Amiiinnn cancağızımOlucak kuzum inanıyorum hissedyorum velevki bu ay olmadı diyelim ama kısa zamanda olucak Allahın izniyle
Bana adet belirtisi gibi gelmedi canım, yani önceden bu belirtileri yaşamadıysan tabiiTest yapmaya da çok korkuyorum. 7 aydır istiyoruz olmuyor her ay ha şimdi oldu derken hüzenle sonuçlanıyor . Ama bu ay diğerlernden çok farklıydı . Bir yandan da adet belirtisi mi acaba diyorum
Çok erken yaptın kuzm fazla testin varsa yap çıkar varsa bebemAmiiinnn cancağızımhepimizin yüzü gülsün inşaallah :)
4 gün kala bi test yaptım negatifti canım :) ilk idrarla yapayım sabah :) keşke az önce yapsaydım ama muallaktayım :)
Adet öncesi ağrılarım olur göğüs uçlarım hafif acır kasıklarım ve belim kopacak gibi ağrırdı her dakika tuvalete giderdim acaba oldum mu diye bu ay işte göğüslerim hiç durmadı ağrısı sürekli ağrıyor kasıklarıma ara ara batma tarzı ağrılar giriyor yok oluyor .Bana adet belirtisi gibi gelmedi canım, yani önceden bu belirtileri yaşamadıysan tabii
elimde 2 tane kaldı canım, lavaboya çıkarsam yapayım :)Çok erken yaptın kuzm fazla testin varsa yap çıkar varsa bebem
Ayy çok heyecanlı dua edicem sanaelimde 2 tane kaldı canım, lavaboya çıkarsam yapayım :)
Canım benim ya çok teşekkür ederim, duygulandım şimdi gerçektenAyy çok heyecanlı dua edicem sana
Bence sen test yap derim canım :)Adet öncesi ağrılarım olur göğüs uçlarım hafif acır kasıklarım ve belim kopacak gibi ağrırdı her dakika tuvalete giderdim acaba oldum mu diye bu ay işte göğüslerim hiç durmadı ağrısı sürekli ağrıyor kasıklarıma ara ara batma tarzı ağrılar giriyor yok oluyor .
Diyorum ki yarına kadar bekleyim yarın yaparım test çünkü eğer tek çizgi görürsem çökerim yineBence sen test yap derim canım :)
Sen de ne belirtiler var canımBence sen test yap derim canım :)
Canım benim ya çok teşekkür ederim, duygulandım şimdi gerçekten[/QUOTE
Hıhh duygulanmada var tamam ya sende var bişeler :))
Hemide ne ağır yaa tele bile bakamıyorum :):)
Oy kuzummm daha varmis zamanin yaa gecsin su gibi ogren bi an once insallahkizlar nabersiniz?
of nasil gececek bu gunler cok merak ediyorum tuttu mu acaba diye...
test yaptım negatif balım :)
Kadin gunlugu diye bi programim var bnm ordn takip ediyrm eger ck sasmiyorsa o programdn takipte kolay okuyor..akintilardan da anliyrm mesela seffaf akintim olur ardina catladigini kremsi beyaz akintidan anlarm...imm baska bisi gelmedi aklima :)Kızlar benim peryod 35 günde bir O zaman benim ovulasyon günüm kaçıncı gün olur bilgisi olan varmı test kullanmak istemiyorum
nasıl istersen öyle olsun canım :) bende kasık batması göğüs ağrısı, yani adet belirtileri işte testim de negatif çıktı zaten :)Diyorum ki yarına kadar bekleyim yarın yaparım test çünkü eğer tek çizgi görürsem çökerim yine(
burdayım burdayım :)) sizler nasılsınız kızlar?
bıraktığın gibiyiz kuzum :) ) sen :)burdayım burdayım :)) sizler nasılsınız kızlar?
pimpiriğe devam acaba değer artacak mı :)) hamile moduna giremedim henüz ve sevinemedikbıraktığın gibiyiz kuzum :) ) sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?