• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün okunması gerekiyor

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.

Arkadaşlar birde şey dicem diğer belirtilerimin yanı sıra şu da oldu az önce kedim var benim yaş mama koyarım her gün kokusu etkilemezdi az önce midem kalktı kusacak gibi oldum sizce

Ne
anlatıyorum kuzu

Şu zayıflama grubu mudur nedir ne karın ağrısıysa, 2 gün takıldım atmosfer hoşuma gitmeyince bıraktım,o esnada biryle özelde eleştiri yapıyordum. neyse takım kaptanının çagırmasıyla gene gittim gruba. kimi menümü begenmiyor yokeefendim az yiyorsun. ben de efendimiz de az yerdi uygun olanı da bu dedim. bana diyor sen kendini onunla bir mi tutuyon. öbür konuştugum da diyor sen niye geldin. hani bırakmıştın. lanet olsun dedim hepsini engelleyip çıktım ordan. fitne fesatlar
Ne insanlar var yaa elinden gelenı yapmalısın tabı kımse zaten ole olamaz ama sünnetlerı elımızden geldıgınde yapmamız lazım

Ne

Ne insanlar var yaa elinden gelenı yapmalısın tabı kımse zaten ole olamaz ama sünnetlerı elımızden geldıgınde yapmamız lazım
gel gör ki bazıları idrak edemiyor bunu balım. Allah akıl fikir versin, bi de diyor dini konuları karıştırma buraya. hadsiz

Eklentiler

• 1534246597497-906579471.jpg
    1534246597497-906579471.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 37
Back