Az kaldi senin sonuca hadi bakalim insallah tutmuştur :)Merhabalar,
11. günümde sonunda benimde sürekli ama çok rahatsız etmeyen kasık ağrılarım başladı. İğneden dolayı bile olsa en azından bir şeyler hissediyorum.
Ne hale geldik demi sipaciklar bi gelsin gorcekler bizi bekletmek neymus :)Kizlar yorumlari okudum hamile arkadaslar stres yapmayin hersey guzel olacak :)
Gecen hafta bugunkigun igne yapmistim diger igne tedavilerimde 10 tane testi cope attigim.icin sanirim bunda okadar heyecanli degilim cokta kaptirmiyorum kendimi cunku ignenin 17.gununde testim 2 tanesindede silik cikmisti sevinmis sukur namazi bile kilmistim kan vermeden :))) sonra nemi oldu adet oldum :))
Evet, perşembe ilk kan testi. Acaba değer 5 in üzerinde çıkar mı? Çok merak ediyorum. İğnenin 13. günü yumurtanın çatlamasının 12. günü oluyor. Bir sonuç almak için çok erken değil mi? 12. gün kan testi istiyorum dedi doktor.Az kaldi senin sonuca hadi bakalim insallah tutmuştur :)
Ben de echomar da çekildim. Hiç canın acımıyor merak etme.Benim yeni bat 8 eylül herşeyi biter umutlar bitmez :) ben cuma günü ne echomar hsg için randevu aldim inş bi sorun çıkmaz kızlar dua edin..
Randevu almadım ama özele gitçem kuzu yoğun olmuyor zaten yarın olursa yarın olmazsa en geç öbür günDr.a randevuyu aldn demi kuzu normal bnce ya tecrubeli arkadaslar daha iyi yorumlar tabi
Ben sonuçtan korkuyorum doktor cevat beye mi çektirdin kuzumBen de echomar da çekildim. Hiç canın acımıyor merak etme.
cnm bence de normal artış var sonuçta c9k şükür tam iki katı olmamış diye üzülme bebişide strese sokma :)Randevu almadım ama özele gitçem kuzu yoğun olmuyor zaten yarın olursa yarın olmazsa en geç öbür gün
Hiç korkma sorunsuz çıkacaksın inşallah. Bana sordular bayan doktor mu istersiniz erkek mi diye farketmez dedim. Bir bayan doktor çekti.Ben sonuçtan korkuyorum doktor cevat beye mi çektirdin kuzum
ya aslinda bende tercihim hep bayan ama diğer doktoru övdüler Bn de onu seçtim ama simdi erkek diye strese girdimHiç korkma sorunsuz çıkacaksın inşallah. Bana sordular bayan doktor mu istersiniz erkek mi diye farketmez dedim. Bir bayan doktor çekti.
Teşekkür ederim canım inşallah yersiz endişedircnm bence de normal artış var sonuçta c9k şükür tam iki katı olmamış diye üzülme bebişide strese sokma :)
Teşekkür ederim canım inşallah yersiz endişedir[/QUOT emin ol öyledir kuzum tam tamına iki kart artıcak diye bi kural yok o sadece genel bi sayim sen hic merak etme:) rabbim bundan sonra da yardımcın olsun kucağına aldırsın
Valla herkes Cevat Bey'e gidiyor ve çok memnunlar. Stres yapacak bir şey yok. Zaten doktor sadece ekrana bakıyorya aslinda bende tercihim hep bayan ama diğer doktoru övdüler Bn de onu seçtim ama simdi erkek diye strese girdim
aynen cnm Bn de o yüzden onu seçtim çok saol bilgilendirdigin icinValla herkes Cevat Bey'e gidiyor ve çok memnunlar. Stres yapacak bir şey yok. Zaten doktor sadece ekrana bakıyor
İnşallah canımSon satın olur inşaallah balım :)
Ben de bu ay cektirdim. Bata3 gun kaldi. Bence hsg cektirmekle iyi edersin. Hem yeni teknoloji ile artik rahat geciyor ve uzmanlar 3 ay icerisinde gebeligin arttigi i soyluyor. Benim doktorum oyle bol bol calisin demistiBenim yeni bat 8 eylül herşeyi biter umutlar bitmez :) ben cuma günü ne echomar hsg için randevu aldim inş bi sorun çıkmaz kızlar dua edin..
inş olmuştur sizin cnm be o bat gelmez benim eşimde morfoloji sorunuda var inş olur artik rabbim çok bekletmesinBen de bu ay cektirdim. Bata3 gun kaldi. Bence hsg cektirmekle iyi edersin. Hem yeni teknoloji ile artik rahat geciyor ve uzmanlar 3 ay icerisinde gebeligin arttigi i soyluyor. Benim doktorum oyle bol bol calisin demisti
Benim arkadasimin esinin sperm sayisi 3 milyon ve %95 dna hasarliydi. Normal yoldan bebekleri oldu masallah cok saglikliinş olmuştur sizin cnm be o bat gelmez benim eşimde morfoloji sorunuda var inş olur artik rabbim çok bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?