- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
Sağlık olsun canım, son batın olsun. Bence de kafanı takma. İyi bayramlar dilerim canım2 gün gecikmeyle regl başladı düşükten sonra 3.regl hayırlısı artık üstüne düşmemeye çalışacağım herkese iyi bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun canım, son batın olsun. Bence de kafanı takma. İyi bayramlar dilerim canım2 gün gecikmeyle regl başladı düşükten sonra 3.regl hayırlısı artık üstüne düşmemeye çalışacağım herkese iyi bayramlar
Bilmiyorum ki daha inşallah hamişizdir .Sanki ben görebiliyorum gibi ama
İnşallah kuzumFotoda bir şey göremedim kuzum, inşaallah güzel haberlerini alıcaz
Benden mi bahsettin canım :) inşallah tüm isteyen arkadaşlar hamiştir.Cok net goruluyor bence de, tebrikler :)
Canım ben görüyorum inşallah vardır Bebiş :)Iyi bayramlar kizlar, bikac haftadir takipteydim ama bugun uye olmaya karar verdim. Test sonucumu gorunce bat 2 gun var sabah test yaptim. Ilk deneme ve hic belirtim yoktu. O yuzden hic heveslendirmedim kendimi. Foto ile ilgili yorumlarinizi merak ediyorum kizlar :)Eki Görüntüle 2181877 Eki Görüntüle 2181877
Var canım çok net, tamamına ersin inşallah.Iyi bayramlar kizlar, bikac haftadir takipteydim ama bugun uye olmaya karar verdim. Test sonucumu gorunce bat 2 gun var sabah test yaptim. Ilk deneme ve hic belirtim yoktu. O yuzden hic heveslendirmedim kendimi. Foto ile ilgili yorumlarinizi merak ediyorum kizlar :)Eki Görüntüle 2181877 Eki Görüntüle 2181877
BaT 14 Eylul sevgili arkadaslarim:)
Hepimize hayirli zamanda hamislik haberleri diliyorum Rabbimden:)
Iyi bayramlar kizlar, bikac haftadir takipteydim ama bugun uye olmaya karar verdim. Test sonucumu gorunce bat 2 gun var sabah test yaptim. Ilk deneme ve hic belirtim yoktu. O yuzden hic heveslendirmedim kendimi. Foto ile ilgili yorumlarinizi merak ediyorum kizlar :)Eki Görüntüle 2181877 Eki Görüntüle 2181877
Sen ne durumdasın canımVar canım çok net, tamamına ersin inşallah.
Yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir şey yokmuş canımInsallah kizlar hepimiz saglikla alalim kucagimiza bebisleri. Ama benim kafama takilan bisi var dedigim gibi bende henuz hissedilen bi belirti yok ama su yerlesme kanamasi sart mi yani olmazsa olmaz mi? Bilgisi olan varsa aydinlatabilr mi taktim simdi ben ona
Ben var mı yok mu bilmiyorum da bekliyorum canımSizde durumlar nasil kizlar?
Anladım canım bizde 2gundur denedik valla yatılı misafirimiz vardı kuzum inşallah diğerlerinden tutarKaynanamda olucaz kuzum nasıl olsa olmuyor balım
İnşaallah kuzum, siz değerlendirmişsiniz en azından :) tutacaktır balımAnladım canım bizde 2gundur denedik valla yatılı misafirimiz vardı kuzum inşallah diğerlerinden tutar
Aman kız 2gundur denemedik dicektim ama geçen test yüklediğim gün epey akıntı vardı Allah'tan ozamana yapmisiz hayırlısı kuzum inşallah hayırlısıyla tutarİnşaallah kuzum, siz değerlendirmişsiniz en azından :) tutacaktır balım