- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Aynen canım bazıları kullanma dıo kararsı kaldımBi sıkıntın yoksa kullanma kürü canım, ama saraçoğlu sorun yoksa bile 1 kere kullanın diyordu. soğan rahim için yaratılmış diyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bazıları kullanma dıo kararsı kaldımBi sıkıntın yoksa kullanma kürü canım, ama saraçoğlu sorun yoksa bile 1 kere kullanın diyordu. soğan rahim için yaratılmış diyordu
bilmiyorum ki canım zararı olmaz soğanın ama diğeri sonuçta kimyasal bu sefer bi kullanma inş bi daha ki seferede gerek kalmadan hamile kalirsinBende cok kararsızım canım valla ya napsam kı ıcmesemmı
yüreğinden geçeni yap canım, ama dediğim gibi sende problem yoksa kullanmaAynen canım bazıları kullanma dıo kararsı kaldım
neymiş o kuzum merak ettimbu kür benim mucizem vallahi canım sadece 9 gün yapmıştım. bi sonraki ultrasonda tertemiz çıkmıştı sonuç :) bence herkes kullanmalı. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin :)
Senin bat ne zamandı kuzum
Oglum geç döllenmeydiii insallah bu da öyledir..geç döllenme olabilir kuzum, biraz daha sabret inşaallah
maydanoz limon sarımsak kürü canım :)neymiş o kuzum merak ettim
İnşaallah canım benimOglum geç döllenmeydiii insallah bu da öyledir..
ne için kullanmistin cnmmaydanoz limon sarımsak kürü canım :)
sizlerden ırak, ciddi bir hastalık başlangıcı vardı ondan dolayı kullanmıştım. Bu kadar mı çabuk etki etti çok şükür Allaha :)ne için kullanmistin cnm
Aynen canım benım ole yapım en ıyısı ınsallah gerek kalmaZbilmiyorum ki canım zararı olmaz soğanın ama diğeri sonuçta kimyasal bu sefer bi kullanma inş bi daha ki seferede gerek kalmadan hamile kalirsin
Bu ay bı kullanmım bakım canım klomen ıse yaramazsa onu denerım ınsallah gerek kalmazda:))yüreğinden geçeni yap canım, ama dediğim gibi sende problem yoksa kullanma
İnşaallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz :)Bu ay bı kullanmım bakım canım klomen ıse yaramazsa onu denerım ınsallah gerek kalmazda:))
Hoşgeldin canım,. hiç canını sıkma zamanı gelince kendisi gelecek bebişin :)İlk asilamami oldum ama tutmadi adet oldum malesef bugün. Bir sonraki 11 Eylülde
Takvime göre 21 canım senin ne zamanbu kür benim mucizem vallahi canım sadece 9 gün yapmıştım. bi sonraki ultrasonda tertemiz çıkmıştı sonuç :) bence herkes kullanmalı. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin :)
Senin bat ne zamandı kuzum
15'inde kuzum :) hadi hayırlısı :)Takvime göre 21 canım senin ne zaman
Ben bunu simdi goruyrm bildirimlere bakmamisim hicc..cnmm k bakmaa..herkese sans getirsin diyelim o zamannnn insallah bol bebis habeerli bi topik olsn cnmm bnmm :))U Umithepvar listenin başına seni yazmak istiyorum uğur getirsin =))
Ben yine test yaptm dayanamadim tabi 4 kaldi kaldi. Yine negatif artk adete olmaya hazırlıyorum kendimiBence bekle canım, evde test var ama kullanmaya kıyamıyorum Sen de bekle keyfine bak :)
Belki artabilir.. 2 gün sonra tekrar baktırın değer artmışsa gebelik varlığından bahsedilebilir. Yada adet gününü bekle 3 gün kalmış zaten hesabım doğru olduysa :)Kizlar size sorum olucak 17. Gun yumurtladim ve 29. Gun kan testi yaptirdim deger 3.09 ben 32 gunde bir adet oluyorum ovulasyondan kac gun sonra kanda cikar net ve gec dollenmedd ne zaman belli olur biraz okudum adet tarohinden sonra 12 gectiginde diye yaziyor internette kafam cok.karisti