Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Idrarda 10 gün sonra çıkmıştı tabi geç yumurtlama olmuş. Bu sefer yumurtlama gününü tahmin ettim 17. Gün falandi ama değerlendirdik mi hatırlamıyorum hayırlısı artık. Gelecek ay ovulasyon testi alacağım Rabbim kısmet ederse

Bence ovulasyon testine gerek yok canım, uzayan akıntıyı gördün mü değerlendirmeye başla. Tabii ona gerek kalmadan bu ay bebiş haberini alırız hayırlısıyla

Kizlar gunaydin listenin en başindayim ama size guxel haber veremedim bugun adetim tam başladi igne tedavisi olmuştun cok agrilarim oldu cok cektim yumurtlamam rahim kalinlaşmasi doktor bu ay benden cok umutluydu olmadi pazartesi 2.igne tedavim başlayacakmi belli degil adetin 2. Gunu basliyorduk doktor tatilde bu ay belki ertelenir bilmiyorum cok yiprandim hepinize destekleriniz icin tesekkur ediyorum 2. Tedaviye başlarsam size yazacagim sizi takip edecegim guzel haberlerinizi bekliyorum insallah yeni bat 23 aylul B blanche_ea

Son düzenleme:
Canım o kadar takma kafanı, daha hayırlı bir zamanı vat demek ki... Merak etme gelecek eninde sonunda bebişin.

Amin inşaallah canım benim :)

Bence ovulasyon testine gerek yok canım, uzayan akıntıyı gördün mü değerlendirmeye başla. Tabii ona gerek kalmadan bu ay bebiş haberini alırız hayırlısıyla
Canım ama ıste yumurtlama zamanımı tahmin ettim öyle akıntı oldu hatta kanda geldi ama adette olmadım ıdrarda da çıkmadı

Canim sen ovulasyon gününü tam biliyor musun 14 gün sonra mi adet oluyorsun yada bilen var mı. Internet 14 gün diyor anlamadım bisey

Üzülme canim inşallah hayırlı zamanınızı bekliyor demek ki. Inşallah sağlıklı sıhhatli olur hayırlısıyla

Canim sen ovulasyon gününü tam biliyor musun 14 gün sonra mi adet oluyorsun yada bilen var mı. Internet 14 gün diyor anlamadım bisey
Canım, eğer 30 günde bir adet oluyorsan ovulasyon 15. gündür. 28 günde adet olan birinin ovulasyon günü 14. gündür. Mesela ben 12-14-16. günleri değerlendiriyorum

Sağlık olsun balım yaa, hiç beklemediğin anda gelecektir bebeğin. Gerçekten stres tetikliyor olmamasını. Biraz dinlen, kafan rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…