- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Bosver tatlim sen herkes isine geldigi gibigel gör ki bazıları idrak edemiyor bunu balım. Allah akıl fikir versin, bi de diyor dini konuları karıştırma buraya. hadsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosver tatlim sen herkes isine geldigi gibigel gör ki bazıları idrak edemiyor bunu balım. Allah akıl fikir versin, bi de diyor dini konuları karıştırma buraya. hadsiz
Telden yükleyemiyo musun canım ya merak ettim :):) demek ki neymiş topiğimizin 3.hamişiymişsin :):):) gözün aydın tatlım sağlıkla kucağına al inşaallah:):)Kizlaaaaaaarrr bugun demistimya baska marka test aldim. Sabah yapicam diye. Dayanamadim onu yaptim ve barizz 2. Çizgim var :)) su an bilgisayarım olmadigi icin yükleyemiyorumm :)
Eğer uygulamadan giriyorsan yüklemez tatlım Google de gir yükler :)Yarin yuklicem testin resmini:)
İnşaallah Rabbim daha fazla bekletmeden umduğumuzu verir canım hepimize hamiş değilim ama ettim yinede :):)Kizlar bugun gittim doktora simdilik 2yumurta var daha gelismede biri 9biri10mm cuma yine gidicrm insallah catlar ve tutar hamislrr dua edinnnn klomen kullandim simdi beklicez dedi doktor
Ay inşallah canım 1 gün aramız varmış ne güzell :)Ayyy sanki içime damlamış seni arıyodum :) Allah sağ salim kucağına aldırsın canım benim :)
Hadi canım inşallah güzelce gelişip çatlarlarKizlar bugun gittim doktora simdilik 2yumurta var daha gelismede biri 9biri10mm cuma yine gidicrm insallah catlar ve tutar hamislrr dua edinnnn klomen kullandim simdi beklicez dedi doktor
yanlış hatırlamıyorum dimiAy inşallah canım 1 gün aramız varmış ne güzell :)
Hadi canım inşallah güzelce gelişip çatlarlar
Gözün aydın canım hayırlı olsunn :)))Gunaydin kizlar, bugun bat gunu. Sabahki testim :)
Insallah diledigin gibi olsn hersey cnmBenim yeni bat 8 eylül herşeyi biter umutlar bitmez :) ben cuma günü ne echomar hsg için randevu aldim inş bi sorun çıkmaz kızlar dua edin..
Guzel haberlerini alalim kuzumm insallahRandevu almadım ama özele gitçem kuzu yoğun olmuyor zaten yarın olursa yarın olmazsa en geç öbür gün
saol cnm benim inş rabbim hepimizin2 yüzünü güldürsün inş bu ay boş geçicem ovu testiymiş falan yapmicam bu ay bklm takmadığım da gelir belkiInsallah diledigin gibi olsn hersey cnm
Bnde genlde bayan tercih ederm cnm ama bn izmirde olmaam ragmen o dr.un methinni ck duydum hic sikilma derdine derman olsn yeterki bayani erkegi fark etmez saglk buya aslinda bende tercihim hep bayan ama diğer doktoru övdüler Bn de onu seçtim ama simdi erkek diye strese girdim
Ne zaman tescilliyrz :)Gunaydin kizlar, bugun bat gunu. Sabahki testim :)
Ah beybim zamanini bekliyr iste sipalar alalim guzl haberlerini insallahsaol cnm benim inş rabbim hepimizin2 yüzünü güldürsün inş bu ay boş geçicem ovu testiymiş falan yapmicam bu ay bklm takmadığım da gelir belki
aynn kuzum bugüne kadar hep bayan tercih ettim ama ÇoK övdüler bunu eşime aksam söyledim doktoru erkek seçtim diye bana askm sacmalama bu sağlık diyo tabi ki kızmadım diyoBnde genlde bayan tercih ederm cnm ama bn izmirde olmaam ragmen o dr.un methinni ck duydum hic sikilma derdine derman olsn yeterki bayani erkegi fark etmez saglk bu
Cnm ilk ay korun da diyebilir dr.un bnmki korunmayi onermistiinş olmuştur sizin cnm be o bat gelmez benim eşimde morfoloji sorunuda var inş olur artik rabbim çok bekletmesin
Kuzummm ne kdr karsi olacak olsalarda halimizi goruyorlar ses etmiyorlar..bnde tup bebek.merkezinde gorusmeye erkek dr.a gidicektm baktm esim bisi demedi normalde istemezdi baktim ses etmedi sona bayan daha iyimis Allahtan ona gittim bnde o da rahat simdi :)aynn kuzum bugüne kadar hep bayan tercih ettim ama ÇoK övdüler bunu eşime aksam söyledim doktoru erkek seçtim diye bana askm sacmalama bu sağlık diyo tabi ki kızmadım diyo
Bekliyrz haberlerini cnm guzel seyler duy insallahYarın öğlene şans eseri randevu buldum kendi doktoruma. Biri iptal etmiş büyük ihtimalle. Randevusu yoktu Eylül başına kadar