Yok hiç yapmadım cnmyapmış mıydın sen bu ar test?
Insallah oyledir bitanem cok dua ettim ediyorum evet dun oglen kasik agrisi kasilmasi negesimi kesti bugunde sag kasik ve bacagima inen agri kramp topal yürüyorum adetmi olacam diye korkuyorum ama lekede varla yok arasi olamaya basladi agrilardan sevineyim mi uzuleyim mi bilemiyorum 2 gundur canim senin belirtilerinde gebelik belirtileri ay seninle ayni gun test yapicaz yaa rabbim yüzümüzü guldursun hepimizinde insallah canimAy bence kesin var ya sende, annem de bana hamğleyken sağ bacağı-kasığı aşırı ağrırmış.
Öyle mi dersin hiç umutlanmak istemiyorum nedense eğilirken alt karnım sertmiş gibi geliyor belim ağrıyor iş falan yapmadım bugün yatıyorum öyle. Ben keçi sütlü dondurmaya bayılıyorum dün eşim gelirken almış kokusu çok kötü geldi psikolojik yaşıyorum gibi geliyor banaGünaydın canım belirtilerin gebelik belirtisi gibi inşallah öyledir :)
Yap cok merak ediyoruz canim yaaYok hiç yapmadım cnm
Dün sabah 1 saatte 5 kere gittimBen de bugun 20 defa tuvalete gittim... Çok sık oldu bugün sonradan aklıma geldi, hamilelik belirtisi diye.
Ben belirtilerinden yola çıkarak öyle düşünüyorum canım bende öyle olmustum çünki ilkindeÖyle mi dersin hiç umutlanmak istemiyorum nedense eğilirken alt karnım sertmiş gibi geliyor belim ağrıyor iş falan yapmadım bugün yatıyorum öyle. Ben keçi sütlü dondurmaya bayılıyorum dün eşim gelirken almış kokusu çok kötü geldi psikolojik yaşıyorum gibi geliyor bana
Yarın yapıcam canım şuan elimde testte yok ve açıkcası pek umudum yok çünki iki kez korunmasız ilişki oldu tutarmı bilemiyorum:)Yap cok merak ediyoruz canim yaa
Utanarak yazıyorum ama sütyen giyemedim dışarı taştılar çok dikler çünkü uçları normalde dokununca çıkıyordu şimdi düğme gibi. Birde cinsel istek çok fazla. Bata 6 7 gün falan var test yapmıyorum o yüzdenBen belirtilerinden yola çıkarak öyle düşünüyorum canım bende öyle olmustum çünki ilkinde
Cnm belirtiler ck guzl insallah guzel haberlerini verirsin bizeGünaydın canımslar. Güne göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı ile başladım. Göğüslerim çok dolgun büyük duruyo uçları büyümüş dokununca acıyor kasıklarımda bir gidip geliyor bata 7 gün var. Kardeşim beni rüyalarında hamile görüyormuş ümitlenmekte istemiyorum ama göğüslerim ilk defa bu kadar dolgun ve hassas. İki gündür de çok başım ağrıyor
Durduk yere olmaz böyle var sende bişelerUtanarak yazıyorum ama sütyen giyemedim dışarı taştılar çok dikler çünkü uçları normalde dokununca çıkıyordu şimdi düğme gibi. Birde cinsel istek çok fazla. Bata 6 7 gün falan var test yapmıyorum o yüzden
Kiz dayan az sabret 2 gun sonasina yappSon günler geçmek bilmiyor bat 2( telefondaki programa göre fakat bence 3 gun de olabilir.6 adet testimden 1 tane kaldı direniyorum.goguslerde dokununca ağrı var sancim da var ama regl belirtileri gibi.İnşallah gelmez ( ben o testi De yapayım içimde kalmasın:)esim yine alsin
Cnm belirtiler ck guzl insallah guzel haberlerini verirsin bize
Ama adet geçmeden belirti imkansız diyor nette hatta 20 gün falan geçmesi lazımmş belirti için. Niyeyse psikolojik yaşadığımı düşünüyorum 3 aydır olmadı ya rabbim isteyen herkese versin ne zormuş bu işler yapınca oluyo sanıyordum ilk zamanlar deli gibi korunuyoduk bilsem korunmazdımDurduk yere olmaz böyle var sende bişelergünün gecikince test yap kuzum azcık dayan bakalım sonu hayır bence :)
Canım bir hafta var dimi o göğüs belirtilermi bnde o zamanlar yasamıstım ilkinde akıntın var mu peki uyuma isteği?Ama adet geçmeden belirti imkansız diyor nette hatta 20 gün falan geçmesi lazımmş belirti için. Niyeyse psikolojik yaşadığımı düşünüyorum 3 aydır olmadı ya rabbim isteyen herkese versin ne zormuş bu işler yapınca oluyo sanıyordum ilk zamanlar deli gibi korunuyoduk bilsem korunmazdım
Insallah gelmez benimde 2 gundur agrilarim var bugunde kasik agrim bacagima vuruyor sag taraf hemen umutsuz olma canimSon günler geçmek bilmiyor bat 2( telefondaki programa göre fakat bence 3 gun de olabilir.6 adet testimden 1 tane kaldı direniyorum.goguslerde dokununca ağrı var sancim da var ama regl belirtileri gibi.İnşallah gelmez ( ben o testi De yapayım içimde kalmasın:)esim yine alsin
Yaptım canım negatifCanım zaten adet belirtileri gebelikle aynı hemen hemen :) yaparsan haberdar et bizi
:// kuzum belki daha erken die çıkmamıstrYaptım canım negatif(hayırlısı artik
Sen sanki hamilesin gibi geliyor bana yasadıgin belirtiler ozellikle inşallah öyledir canım.özel hastane yok mu yakınlarda bi kan versen en geç 2 saatte çıkıyor olmaz mıInsallah gelmez benimde 2 gundur agrilarim var bugunde kasik agrim bacagima vuruyor sag taraf hemen umutsuz olma canim
düşük yaptığım ay adet günü 2 gün geçince öğrenmiştim bunda da öyledir belki dediğin gibi hayırlısı artık canım bekleyeyim biraz daha:// kuzum belki daha erken die çıkmamıstr
Belirtilerin olumlu gorunuyor canim senindeDün sabah 1 saatte 5 kere gittimbelirti miymiş
Yumurtlama gunune denk geldiyse 1 iliski bile yeter zaten canimYarın yapıcam canım şuan elimde testte yok ve açıkcası pek umudum yok çünki iki kez korunmasız ilişki oldu tutarmı bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?