• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaaaaaarrr bugun demistimya baska marka test aldim. Sabah yapicam diye. Dayanamadim onu yaptim ve barizz 2. Çizgim var :)) su an bilgisayarım olmadigi icin yükleyemiyorumm :)
Telden yükleyemiyo musun canım ya merak ettim :):) demek ki neymiş topiğimizin 3.hamişiymişsin :):):) gözün aydın tatlım sağlıkla kucağına al inşaallah:):)

Kizlar bugun gittim doktora simdilik 2yumurta var daha gelismede biri 9biri10mm cuma yine gidicrm insallah catlar ve tutar hamislrr dua edinnnn klomen kullandim simdi beklicez dedi doktor
İnşaallah Rabbim daha fazla bekletmeden umduğumuzu verir canım hepimize :dua: hamiş değilim ama ettim yinede :):)

Ayyy sanki içime damlamış seni arıyodum :) Allah sağ salim kucağına aldırsın canım benim :)
Ay inşallah canım :KK200: 1 gün aramız varmış ne güzell :)

Kizlar bugun gittim doktora simdilik 2yumurta var daha gelismede biri 9biri10mm cuma yine gidicrm insallah catlar ve tutar hamislrr dua edinnnn klomen kullandim simdi beklicez dedi doktor
Hadi canım inşallah güzelce gelişip çatlarlar:KK16:

Çatlatma iğnesinin 13. Günündeyim test negatif ve ağrılad başladı :(

Gunaydin kizlar, bugun bat gunu. Sabahki testim :)

Eklentiler

• 20180815_090131.jpg
    20180815_090131.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 50
Bnde genlde bayan tercih ederm cnm ama bn izmirde olmaam ragmen o dr.un methinni ck duydum hic sikilma derdine derman olsn yeterki bayani erkegi fark etmez saglk bu
aynn kuzum bugüne kadar hep bayan tercih ettim ama ÇoK övdüler bunu eşime aksam söyledim doktoru erkek seçtim diye bana askm sacmalama bu sağlık diyo tabi ki kızmadım diyo

aynn kuzum bugüne kadar hep bayan tercih ettim ama ÇoK övdüler bunu eşime aksam söyledim doktoru erkek seçtim diye bana askm sacmalama bu sağlık diyo tabi ki kızmadım diyo
Kuzummm ne kdr karsi olacak olsalarda halimizi goruyorlar ses etmiyorlar..bnde tup bebek.merkezinde gorusmeye erkek dr.a gidicektm baktm esim bisi demedi normalde istemezdi baktim ses etmedi sona bayan daha iyimis Allahtan ona gittim bnde o da rahat simdi :)

Back