• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu kür benim mucizem vallahi canım sadece 9 gün yapmıştım. bi sonraki ultrasonda tertemiz çıkmıştı sonuç :) bence herkes kullanmalı. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin :)
Senin bat ne zamandı kuzum
neymiş o kuzum merak ettim

bu kür benim mucizem vallahi canım sadece 9 gün yapmıştım. bi sonraki ultrasonda tertemiz çıkmıştı sonuç :) bence herkes kullanmalı. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin :)
Senin bat ne zamandı kuzum
Takvime göre 21 canım senin ne zaman

Kizlar size sorum olucak 17. Gun yumurtladim ve 29. Gun kan testi yaptirdim deger 3.09 ben 32 gunde bir adet oluyorum ovulasyondan kac gun sonra kanda cikar net ve gec dollenmedd ne zaman belli olur biraz okudum adet tarohinden sonra 12 gectiginde diye yaziyor internette kafam cok.karisti

Kizlar size sorum olucak 17. Gun yumurtladim ve 29. Gun kan testi yaptirdim deger 3.09 ben 32 gunde bir adet oluyorum ovulasyondan kac gun sonra kanda cikar net ve gec dollenmedd ne zaman belli olur biraz okudum adet tarohinden sonra 12 gectiginde diye yaziyor internette kafam cok.karisti
Belki artabilir.. 2 gün sonra tekrar baktırın değer artmışsa gebelik varlığından bahsedilebilir. Yada adet gününü bekle 3 gün kalmış zaten hesabım doğru olduysa :)

Back