• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fotoda belli olmadıgı için siyah beyaz çektim halisünasyon görüyor da olabilirim veya iğne etkisi olabilir
2 hafta geçti demişsiniz iğnenin etkisi geçmiştir diye düşündüm. Yarın sabahta yapıp koyulaşma var mı diye kontrol edin bence.

Ben bunu simdi goruyrm :KK43: bildirimlere bakmamisim hicc..cnmm k bakmaa..herkese sans getirsin diyelim o zamannnn insallah bol bebis habeerli bi topik olsn cnmm bnmm :))

Hiiç problem değil canım, Allah razı olsun ebeden :)

Ben yine test yaptm dayanamadim tabi :KK43: 4 kaldi kaldi. Yine negatif :KK43: artk adete olmaya hazırlıyorum kendimi

Kuzum keşke yapmasaydın, Rabbimin ikramı sonsuz. hiç belli olmaz, ümitsiz olma canım :)

Kizlar size sorum olucak 17. Gun yumurtladim ve 29. Gun kan testi yaptirdim deger 3.09 ben 32 gunde bir adet oluyorum ovulasyondan kac gun sonra kanda cikar net ve gec dollenmedd ne zaman belli olur biraz okudum adet tarohinden sonra 12 gectiginde diye yaziyor internette kafam cok.karisti

Ovulasyondan 12 gün sonra çıkıyor canım.

benim de bat 13'dü sabırsızlığım dan bebişi erken öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin :KK25::KK37:

Sağlıkla kucağına al inşaallah canım benim bizlere de dua et. Belirtilerin nelerdi :)

Evet özelde c kollu makine. Eski tip makinelerde ağrı oluyomuş ona göre araştırabilirsin sende :)

Ben Ankarada çektiricem canım oranın devlet hastaneleri de kalitelidir :)

Selam ben geldim benimde bat 10 eylül suan reglim devam ediyor bakalım hayırlısı olur insallah

Hoşgeldin canım, umutlar diğer aya inşaallah :)

Merhaba kizlarr.listeye beni de ekler misinizz.bat 24 agustos

Hoşgeldin canım, topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah. :)

Okadar çok negatif gördüm ki yapmam canım adetim bir hafta geçmeden :) hoşbulduk bu arada

Eczaneler zengin oldu sayemizde canım (:

Günaydın canlar:KK49:

Günaydın canııımm :) ❤️❤️

ÇoK geçmiş olsun canım bnim

Allah razı olsun canım benim çok sağol q❤️❤️:))

Eki Görüntüle 2178374 Dayanamadım yaptım yine Adete 3 günüm var çatlatma iğnesi vurulalı 2 hafta oldu işte idrar testim

Ben de gördüm çizgiyi canım :) kan verme imkanın varsa ver derim :)

Günaydın Hanımlar ,Mutlu Hafta Sonları :) Ben biraz tembellik yaptım yeni uyandım :-)
Günaydın canim. Aslinda ben 24 gunde bir adet oluyorum . Yani daha yumurtlama günümün ustunden 11 gun gecti. O yuzden adet zamanı duser belkide teste. Bi umit :) onceki gebeligmde 2 gun once silik cizgi cikmisti.

Günaydın canim. Aslinda ben 24 gunde bir adet oluyorum . Yani daha yumurtlama günümün ustunden 11 gun gecti. O yuzden adet zamanı duser belkide teste. Bi umit :) onceki gebeligmde 2 gun once silik cizgi cikmisti.

batlarımız aynı canım :) sen acele etmişsin, bana kalsa bat günü tekrarla testi :)

İlk asilamami oldum ama tutmadi adet oldum malesef bugün. Bir sonraki 11 Eylülde :KK43:

Hakkinizda hayirlisu olsun insallah..onumuzdeki aylarda guzel haberleri paylasirsiniz insallah..

Bundan sonraki surecte ikinci asilamayi dusunuyomusunuz yoksa tup bebegemi geciceksiniz..bend eylulde ilk asilamayi olmayi dusunuyrm o yuzdn soruyrm..

Back