• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse dur kaptirmicam kendimi :)) hala emin degilim. Hani varya boyle silik çıkıp kanda negatif cikanlar ondan korkuyorum :KK43: baska bir marka test aldim. Yarin sabah da onla yapacağım:)
Hadi hayırlısı olsun bebeğim ya sonradan üzüleceksen kaptırma ama inşaallah üzülmezsin :):)

hiç stres yapma kuzucum doktor ne dedi? yükselir daha belli olmuyorki.
benim de değerim düşük gibi geldi dün adetten bir gün önce 24.5 yarın gideceğim artmışmı diye.
Kuzum doktora gitmedim sağlık ocağına verdim kanı şimdi baktım enabızdan sonuçlara :110:

İnsan görmek istedigi için evire çevire bakıyor misal ben:)
Her şeyin hayırlısı bugün test yapmadım hala direniyorum yarın sabah yaparım belki bat 7.Erken biliyorum:)işte bir ihtimal.Bel karın ağrım var göğüs hassasiyeti düşük yaptığımda da yoktu şimdi de yok.Duygularımda dalgalanmalar oluyor ama o da genelde olan şeyler bende.Düşük yaptıktan sonra 2.ayda hamile kalınır deniyor benim 3.ay bu ay
test için acele etme canım :) hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

Kizlar yorumlari okudum hamile arkadaslar stres yapmayin hersey guzel olacak :)
Gecen hafta bugunkigun igne yapmistim diger igne tedavilerimde 10 tane testi cope attigim.icin sanirim bunda okadar heyecanli degilim cokta kaptirmiyorum kendimi cunku ignenin 17.gununde testim 2 tanesindede silik cikmisti sevinmis sukur namazi bile kilmistim kan vermeden :))) sonra nemi oldu adet oldum :))

Merhabalar,
11. günümde sonunda benimde sürekli ama çok rahatsız etmeyen kasık ağrılarım başladı. İğneden dolayı bile olsa en azından bir şeyler hissediyorum. :KK6:

Back