zaten en mühim gün o gündü canım, spermler de 72 saate kadar yaşıyorlar. Çok güzel haberlerini bekliyorum kuzumAman kız 2gundur denemedik dicektim ama geçen test yüklediğim gün epey akıntı vardı Allah'tan ozamana yapmisiz hayırlısı kuzum inşallah hayırlısıyla tutar
Valla bekliyorum ben de inşallah... Tatilde oyalanıyorum en azından, az vaktim oluyor var öı yok mu diye düşünmek için...Son batın olur inşaallah canım benim :)
Hayırlı olsun canım, kan verip sonuçlarını da bizimle paylaşırsan seviniriz :)
Sen ne durumdasın canım
Insallah canim kismet denicez beklicez insallah sizin guzel haberlerinizi alirim insallahÜzülme canim inşallah hayırlı zamanınızı bekliyor demek ki. Inşallah sağlıklı sıhhatli olur hayırlısıyla
Belki 1 ay ara veririrm bayrama denk geldi pazartesi belli olacak cqnim insallah sizlerin guzel haberini alacamSağlık olsun balım yaa, hiç beklemediğin anda gelecektir bebeğin. Gerçekten stres tetikliyor olmamasını. Biraz dinlen, kafan rahat olsun
Sendemi canim yaa hayirlisi olsun insallah diger ay guzel.haber aliriz2 gün gecikmeyle regl başladı düşükten sonra 3.regl hayırlısı artık üstüne düşmemeye çalışacağım herkese iyi bayramlar
Ay inşallah kuzum benimmzaten en mühim gün o gündü canım, spermler de 72 saate kadar yaşıyorlar. Çok güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Beyaz akıntı belirti canım hayırlısı bakalımValla bekliyorum ben de inşallah... Tatilde oyalanıyorum en azından, az vaktim oluyor var öı yok mu diye düşünmek için...
Bugun beyaz bir akinti da fark ettim yalniz, bilmiyorum ya cok umutlanmak da istemesem de var sanki bir seyler...
Bence de var birşeyler, bekleyelim :)Valla bekliyorum ben de inşallah... Tatilde oyalanıyorum en azından, az vaktim oluyor var öı yok mu diye düşünmek için...
Bugun beyaz bir akinti da fark ettim yalniz, bilmiyorum ya cok umutlanmak da istemesem de var sanki bir seyler...
Mecbur kalmadıkça ara verme canım , sadece akışına bırak. Hiçbir şey hesaplama, düşünme. Başka şeylerle ilgilen, Herşey daha güzel olacakBelki 1 ay ara veririrm bayrama denk geldi pazartesi belli olacak cqnim insallah sizlerin guzel haberini alacam
tam olarak sorun ne canımR4bi4 birakmak istemiyorum aslinda ama pazaresi gunu adetimin 5.gunu oluyor igne icin gec kaldik derse bu ay kalir 2. Tedavi bakalim.pazartesi belli olacak
valla ben onu bilmiyorum bile :)Kızlar ben bügün progesteron testi yaptırdım 11,58 çıktı. Sizler hiç baktırdınız mı progesteron değerinize?
Benim hamileliğimin ilk ayında kanamam oldu gittim dr baktı 6 filan çıkmıştı çok düşük cıktı ve progestan başladıKızlar ben bügün progesteron testi yaptırdım 11,58 çıktı. Sizler hiç baktırdınız mı progesteron değerinize?
Benim daha bir hafta var adetimeBenim hamileliğimin ilk ayında kanamam oldu gittim dr baktı 6 filan çıkmıştı çok düşük cıktı ve progestan başladı
Bu progesteron hormomu yumurtamızın çatlayıp çatlamadığını anlamamız için yapılıyor gebelikte değer artıyorGebe diilsiniz sanırım gebe olmayanlarda neden yapılıyor acaba onu bilmiyorum ama sizin sonuçlar normal galiba dr um yakın bir rakam söylemişti olması gereken i
Siyah lekelenme olduHafiften silik bende gördüm hadi insallah hayırlısı: ) benimde 5 gun gecti yapmadim test falan .d.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?