• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim inşallah 5 gün geçti ve yapmadınmı ben olsam 5günde 5 tane yapardım
Doktor 21.gun yumurtlama demişti bana canım yani ağustos 8 gibi yumurtlama olmuştu bende az daha bekliyorum geç döllenme varmış öyle diyorlar ya belli de olmaz

Yumurtlamadan 16 gün geçti ışte. Ama ben diyorum ki haftaya kadar olmazsam doktora giderim şimdiden negatif görmek istemiyorum strese giriyorum ondan :(

Doktor 21.gun yumurtlama demişti bana canım yani ağustos 8 gibi yumurtlama olmuştu bende az daha bekliyorum geç döllenme varmış öyle diyorlar ya belli de olmaz
Yaaa olsunda geç döllenme olsun bekletmesin sizi Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın inşallah :)

Hııı doğru diyosun 5 günün var öyleyse dayanabiliyosan ne güzel

Inşallah hakkımızda hayırlısı rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere :) sende iki çizgi gördün bugünden acile gidip kan testi yaptır istersen çıkar belli de olmaz :KK66: idrar testinde çıktığına göre: )

Yaa demek çok yeni gelinsin sen :) benim bir sene olucak bebiş istiyoruz martta kimyasal gebelik oldu.eylül 10da evlilik yıl dönümümüz var eşime süpriz yapmak istiyorum olursa çok mutlu olucam.Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı inşallah. Bide ben Kocaeli de yaşıyorum acilden test yaptırmaya gittim 2 kere resmen döver gibi burda test yapmıyoruz sağlık ocağından yaptırın diyip kaydımı sildiler

Slm kızlar adetim normalde çok düzenlidir ama geçen ay 3 hafta falan gecikme oldu gebelik yoktu
İlk defa tarlusal kullanıp adet oldum ve bu ay yine adetim bir hafta gecikti, sizce test yapmalı miyim.
gebelikten bir önceki ay adet gecikmesi normaldir canım rahim bebek için hazırlık yapıyor derler.

test yapmanda fayda var

Ben daha adet olmadım idrar da da yok. Diğer hamileliğinde de idrarda geç göründü o yüzden hâlâ umudumu yitirmedim :emir_bebek:

Back