yok kuzum herşey normal hsg kaldı bo tek doktor herşey gebe kalman için ideal dedi ama yokVar mı yumurtalarda bi sorun? Yada eşin göründü mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum herşey normal hsg kaldı bo tek doktor herşey gebe kalman için ideal dedi ama yokVar mı yumurtalarda bi sorun? Yada eşin göründü mü
Eki Görüntüle 2178407
Kizlar anlayan varmi bu testlerden..d vitamini 30 olmasi lazimken bnm yerlerde..bu d vitamini de gebelige engelmiss nette arastirdim engel diyende var degil diyende ama cogusu engel diyr ve hatta sans 2 kat yuksek oluyrmus normal degerdekinlerde
of yaa çok geçmiş olsun canım :/Ben 30 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim bana dua eder misiniz yeniden hemen olsun istiyorum
O ağladığımı duyunca yada görünce çok kotu oluyor onu da anlıyorum her ay hayal kırıklığı ve benim yaşadığım üzüntü yansıtmamak elimde değiL herşeyden kesiliyorum kendime iki gunde anca geliyorumEşin ayıp etmiş canım, ne demek sorun sende. kesinlikle hsg çektir.
Sağol canım Allah razı olsunof yaa çok geçmiş olsun canım :/
evet ama akintim geldi hasta oldum kesinben hayalet gibi gördüm sanki canım fotodan mı acaba
O zaman tatlım yapacağın en iyi şey zamana bırakmak. Bizde de çok şükür hiçbir sorun yok 11. Ayımız oldu akışına bırakıyoruzyok kuzum herşey normal hsg kaldı bo tek doktor herşey gebe kalman için ideal dedi ama yok
hamilelik ve adet belirtileri aynıdır balım, inşaallah bebiş belirtisidirevet ama akintim geldi hasta oldum kesin
sanmıyorum kuUm ya o kahverengi lekece geldi hsg için nereyi önerirsiniz Kızlar bi fikri olan yazarsa sevinirimhamilelik ve adet belirtileri aynıdır balım, inşaallah bebiş belirtisidir
O ağladığımı duyunca yada görünce çok kotu oluyor onu da anlıyorum her ay hayal kırıklığı ve benim yaşadığım üzüntü yansıtmamak elimde değiL herşeyden kesiliyorum kendime iki gunde anca geliyorum
sanmıyorum kuUm ya o kahverengi lekece geldi hsg için nereyi önerirsiniz Kızlar bi fikri olan yazarsa sevinirim
Ben kullandik bu ay ilk defa igneyle birlikteKızlar aranızda klomen kullanan varmı
Ben de varim ya ama benim karnim cok sisti gaz, agri, mide bulantisi vs fena, sende de oyle mi?benden baska tedavi igne falan yaptiran yokmu burada benmi kacirdim kizlar
istanbul da cnm lütfen hsg için önerisi olan yazsın ben iki yerle konuştum karar veremedim..fulya açık emar ve echomar fiyatları 550 ve 570Ben Ankarada çektiricem canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum
ben herşeye ağlamıyorum ama işte artık herşeyi yapmışken elimden başka birşey gelmiyo eşim yasaklamaz çünkü burda kimsem yok ne ailem bede bi arkadaşım ama kendim biraz uzaklasayim mi diye dusunuyorumdüşünüyorumBurda Tülay vardı o da senin gibi herşeye ağlıyordu eşi yasaklamış ona buraları. WhatsAppdan da yasaklamış, ulaşamıyoruz. gerçekten kolay bir şey değil kuzum
selam :)
benim de bat yazar misiniz? 31 agustos diye.
ben herşeye ağlamıyorum ama işte artık herşeyi yapmışken elimden başka birşey gelmiyo eşim yasaklamaz çünkü burda kimsem yok ne ailem bede bi arkadaşım ama kendim biraz uzaklasayim mi diye dusunuyorumdüşünüyorum
Bende varım var 10 eylül eklermisinizBu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
1- @turko2727 25 Ağustos
2- R4bi4 15 Ağustos
3- @_LiteraRy_ 19 Ağustos
4- @nyks_42 25 Ağustos
5- @Fairytale35 18 Ağustos
6- @compeng 14 Ağustos
7- @Masalim17 20 Ağustos
8- @zynpzn8989 15 Ağustos
9- @Zeyah3917 16 Ağustos
11- MLKn 11 Ağustos
12- @teacheralla 8 Eylül
13- @AleooVeraa 20 Ağustos