• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
noluyor kız sana :-)
Ben bunalımdayım şu an sorma yavru kafayı yemek üzereyim ramak kaldı arkadaşım kan testi yaptırmış sevinçli sevinçli ilk beni aradı onun için seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum bi tane var onun yine de münkür geliyordu bi tane bebe yapıp ortaya koyamadık dedi geçenlerde o kadar zoruma gitti ki şimdi o hamile ben yine ortadayım offf çok kötüyüm gerçekten kıskanmıyorum ama artık bizimse olsun çok mu şey istiyoruz:KK43::KK43::KK43:

Yediğimizden içtiğimizden diye düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımda pko var. Çok saçma. Doktorlarda benim için genetik diyorlar. Genetik olsa soyumda çocuğu olmayan bir aile bireyi olurdu fakat herkesin maşallah 4 er 5 er. Milattan önceki babannem mi pkoydu acaba :rolleyes:
Valla bilemedimki benimde eşiminde sülaledinde ikizler üçüzler bile var millet evlendiği ay gebe kaldı benden sonra bende yok perde yok hayıt otu kafayı yedim

Yediğimizden içtiğimizden diye düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımda pko var. Çok saçma. Doktorlarda benim için genetik diyorlar. Genetik olsa soyumda çocuğu olmayan bir aile bireyi olurdu fakat herkesin maşallah 4 er 5 er. Milattan önceki babannem mi pkoydu acaba :rolleyes:
:D Demekki hepimizin m.ö nineleri şimdi bizi buldu:)))))Eskiden her şey doğaldı bir de kimsenin bir şey bildigi yoktu herkes bihaber dolayisiyla stres endişe de yoktu.Şimdi yiyecekler hormonlu her şeyi araştırıyoruz biliyoruz daha çok stres.

Ayy sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün:):) bana da ilk gittiğimde asistan bozuntusu erken menepoz genetik dedi dedim bizde kimsede yok erken olanından yok genetik diyo demek ki benimde m.önceki ebem de vardı:):)

Benim rahim kalp şeklinde ama üstten çok basık durumdaydı kaç doktora gittim biri var diyo öteki yok diyo falan en son biri ameliyat dedi ama hamile kalmışım bebek çok riskli bir yerdeymiş büyüyüp genişletebilirse sıkıntı yok ama perde esnemezse sıkıntı büyük olsa dert olmasa dert oldu bana
Ah cnm ıns yavrun saglıkla dogar genısletır esnetır orayı da buyur zor olay dıkkat et yat evdeysen sureklı buyusun yavrun benımde kalp seklınde hafıf dedıler fılmde hersey normal sadce hafıf yapısıklık varmıs dr onuda bıtane bebek kaybrttım rıske atmak ıstemedıgı ıcın acıcak senın ılk gebelıkmj

:KK70: Demekki hepimizin m.ö nineleri şimdi bizi buldu:)))))Eskiden her şey doğaldı bir de kimsenin bir şey bildigi yoktu herkes bihaber dolayisiyla stres endişe de yoktu.Şimdi yiyecekler hormonlu her şeyi araştırıyoruz biliyoruz daha çok stres.
:):) kuzum bence stresten millet bizden daha beter besleniyor ama çat diye oluyo bebeleri biz hep stresten böyle oluyoruz

Merhaba canim seni hatırladım. üzülme lütfen. Veren de Allah alan da.
Üzülmemek elde degıl cnm dun mezarına gıttm Allahım ne zor daha beterınden korusun allahım ıns tekrar gebelık ıcın artık bıraz beklıcem zor zamanlar yasıyorum sehırler arası tasınıyorum bıde sen nasılsın

Ah cnm ıns yavrun saglıkla dogar genısletır esnetır orayı da buyur zor olay dıkkat et yat evdeysen sureklı buyusun yavrun benımde kalp seklınde hafıf dedıler fılmde hersey normal sadce hafıf yapısıklık varmıs dr onuda bıtane bebek kaybrttım rıske atmak ıstemedıgı ıcın acıcak senın ılk gebelıkmj
Evet canım ilk bebeğim inşallah sende biran önce toparlar gebe kalırsın ilki neden kaybettin peki? Kadın olmak çok güzel ama ne zor

Valla strest zaten herşeyin başı. Ama maruz kaldığımız radyasyonlar, yediğimiz gdo lar, at etinden hallice etler say say bitmez.
Öyle de kuzum millette yiyor bunları biz hiç fastfood yemeyiz bi p.kızartması o da çok nadirdir niye böyle oluyo anlamıyorum ev yemeği yeriz hep ama işte

Valla onu hiç bilmiyorum devlet karşılıyordur herhalde. Ben pko olduğum ve asla regl olamadığım için doktorlar da benim için tüp bebeğin daha etkili olacağını söylediler. O yüzden aşılamayı es geçeceğim. Benim için zaman kaybı olacaktır diye düşünüyorum.

Canım merak ettim hic mi olamiyosun yoksa senede 3 4 defa falan ancakmı

Sevgili anne adaylari herkese gunaydin.
Bata 3 kaldi. Sabah bir delilik yaptim ve 5.30 da idrar testi yaptim. Eger delirmediysem ve gozlerim bana herhangi bir kazik atmadiysa cok cok silik bir cizgi gordum. Umarim hayal urunu degildir.
Birseyler görebilmek icin isigin altinda sekilden sekile girdim. Umarim gercektir.
2-3 gun daha dayanacagim.
Insallah tez zamanda hepimiz guzel haberler aliriz.
Sevgiler

Insallah yanilmamişsindır senimle batlerimiz ayni.canim herhangi bir belirtin varmı

Canım merak ettim hic mi olamiyosun yoksa senede 3 4 defa falan ancakmı
6 senedir ilaçsız hiç olamıyorum. İlaca başlamadan önce 8 ay regl olmadım. Geçen sene aralıktan bu sene hazirana kadar içmedim ve olmadım. Yani ilaca devam etmesem muhtemelen daha da olmayacaktım. Evlenmeden önce yine 4 ayda bir 3 ayda bir oluyordum. Bir de evlenince geçer diyorlardı. Daha beter oldu. Birsürü yumurtam var aralarından biri büyüyüp çatlayamıyor. Problem bu.

Sagol cnm hatırladınmı bızamanlar mutlu hamıle heycanlıydım sımdı ıse yapayalnız uc ayımdan mutsuzluk gozyası eksık olmadı sımdı zaman gecsın operasyon olayım dıye beklıyorum nerden nereye getırdı hayat sen nasılsın
Biliyrm kuzumm biliyrmm hepimizin haberleriyle sevinip uzuluyrz inan Rabbim sabir versin ck zor bir durum..ama guclu ol olurmu hamile kalabiliyorsun olur tekrar insallah melegin seni bekliyr olucak..iyidir yavrm biz hala beklemelerdeyiz cabaliyrz Rabbim duysun sesimizi

Kuzum bnmm kiyamam sana benn aglama gecicek bu gunler insallah gulerek anicaz bu gunleri ben inaniyrmm biliyrm ki sende inanan bi insansin Rabbim buyuk kuzumm
İnşaallah tez zamanda güleceğimiz günlere hayırla geliriz canım inancımız var elhamdulillah bu süreçte en çok korktuğum isyana düşmek Rabbim korusun bi an evvel sağlıkla hayırla kavuştursun bizi bebişlerimize :dua:

Back