Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burdayım kuzum akıntım var ama agrım belirtim yok pek 8 gün kaldı bakalım bekliyoruz sende durumlar nasıl:)
Daha var canım :) 8 gün az değil ki :)) ayy inşaallah bebiştendir o belirtiler :)

Ben de biraz egzersiz yaptım canım nefes nefese kaldım ağrılarım son sürat devam ediyor :))

Eklentiler

• Screenshot_20180811-114831.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 45

Kizlar anlayan varmi bu testlerden..d vitamini 30 olmasi lazimken bnm yerlerde..bu d vitamini de gebelige engelmiss nette arastirdim engel diyende var degil diyende ama cogusu engel diyr ve hatta sans 2 kat yuksek oluyrmus normal degerdekinlerde

bi ayda olmadı canım sabah test yaptim bozuk dedim ama yine test yaptığım günde geldi kavrengi akıntı
Hmmm hayırlısı diyelim o zaman. Eylüle kaldı umutlar ben beklemedeyim bakalım yarına kdar olmazsam pzartesi test yaparım ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum

Kızlar benim bu ayda olmadı umut 15. Aya kaldı.. Ben çok kötüyüm benimkiyle birbirimize girdik sorun bndeymis Bn çok takıyor muşum.. Simdi artik hsg çekilcem fulya mi echomar mi sizce ... Eşim oraya vereceğin parayı psikologa ver diyip suratima kapadı teli

Hmmm hayırlısı diyelim o zaman. Eylüle kaldı umutlar ben beklemedeyim bakalım yarına kdar olmazsam pzartesi test yaparım ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum
inş olmasın kuzu Bn o kadar yoruldum ki ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun.. O kadar zor bi süreç ki şuan gözyaşlarından bunları yazmiyorm

Var mı yumurtalarda bi sorun? Yada eşin göründü mü

Eşin ayıp etmiş canım, ne demek sorun sende. kesinlikle hsg çektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…