• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acilde yapmıyolar ama bi şansımı deniyeyim inşallah çıkar bişey :)

Aboo valla sabrına hayran kaldım şuan :halay: ben günleri sayıyorum aklım orda hep gece olunca seviniyorum 1 gün daha gidiyor diye :KK70::KK70:
Valla kuşum ben hiç yapmadım bilmıodum bile kk da ögrendim oyle bişey oldugunu çünki ben hamileliğimde evde test yapıp ögrendiğimde sonra hastaneye gidiyorum doktor muayene edior usgde gerek kalmıyor kana oyuzden :)

Valla kuşum ben hiç yapmadım bilmıodum bile kk da ögrendim oyle bişey oldugunu çünki ben hamileliğimde evde test yapıp ögrendiğimde sonra hastaneye gidiyorum doktor muayene edior usgde gerek kalmıyor kana oyuzden :)
Haklısın kuzum aslında en güzeli de öyle sonra insan stres oluyor yok düzgün arttı mı yok şöyle oldu mu falan diye. En iyisini yapıyosun sen bana bakma ben tezcanlıyım:halay:

Haklısın kuzum aslında en güzeli de öyle sonra insan stres oluyor yok düzgün arttı mı yok şöyle oldu mu falan diye. En iyisini yapıyosun sen bana bakma ben tezcanlıyım:halay:
Dogrudur canım ya :) ters giden bişeyler yoksa aşırı agrı ve kanama gibi bence herşey yolundadır kuzum içini ferah tut:)

Back