Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç şaşıyormuydu günün önceki aylar bak egerki şaşmıyorsa agrına ragmen halen adet olmadysa sen baya baya hamişsin :)))
Bi ara bi ilaç kullandım düzenimi alt üst etti canım, son 2 aydır düzenli :) 30 günde bir olurum yani :) yarın bat artık kısmetimizde ne varsa kuzum :)

Kızlar merhaba benim yarın regl günüm göğüslerim normalde ağrırdı ama bu sefer hiç olmadığı kadar çok ağrıyor hatta nefes alırken bile ağrıyor sırtıma doğru vuruyor. Normalde inanılmaz bel ağrım olurdu üşütmüş gibi bu sefer ara ara olan kasık ağrılarım var . Geceleri midem ekşiyor ne zaman su içsem kusacak gibi oluyorum. Birde ilk defa adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi leke gelmişti acaba diyorum yardımcı olur musunuz lütfeeeem

Bi ara bi ilaç kullandım düzenimi alt üst etti canım, son 2 aydır düzenli :) 30 günde bir olurum yani :) yarın bat artık kısmetimizde ne varsa kuzum :)
Hadi hayrlısı kuzum umarım gelmez kırmızılar o gelende yerleşmeydi bence bak dedi dersin :)

bunlar belirti canım ama bi test alıp yapsan netleşmiş olur :)

Merhaba canım yarın regli olmazsan bir test yap derim

bunlar belirti canım ama bi test alıp yapsan netleşmiş olur :)
Test yapmaya da çok korkuyorum. 7 aydır istiyoruz olmuyor her ay ha şimdi oldu derken hüzenle sonuçlanıyor . Ama bu ay diğerlernden çok farklıydı . Bir yandan da adet belirtisi mi acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…