• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yorumlari okudum hamile arkadaslar stres yapmayin hersey guzel olacak :)
Gecen hafta bugunkigun igne yapmistim diger igne tedavilerimde 10 tane testi cope attigim.icin sanirim bunda okadar heyecanli degilim cokta kaptirmiyorum kendimi cunku ignenin 17.gununde testim 2 tanesindede silik cikmisti sevinmis sukur namazi bile kilmistim kan vermeden :))) sonra nemi oldu adet oldum :))
Ne hale geldik demi sipaciklar bi gelsin gorcekler bizi bekletmek neymus :)

Az kaldi senin sonuca hadi bakalim insallah tutmuştur :)
Evet, perşembe ilk kan testi. Acaba değer 5 in üzerinde çıkar mı? Çok merak ediyorum. İğnenin 13. günü yumurtanın çatlamasının 12. günü oluyor. Bir sonuç almak için çok erken değil mi? 12. gün kan testi istiyorum dedi doktor.

Hiç korkma sorunsuz çıkacaksın inşallah. Bana sordular bayan doktor mu istersiniz erkek mi diye farketmez dedim. Bir bayan doktor çekti.
ya aslinda bende tercihim hep bayan ama diğer doktoru övdüler Bn de onu seçtim ama simdi erkek diye strese girdim

Benim yeni bat 8 eylül herşeyi biter umutlar bitmez :) ben cuma günü ne echomar hsg için randevu aldim inş bi sorun çıkmaz kızlar dua edin..
Ben de bu ay cektirdim. Bata3 gun kaldi. Bence hsg cektirmekle iyi edersin. Hem yeni teknoloji ile artik rahat geciyor ve uzmanlar 3 ay icerisinde gebeligin arttigi i soyluyor. Benim doktorum oyle bol bol calisin demisti

Ben de bu ay cektirdim. Bata3 gun kaldi. Bence hsg cektirmekle iyi edersin. Hem yeni teknoloji ile artik rahat geciyor ve uzmanlar 3 ay icerisinde gebeligin arttigi i soyluyor. Benim doktorum oyle bol bol calisin demisti
inş olmuştur sizin cnm be o bat gelmez benim eşimde morfoloji sorunuda var inş olur artik rabbim çok bekletmesin

Back