- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
Peki sen hamişmisin@aycnpnar canım bazen fotoğraflardan da belli olmuyor bende de böyle çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sen hamişmisin@aycnpnar canım bazen fotoğraflardan da belli olmuyor bende de böyle çıktı
Sanki ben görebiliyorum gibi ama@aycnpnar canım bazen fotoğraflardan da belli olmuyor bende de böyle çıktı
Hafiften silik bende gördüm hadi insallah hayırlısı: ) benimde 5 gun gecti yapmadim test falan .d.dEki Görüntüle 2181825 Merhaba arkadaşlar.Adetime 8-9 gün varken yaptım gece yaptım sabah böyleydi sanki ben silik bişey görüyorum gibi sizde bi bakar mısınız
Teşekkür ederim inşallah 5 gün geçti ve yapmadınmı ben olsam 5günde 5 tane yapardımHafiften silik bende gördüm hadi insallah hayırlısı: ) benimde 5 gun gecti yapmadim test falan .d.d
Doktor 21.gun yumurtlama demişti bana canım yani ağustos 8 gibi yumurtlama olmuştu bende az daha bekliyorum geç döllenme varmış öyle diyorlar ya belli de olmazTeşekkür ederim inşallah 5 gün geçti ve yapmadınmı ben olsam 5günde 5 tane yapardım
Yaaa olsunda geç döllenme olsun bekletmesin sizi Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın inşallah :)Doktor 21.gun yumurtlama demişti bana canım yani ağustos 8 gibi yumurtlama olmuştu bende az daha bekliyorum geç döllenme varmış öyle diyorlar ya belli de olmaz
Kader kısmet nasipte varsa artık herşeyin hayırlısı 5 gün geçti zaten strestende olabilir yeni evliyim 3 ay oldu olmadı gibi: )Hııı doğru diyosun 5 günün var öyleyse dayanabiliyosan ne güzel
Fotoda bir şey göremedim kuzum, inşaallah güzel haberlerini alıcazYaptım varla yok arası çıktı
ay o da felaket tellallığı yapmasın kuzum olacak inşaallah olumlu düşünün nolur, moral bozmak yokEsimde nebilim bu sefer de tutmaz falan filan Dio hevesim kacio bazen
Ben eylülü de pas geçtim umutlar Ekime :))Kızlar inş güzel haber verelim bu ay . Başaralım şu işi
Canım ilk 5 dk'dan sonrasına itibar etme. testin markası ne kuzum. Ben gördüm silik çizgiyiEki Görüntüle 2181825 Merhaba arkadaşlar.Adetime 8-9 gün varken yaptım gece yaptım sabah böyleydi sanki ben silik bişey görüyorum gibi sizde bi bakar mısınız
gebelikten bir önceki ay adet gecikmesi normaldir canım rahim bebek için hazırlık yapıyor derler.Slm kızlar adetim normalde çok düzenlidir ama geçen ay 3 hafta falan gecikme oldu gebelik yoktu
İlk defa tarlusal kullanıp adet oldum ve bu ay yine adetim bir hafta gecikti, sizce test yapmalı miyim.
Aaa çok ilginç bir yöntemmişEvet arkadaşlar ,sarımsak tamponunu çıkardım, kalktım ağzımda koku felan yoktu. Böylelikle bu testi de denemiş olduk tüpler tıkalı :)) Zeyah3917