- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
Ayyy sanki içime damlamış seni arıyodum :) Allah sağ salim kucağına aldırsın canım benim :)
Bu da testim canım @Umithepvar
Allah'ım bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallaaaaaaaaaaahh çok çok amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy sanki içime damlamış seni arıyodum :) Allah sağ salim kucağına aldırsın canım benim :)
Bu da testim canım @Umithepvar
Allah'ım bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallaaaaaaaaaaahh çok çok amin
Bilgisayara gerek.yok.telefondan yukleyebilirsin canimDemekki neymiss erken gebelik testi diye bişey yokmus :)
Olmuyor ki kuzum dosya yukleye basiyorum hicbir sey açılmıyorBilgisayara gerek.yok.telefondan yukleyebilirsin canim
Ya masallah.hamişler arttikca seviniyoruz umut oluyor :)Olmuyor ki kuzum dosya yukleye basiyorum hicbir sey açılmıyor
canım görüntüyü kırp öyle ekleyebilirsinOlmuyor ki kuzum dosya yukleye basiyorum hicbir sey açılmıyor
Yok canm olmuyor. Sabah ise gidince artikcanım görüntüyü kırp öyle ekleyebilirsin
bak burda biz heyecanlandık hayırlı haberlerle inş ben resmin ekran resmini alıp onu ekleyebiliyorum birde öyle dene istersen :):)Yok canm olmuyor. Sabah ise gidince artik
Yok oyle de olmadi. Sinir oldm ya. Hep boyle oluyor. Dosya yükleye basiyorm. Hicbisey çıkmıyor. Bende yuklemek istiyorm amaabak burda biz heyecanlandık hayırlı haberlerle inş ben resmin ekran resmini alıp onu ekleyebiliyorum birde öyle dene istersen :):)
sağlık olsun sen goruyorsan vardır zaten rabbim yüzünü güldürsünYok oyle de olmadi. Sinir oldm ya. Hep boyle oluyor. Dosya yükleye basiyorm. Hicbisey çıkmıyor. Bende yuklemek istiyorm amaa
telden de yükleyebilirsin canım merak ettik :) sağlıkla kucağına al inşaallah balım :)Kizlaaaaaaarrr bugun demistimya baska marka test aldim. Sabah yapicam diye. Dayanamadim onu yaptim ve barizz 2. Çizgim var :)) su an bilgisayarım olmadigi icin yükleyemiyorumm :)
Yok kuzum ya cildircam olmuyor. Dosya yükle den hicbirsey açılmıyor. Sabah ise gider gitmez ilk isim yüklemek:)telden de yükleyebilirsin canım merak ettik :) sağlıkla kucağına al inşaallah balım :)
R4bi4 cim selam. Evet yaptim bugun test. Negatif sonuc. Gecikmede 4ncu gune giriyorum, hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimizin.NorthCarolina test yaptın mı canım
Tebrik ederim gözünüz aydın darısı bekleyen herkesin basın inşallah. Beklenen adet gününüz ne zamandı acabaKizlaaaaaaarrr bugun demistimya baska marka test aldim. Sabah yapicam diye. Dayanamadim onu yaptim ve barizz 2. Çizgim var :)) su an bilgisayarım olmadigi icin yükleyemiyorumm :)
Adet günüm yarın :)Tebrik ederim gözünüz aydın darısı bekleyen herkesin basın inşallah. Beklenen adet gününüz ne zamandı acaba
Yarin yuklicem testin resmini:)Ay ne güzel öncesinde öğrenmişsiniz
R4bi4 cim selam. Evet yaptim bugun test. Negatif sonuc. Gecikmede 4ncu gune giriyorum, hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimizin.
Merak edip sordugun icin cok tesekkur ederim canim. Allah hepimize hayirli zamanda nasip etsin.
valla merakla bekliyorum balım :)Yok kuzum ya cildircam olmuyor. Dosya yükle den hicbirsey açılmıyor. Sabah ise gider gitmez ilk isim yüklemek:)
Bi heyecanimizi paylasamiyoruz arkadas :)) gicik oldm:)valla merakla bekliyorum balım :)