• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2178407
Kizlar anlayan varmi bu testlerden..d vitamini 30 olmasi lazimken bnm yerlerde..bu d vitamini de gebelige engelmiss nette arastirdim engel diyende var degil diyende ama cogusu engel diyr ve hatta sans 2 kat yuksek oluyrmus normal degerdekinlerde

Evet canım d vitamini düşük çıkmış, benimki de 4 çıkmıştı :)) Bol süt yoğurt tüket, güneşe çık yarım saat, zaten yarım saat güneşe çık vücudun %97'sini karşılıyor.

Eşin ayıp etmiş canım, ne demek sorun sende. kesinlikle hsg çektir.
O ağladığımı duyunca yada görünce çok kotu oluyor onu da anlıyorum her ay hayal kırıklığı ve benim yaşadığım üzüntü yansıtmamak elimde değiL herşeyden kesiliyorum kendime iki gunde anca geliyorum

O ağladığımı duyunca yada görünce çok kotu oluyor onu da anlıyorum her ay hayal kırıklığı ve benim yaşadığım üzüntü yansıtmamak elimde değiL herşeyden kesiliyorum kendime iki gunde anca geliyorum

Burda Tülay vardı o da senin gibi herşeye ağlıyordu :( eşi yasaklamış ona buraları. WhatsAppdan da yasaklamış, ulaşamıyoruz. gerçekten kolay bir şey değil kuzum

Ben Ankarada çektiricem canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum
istanbul da cnm lütfen hsg için önerisi olan yazsın ben iki yerle konuştum karar veremedim..fulya açık emar ve echomar fiyatları 550 ve 570

Burda Tülay vardı o da senin gibi herşeye ağlıyordu :KK43: eşi yasaklamış ona buraları. WhatsAppdan da yasaklamış, ulaşamıyoruz. gerçekten kolay bir şey değil kuzum
ben herşeye ağlamıyorum ama işte artık herşeyi yapmışken elimden başka birşey gelmiyo :KK43: eşim yasaklamaz çünkü burda kimsem yok ne ailem bede bi arkadaşım ama kendim biraz uzaklasayim mi diye dusunuyorumdüşünüyorum

ben herşeye ağlamıyorum ama işte artık herşeyi yapmışken elimden başka birşey gelmiyo :KK43: eşim yasaklamaz çünkü burda kimsem yok ne ailem bede bi arkadaşım ama kendim biraz uzaklasayim mi diye dusunuyorumdüşünüyorum

Yok kuzum bi yere gitme burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz. Güzel günlerimizi de göreceğiz inşaallah :)

Bu Topik De Benden Olsun =)))

Uğur Getirsin Hepimize :anneadayı:

Hadi BatlaRı alayım efemm :KK36:

Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )

1- @turko2727 25 Ağustos :emir_bebek::KK200:

2- R4bi4 R4bi4 15 Ağustos :emir_bebek::KK200:

3- @_LiteraRy_ 19 Ağustos :emir_bebek::KK200:

4- @nyks_42 25 Ağustos :emir_bebek::KK200:

5- @Fairytale35 18 Ağustos :emir_bebek::KK200:

6- @compeng 14 Ağustos :emir_bebek::KK200:

7- @Masalim17 20 Ağustos :emir_bebek::KK200:

8- @zynpzn8989 15 Ağustos :emir_bebek::KK200:

9- @Zeyah3917 16 Ağustos :emir_bebek::KK200:

11- MLKn MLKn 11 Ağustos :emir_bebek::KK200:

12- @teacheralla 8 Eylül :emir_bebek::KK200:

13- @AleooVeraa 20 Ağustos :emir_bebek::KK200: