• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim arkadasimin esinin sperm sayisi 3 milyon ve %95 dna hasarliydi. Normal yoldan bebekleri oldu masallah cok saglikli
bizim ki sayida hızda iyi ana morfoloji %1 di doktor olucak dedi ama kendi doktorum sonucu al hsg birşey çıkmazsa aşılama yaparız dedi

Yarın öğlene şans eseri randevu buldum kendi doktoruma. Biri iptal etmiş büyük ihtimalle. Randevusu yoktu Eylül başına kadar:dua::dua:

Kızlar ya bisey soracağım ben yumurtlama gunu vs burada öğrendim ovulasyon testi bilmiyordum benden iki hafta önce afedersiniz kanla akıntı geldi sag kasığım da çok kötü ağrıyordu hesapladım 17. gün o şimdi yumurtlama mi oluyor

Evet, perşembe ilk kan testi. Acaba değer 5 in üzerinde çıkar mı? Çok merak ediyorum. İğnenin 13. günü yumurtanın çatlamasının 12. günü oluyor. Bir sonuç almak için çok erken değil mi? 12. gün kan testi istiyorum dedi doktor.
Doktor istemişse yapilacak insallah yuksek deger cikar merakla bekliyorum canim guzel haberlr gel insallah :)

Kızlar ya bisey soracağım ben yumurtlama gunu vs burada öğrendim ovulasyon testi bilmiyordum benden iki hafta önce afedersiniz kanla akıntı geldi sag kasığım da çok kötü ağrıyordu hesapladım 17. gün o şimdi yumurtlama mi oluyor
Yumurtlama belirtilerinden biri de lekelenme oluyor nadir olarak canım

Back