• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman kız 2gundur denemedik dicektim ama geçen test yüklediğim gün epey akıntı vardı Allah'tan ozamana yapmisiz hayırlısı kuzum inşallah hayırlısıyla tutar
zaten en mühim gün o gündü canım, spermler de 72 saate kadar yaşıyorlar. Çok güzel haberlerini bekliyorum kuzum

Son batın olur inşaallah canım benim :)

Hayırlı olsun canım, kan verip sonuçlarını da bizimle paylaşırsan seviniriz :)

Sen ne durumdasın canım
Valla bekliyorum ben de inşallah... Tatilde oyalanıyorum en azından, az vaktim oluyor var öı yok mu diye düşünmek için...

Bugun beyaz bir akinti da fark ettim yalniz, bilmiyorum ya cok umutlanmak da istemesem de var sanki bir seyler...

Benimde 19 temmuzda gecti de: ) ama umitlenmek istemiyorum hayırlısı bakalım haftaya doktora gidicem gebelik testi ve niye gecikme oldu diye normalde böyle olmazdı duzensizlik vardı fakat afedersiniz akıntı hala devam ediyor mide bulantisi kasıklarda batmada var :(

Sağlık olsun balım yaa, hiç beklemediğin anda gelecektir bebeğin. Gerçekten stres tetikliyor olmamasını. Biraz dinlen, kafan rahat olsun
Belki 1 ay ara veririrm bayrama denk geldi pazartesi belli olacak cqnim insallah sizlerin guzel haberini alacam

Valla bekliyorum ben de inşallah... Tatilde oyalanıyorum en azından, az vaktim oluyor var öı yok mu diye düşünmek için...

Bugun beyaz bir akinti da fark ettim yalniz, bilmiyorum ya cok umutlanmak da istemesem de var sanki bir seyler...
Bence de var birşeyler, bekleyelim :)

Belki 1 ay ara veririrm bayrama denk geldi pazartesi belli olacak cqnim insallah sizlerin guzel haberini alacam
Mecbur kalmadıkça ara verme canım , sadece akışına bırak. Hiçbir şey hesaplama, düşünme. Başka şeylerle ilgilen, Herşey daha güzel olacak :KK68:

R4bi4 R4bi4 birakmak istemiyorum aslinda ama pazaresi gunu adetimin 5.gunu oluyor igne icin gec kaldik derse bu ay kalir 2. Tedavi bakalim.pazartesi belli olacak :110:

Kızlar ben bügün progesteron testi yaptırdım 11,58 çıktı. Sizler hiç baktırdınız mı progesteron değerinize?

Gebe diilsiniz sanırım gebe olmayanlarda neden yapılıyor acaba onu bilmiyorum ama sizin sonuçlar normal galiba dr um yakın bir rakam söylemişti olması gereken i

kızlar sırf silik çizgi görmek için laboquick test almaya karar verdim (: :D

Back