bizim ki sayida hızda iyi ana morfoloji %1 di doktor olucak dedi ama kendi doktorum sonucu al hsg birşey çıkmazsa aşılama yaparız dediBenim arkadasimin esinin sperm sayisi 3 milyon ve %95 dna hasarliydi. Normal yoldan bebekleri oldu masallah cok saglikli
Sende belirti var mı canimBatdaşız :)
Fazla yok gbi canım ya sinir ve sıcak basıyor:)Sende belirti var mı canim
peki adetten önce olur muyduFazla yok gbi canım ya sinir ve sıcak basıyor:)
Benim de kasıgima bisey batıyor ara ara sanki onum dışında bisey gözlemleyemedimFazla yok gbi canım ya sinir ve sıcak basıyor:)
Ilk defa bu ay öyle bişey farkettim galiba bebek düşündüğümüz icin
Bakalım son 5 az kaldı :)Benim de kasıgima bisey batıyor ara ara sanki onum dışında bisey gözlemleyemedim
Olurduda bukadr sıcak basmazdı beni yapeki adetten önce olur muydu
Insallah canim :))Ne hale geldik demi sipaciklar bi gelsin gorcekler bizi bekletmek neymus :)
Doktor istemişse yapilacak insallah yuksek deger cikar merakla bekliyorum canim guzel haberlr gel insallah :)Evet, perşembe ilk kan testi. Acaba değer 5 in üzerinde çıkar mı? Çok merak ediyorum. İğnenin 13. günü yumurtanın çatlamasının 12. günü oluyor. Bir sonuç almak için çok erken değil mi? 12. gün kan testi istiyorum dedi doktor.
Ne zaman canımR4bi4 yeni batı eklersin artik:)
Yumurtlama belirtilerinden biri de lekelenme oluyor nadir olarak canımKızlar ya bisey soracağım ben yumurtlama gunu vs burada öğrendim ovulasyon testi bilmiyordum benden iki hafta önce afedersiniz kanla akıntı geldi sag kasığım da çok kötü ağrıyordu hesapladım 17. gün o şimdi yumurtlama mi oluyor
8 eylülNe zaman canım
Son batın olur inşaallah canım8 eylül
inş cnm benim hepimizin insSon batın olur inşaallah canım
Yaa cok guzell gozun aydin :))Kizlaaaaaaarrr bugun demistimya baska marka test aldim. Sabah yapicam diye. Dayanamadim onu yaptim ve barizz 2. Çizgim var :)) su an bilgisayarım olmadigi icin yükleyemiyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?