerme için erken olabilir ama diğer saydığın belirtiler hamilelik için de geçerli. Düzenli adet oluyorsan bi test yap istersen.
Hiç şaşmaz normalde 28 günde kesin adet olurum . Bugünde çoktan olmam lazımdı . Ama korktuğum içinde yapmıyorum vücudum oyun oynuyorsa diye . Şunu da sorayım sürekli tuvalete gidiyorum oldum sanıyorum sanki akacakmış gibi bu normal mi peki

Hiç şaşmaz normalde 28 günde kesin adet olurum . Bugünde çoktan olmam lazımdı . Ama korktuğum içinde yapmıyorum vücudum oyun oynuyorsa diye . Şunu da sorayım sürekli tuvalete gidiyorum oldum sanıyorum sanki akacakmış gibi bu normal mi peki
Akıntı arttı o zaman?

Back