- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarını bekle canım kanda test yap istersen silik pozitif diye biliyorum hadi hayırlısı: )Ama niye silik çıkıyo ya kriz geçiricem
Benimde bol akintim var hadi inşallah vardır birşeyler: ) senden haber bekliyorum kuzu inşallah gebesindirAcilde yapmıyolar ama bi şansımı deniyeyim inşallah çıkar bişey :)
Çok teşekkür ederim inşallah mutlu haberlerimiz olur:)Benimde bol akintim var hadi inşallah vardır birşeyler: ) senden haber bekliyorum kuzu inşallah gebesindir
Canım sizin korunmasız ilişki ovulasyon gününde mi oldu. Birde ovulasyon günlerini biliyorsan tam 14 gün sonra adet oluyor musunBeyaz akıntı belirti canım hayırlısı bakalım
Canım benim adetim pek düzenli değildir yani sürekli gecikmeli gider ovulasyon ne zaman oluyor takip etmedim kuzumCanım sizin korunmasız ilişki ovulasyon gününde mi oldu. Birde ovulasyon günlerini biliyorsan tam 14 gün sonra adet oluyor musun
Günaydın canım nasıl gidiyor :)Günaydın canlar
İyiyim canım sabırsızlıkla Salı gününü bekliyorum:) senden ne var ne yok bakalımGünaydın canım nasıl gidiyor :)
İyi kusum bende haftaya gidicem inşallah dün testi tekrarladım biraz daha koyu çıktı kuzum ilki silikti yaİyiyim canım sabırsızlıkla Salı gününü bekliyorum:) senden ne var ne yok bakalım
Günaydın canımGünaydın canlar
Oh güzel güzel artsın :) Kan testi yaptırmış mıydın canım kaçtı değerİyi kusum bende haftaya gidicem inşallah dün testi tekrarladım biraz daha koyu çıktı kuzum ilki silikti ya
Yok canım yaptrmadım hiç ugrasmıyoö onlarla ben ya :) direk usg muayenesi inşallahOh güzel güzel artsın :) Kan testi yaptırmış mıydın canım kaçtı değer
Aboo valla sabrına hayran kaldım şuan ben günleri sayıyorum aklım orda hep gece olunca seviniyorum 1 gün daha gidiyor diyeYok canım yaptrmadım hiç ugrasmıyoö onlarla ben ya :) direk usg muayenesi inşallah
Valla kuşum ben hiç yapmadım bilmıodum bile kk da ögrendim oyle bişey oldugunu çünki ben hamileliğimde evde test yapıp ögrendiğimde sonra hastaneye gidiyorum doktor muayene edior usgde gerek kalmıyor kana oyuzden :)Aboo valla sabrına hayran kaldım şuan ben günleri sayıyorum aklım orda hep gece olunca seviniyorum 1 gün daha gidiyor diye
Haklısın kuzum aslında en güzeli de öyle sonra insan stres oluyor yok düzgün arttı mı yok şöyle oldu mu falan diye. En iyisini yapıyosun sen bana bakma ben tezcanlıyımValla kuşum ben hiç yapmadım bilmıodum bile kk da ögrendim oyle bişey oldugunu çünki ben hamileliğimde evde test yapıp ögrendiğimde sonra hastaneye gidiyorum doktor muayene edior usgde gerek kalmıyor kana oyuzden :)
Dogrudur canım ya :) ters giden bişeyler yoksa aşırı agrı ve kanama gibi bence herşey yolundadır kuzum içini ferah tut:)Haklısın kuzum aslında en güzeli de öyle sonra insan stres oluyor yok düzgün arttı mı yok şöyle oldu mu falan diye. En iyisini yapıyosun sen bana bakma ben tezcanlıyım