Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olucak kuzum inanıyorum hissedyorum velevki bu ay olmadı diyelim ama kısa zamanda olucak Allahın izniyle
Amiiinnn cancağızım hepimizin yüzü gülsün inşaallah :)

4 gün kala bi test yaptım negatifti canım :) ilk idrarla yapayım sabah :) keşke az önce yapsaydım ama muallaktayım :)

Test yapmaya da çok korkuyorum. 7 aydır istiyoruz olmuyor her ay ha şimdi oldu derken hüzenle sonuçlanıyor . Ama bu ay diğerlernden çok farklıydı . Bir yandan da adet belirtisi mi acaba diyorum
Bana adet belirtisi gibi gelmedi canım, yani önceden bu belirtileri yaşamadıysan tabii

Amiiinnn cancağızım hepimizin yüzü gülsün inşaallah :)

4 gün kala bi test yaptım negatifti canım :) ilk idrarla yapayım sabah :) keşke az önce yapsaydım ama muallaktayım :)
Çok erken yaptın kuzm fazla testin varsa yap çıkar varsa bebem

Bana adet belirtisi gibi gelmedi canım, yani önceden bu belirtileri yaşamadıysan tabii
Adet öncesi ağrılarım olur göğüs uçlarım hafif acır kasıklarım ve belim kopacak gibi ağrırdı her dakika tuvalete giderdim acaba oldum mu diye bu ay işte göğüslerim hiç durmadı ağrısı sürekli ağrıyor kasıklarıma ara ara batma tarzı ağrılar giriyor yok oluyor .

Bence sen test yap derim canım :)

Kızlar benim peryod 35 günde bir O zaman benim ovulasyon günüm kaçıncı gün olur bilgisi olan varmı test kullanmak istemiyorum
Kadin gunlugu diye bi programim var bnm ordn takip ediyrm eger ck sasmiyorsa o programdn takipte kolay okuyor..akintilardan da anliyrm mesela seffaf akintim olur ardina catladigini kremsi beyaz akintidan anlarm...imm baska bisi gelmedi aklima :)

Diyorum ki yarına kadar bekleyim yarın yaparım test çünkü eğer tek çizgi görürsem çökerim yine (
nasıl istersen öyle olsun canım :) bende kasık batması göğüs ağrısı, yani adet belirtileri işte testim de negatif çıktı zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…