- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
Sen de haklısın canım :)Gelsin de yeni calismalara basla insallah :) sikma canini yeni ay yeni umutlarr
Saglikla alin kucaginiza insallahhAllah kısmet ederse bende nisan 2019 da bebeğimi kucağıma alacam
Amin isteyen herkeseSaglikla alin kucaginiza insallahh
Amiin cok aminnn :)Amin isteyen herkese
Daha var canım :) 8 gün az değil ki :)) ayy inşaallah bebiştendir o belirtiler :)Burdayım kuzum akıntım var ama agrım belirtim yok pek 8 gün kaldı bakalım bekliyoruz sende durumlar nasıl:)
Inşallah erken test yaptığım içindir canm ya
Sen nasılsın canım belirti yok mu :)Saglikla alin kucaginiza insallahh
Kızz gelmesin de artık bebekimizin ağrı sızısını çekelimGelsin de yeni calismalara basla insallah :) sikma canini yeni ay yeni umutlarr
Yk yavru son 5 :) ama tek iliski oldu yimirtlama doneminde ondn aramiyrm da belirti fln :) hayirlisi Allahtn vaktiyse gelicek elbet..Sen nasılsın canım belirti yok mu :)
Yavrmmm tabiki gonul ondn yanaaaa tum bekleyenler tez vakitte insallahhh :))Kızz gelmesin de artık bebekimizin ağrı sızısını çekelim
bi ayda olmadı canım sabah test yaptim bozuk dedim ama yine test yaptığım günde geldi kavrengi akıntıMLKn canım bizim batlar aynıydı senle var mı gelen giden
Hmmm hayırlısı diyelim o zaman. Eylüle kaldı umutlar ben beklemedeyim bakalım yarına kdar olmazsam pzartesi test yaparım ama sanki olacakmışım gibi hissediyorumbi ayda olmadı canım sabah test yaptim bozuk dedim ama yine test yaptığım günde geldi kavrengi akıntı
inş olmasın kuzu Bn o kadar yoruldum ki ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun.. O kadar zor bi süreç ki şuan gözyaşlarından bunları yazmiyormHmmm hayırlısı diyelim o zaman. Eylüle kaldı umutlar ben beklemedeyim bakalım yarına kdar olmazsam pzartesi test yaparım ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum
Var mı yumurtalarda bi sorun? Yada eşin göründü müinş olmasın kuzu Bn o kadar yoruldum ki ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun.. O kadar zor bi süreç ki şuan gözyaşlarından bunları yazmiyorm
Benim de valla koca ayda tek ilişkiYk yavru son 5 :) ama tek iliski oldu yimirtlama doneminde ondn aramiyrm da belirti fln :) hayirlisi Allahtn vaktiyse gelicek elbet..
ben hayalet gibi gördüm sanki canım fotodan mı acababi ayda olmadı canım sabah test yaptim bozuk dedim ama yine test yaptığım günde geldi kavrengi akıntı
Kızlar benim bu ayda olmadı umut 15. Aya kaldı.. Ben çok kötüyüm benimkiyle birbirimize girdik sorun bndeymis Bn çok takıyor muşum.. Simdi artik hsg çekilcem fulya mi echomar mi sizce ... Eşim oraya vereceğin parayı psikologa ver diyip suratima kapadı teli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?