Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün gecikmeyle regl başladı düşükten sonra 3.regl hayırlısı artık üstüne düşmemeye çalışacağım herkese iyi bayramlar
Sağlık olsun canım, son batın olsun. Bence de kafanı takma. İyi bayramlar dilerim canım

Iyi bayramlar kizlar, bikac haftadir takipteydim ama bugun uye olmaya karar verdim. Test sonucumu gorunce bat 2 gun var sabah test yaptim. Ilk deneme ve hic belirtim yoktu. O yuzden hic heveslendirmedim kendimi. Foto ile ilgili yorumlarinizi merak ediyorum kizlar :)

Sagolun kizlar umarim dediginiz gibidir ben 2 gun sonra tekrar deniycem kirmiziyi gormeden inanamam :) bir de benim gibi belirtisi olmayanlar umudunu yitirmesin demekki olabiliyor. 2. Testten sonra iyi haberleri yazicam insallah size :) bu da 1 saat sonraki sonuc ama 10 dakka sonrasini dikkate almamak lazim ama iste insanin bakasi geliyor

BaT 14 Eylul sevgili arkadaslarim:)
Hepimize hayirli zamanda hamislik haberleri diliyorum Rabbimden:)

Son batın olur inşaallah canım benim :)

Hayırlı olsun canım, kan verip sonuçlarını da bizimle paylaşırsan seviniriz :)
Var canım çok net, tamamına ersin inşallah.
Sen ne durumdasın canım

Insallah kizlar hepimiz saglikla alalim kucagimiza bebisleri. Ama benim kafama takilan bisi var dedigim gibi bende henuz hissedilen bi belirti yok ama su yerlesme kanamasi sart mi yani olmazsa olmaz mi? Bilgisi olan varsa aydinlatabilr mi taktim simdi ben ona

Yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir şey yokmuş canım

Kizlar ozellikle saglik sorunu bulunmayip da gebe kalamayanlar benim nacizane fikrim sorun buyuk ihtimalle beylerde..butun olay sperm kalitesi..yedikleri gidalardan yeterli vitamin ve mineralleri alamadiklari gibi bir de sigara alkol kullananlar var..bebek isteyen beyler kendilerine ceki duzen vermeli diyorum ben. Disaridan destek sart oldu artik gunumuzde

İnşaallah kuzum, siz değerlendirmişsiniz en azından :) tutacaktır balım
Aman kız 2gundur denemedik dicektim ama geçen test yüklediğim gün epey akıntı vardı Allah'tan ozamana yapmisiz hayırlısı kuzum inşallah hayırlısıyla tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…