• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım anladigim kadariyla ilac tedevasi goruyosun bende ilac tedavisi goruyorum ilk ay bende de kist yapti qlairista diye bir dogum kontrol ilaci yazdi doktorum bir sonraki ay hic bisey kalmamisti bence doktorunu dinle sogan suyu adet sokulsun diye yapiliyor bilgidim kadariyla ama dogum kontrol habi belkide kistin daha fazla gelismesini engellicek diye dusunuyorum

Daha önce de oldu benim kist ilaç kullanmamıştım kendiliğinden birdahaki adetim de geçmişti soğan kürünü demiyim ilk önce geçmicek olursa öyle kullanmayı düşünüyorum cnm ilacı

Daha önce de oldu benim kist ilaç kullanmamıştım kendiliğinden birdahaki adetim de geçmişti soğan kürünü demiyim ilk önce geçmicek olursa öyle kullanmayı düşünüyorum cnm ilacı

Duzenli regl goruyorsan gecer canim benim yumurtam catlamayip kiste dönüşmüştü seninkinide öyle sandm

Duzenli regl goruyorsan gecer canim benim yumurtam catlamayip kiste dönüşmüştü seninkinide öyle sandm

Benim de aynı yumurtam çatlamamış kiste dönmüş ama ben düzenli adet görüyorum adet konusunda bi sıkıntı yok da işte yumurta çatlayamadığı için kiste çevirmiş ilk defa başıma böyle bişi geliyor daha önce de kistim oldu da geçmişti adetim de kendiliğinden

Benim de aynı yumurtam çatlamamış kiste dönmüş ama ben düzenli adet görüyorum adet konusunda bi sıkıntı yok da işte yumurta çatlayamadığı için kiste çevirmiş ilk defa başıma böyle bişi geliyor daha önce de kistim oldu da geçmişti adetim de kendiliğinden

Ben düzenli adet gormuyorum kendi dusuncem ben ilac kullanmadan cocuk sahibi olamam. Ama hersey Allah'ın takdiri nasipp...

Back